0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
چهارشنبه 29 شهریور 1391  6:22 PM

نقل قول architect0811

سلام سلام سلام

خوب خدارو شکر که حال همگی خوبه ان شاءالله

عجب روزگار غریبیه

چند ساعت از رفتنم نگذشته بود عزیز جانان جامو گرفتن cheekyالبته ما خیلی دوسشون داریما ، شوخی میکنم

تاکید میکنم شوخی بودا

جناب نیکبخت حالا من یه تعارف زدم اسمم رو از امضاتون بردارید شما هم ماشاء الله حرف گوش کن نه نیاوردید crying

جناب نیکبخت من از همین لحظه آمادگی خودم رو برای کمک به شما اعلام میکنم و حاضرم درکنار مدیریت شما بهتون کمک کنم البته باید کمی منتظر اومدن بعضی ها بمونم بدون هیچ دلیل خاصی

در قبال این کارم هم ازتون چیزی نمیخوام ،

چرا که نمیپسندم در قبال کاری که اونو با مسئولیت و خواست خودم انجام میدم از کسی چیزی بخوام

امضای صلواتتون خیلی خوب بود حداقل تا میدیدیم یه صلوات میفرستادیم و شما هم صواب میبردید

البته جدی نگیریدا چون کلاس و در سو دانشگاه بازم شروع شد ؛ ببخشید که اینقدر به در س خوندن علاقه مندم

میخواستم از مدیر محترم nargese_montazerهم تشکر کنم که کمک شایانی به مدیرمون کردند

از لطف همه ی دوستان هم نهایت سپاس رو دارم

در ضمن اعتراض دارم ، اعتراض اعتراض اعتراض

در اینجا یکی از کاربرا گفتن جناب خواجه خیلی خوبن جناب نجاران هم همینطور

چرا باید بهشون امتیاز تعلق بگیره ؟؟؟؟!!!!!!!

سلام و خیر مقدم جناب آرچیتک بی وفا!! نه اشتباه نکن لقب بی وفا را برای جناب بی وفا نگفتم برای حود خودت بود.

همکاری شما با تالار گفتگو و اقتصاد اثبات شده است. الان هم در جهت هدایت کاربران به زیر تالار ها کمک کنید که این کار، کمک دسته جمعی را می طلبد. مشارکت در مباحث، کم از همکاری در مدیریت ندارد. در ضمن تالار اقتصاد در نبود بنده نیاز به یاری دوستانی چون شما دارد.

امتیاز دهی مدیر محترم سرکار nargese_montazer مورد قبول بنده است. و از تلاش و زحماتشون بی نهایت سپاسگزارم.

اگر اجازه دهید، اسمتون را بعنوان همکار در تالار اقتصاد، در قسمت امضام قرار می دهم؟

موفق باشید.

تشکرات از این پست
labeik_ya_khameneei architect0811 nargese_montazer bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها