0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

 
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 5887
محل سکونت : تمام ایران سرای من است

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
چهارشنبه 22 آذر 1391  9:35 AM


نقل قول mahmoodsafari

با سلام

مثل اینکه دیگه هیچ پست ویژه ی جدیدی انتخاب نمیشه!!!!؟؟؟

 

سلام و تشکر از حضورتون در تالار

بعد از گذشت چند ماه متوجه شدم تمایل کاربران به شرکت در تاپیک های غیر ویژه ویژه کم شده است و صرفا به نظر دهی در اینگونه تاپیک ها اکتفا می کنند. از طرفی بدلیل داشتن امتیاز مازاد (جهت کسب امتیاز)، مواردی نظیر کپی مطالب گرفته تا ارسال نظرات پراکنده و کوتاه اتفاق می افتد که همه این مسائل کیفیت تالار را زیر سوال می برد. لذا تلاش داریم تعداد تاپیک های ویژه را خیلی محدودتر کنیم تا اینگونه مشکلات پیش نیاید. اما این کار به نفع کاربران است چرا که کاربر پر تلاشی که تنها در تاپیک های ویژه ویژه مشارکت دارد، حق انتخاب شدن به عنوان کاربران برتر را ندارد در صورتی که حق او برتر شدن است اما چون امتیاز مشارکت را دریافت کرده، امتیاز دیگری نخواهد داشت. 

در حالی که برای کاربر برتر (مشارکت کننده در سایر تاپیک ها) امتیاز کاربر برتر شدن وجود دارد که علاوه بر حسنه از جوایز خاصی هم بهره مند می شود. با این وجود بنظر شما کاربر برتر شدن بهتر است یا صرفا امتیاز کسب کردن؟ 

یکبار در یک تاپیک به شما گفتم که مشارکت این ماه شما در این تالار خوب بوده و سعی کنید آنرا ادامه دهید. انشاالله این بار شما هم بعنوان کاربر برتر معرفی خواهید شد.

 

موفق باشید.

 

تشکرات از این پست
architect0811 yasbagheri mahmoodsafari nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها