25 -ﭘﺎك ﮐﺮدن Usernameدر ﭘﻨﺠﺮه Dial-up Networking
سه شنبه 5 بهمن 1389 11:20 AM
ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ وارد ﭘﻨﺠﺮه Dial-up Networkingﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ و روي آﯾﮑﻮﻧﻬﺎي ﺗﻤﺎس ﺧﻮد ﮐﻠﯿﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﭘﻨﺠﺮه اي ﻇﺎﻫﺮ ﻣﯽ ﺷﻮد ﮐﻪ اﮔﺮ ,Username
Passwordو ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺷﻤﺎره ﺗﻠﻔﻦ را وارد ﮐﻨﯿﻢ و ﺑﻌﺪ دﮐﻤﻪ Connectرا ﻓﺸﺎر دﻫﯿﻢ، ﺗﻤﺎس ﺑﺎ اﯾﻨﺘﺮﻧﺖ از ﻃﺮﯾﻖ ﺧﻂ ﺗﻠﻔﻦ ﺑﺮﻗﺮار ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ و ﺑﻌﺪ از اوﻟﯿﻦ
ﺗﻤﺎس ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ آﻣﯿﺰ، Usernameدر اﯾﻦ ﭘﻨﺠﺮه ﺛﺒﺖ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ و ﺑﺮاي ﺗﻤﺎس ﻣﺠﺪد دﯾﮕﺮ اﺣﺘﯿﺎﺟﯽ ﺑﻪ وارد ﮐﺮدن ﻣﺠﺪد Usernameﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ . اﻟﺒﺘﻪ اﯾﻦ
ﻣﺴﺌﻠﻪ ﻋﯿﺒﯽ ﮐﻪ دارد اﯾﻨﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺎرﺑﺮان دﯾﮕﺮ ﻣﺘﻮﺟﻪ Usernameﻣﺎ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ .
ﺑﺪﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮر ﺟﻬﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮي از ﺛﺒﺖ ﺷﺪن ,Usernameدﺳﺘﻮر زﯾﺮ را ﺑﺎ ﻣﻘﺪار 1 ﺑﻪ ﮐﺎر ﺑﺒﺮﯾﺪ .
ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻋﺎﻣﻞ : 2000 - XP
ﻣﺴﯿﺮ : HKEY_Local_Machine\System\Currentcontealset\Services\Rasman\Parameters
ﻧﻮع : String Value
دﺳﺘﻮر : DisableSavePassword
ﻣﻘﺪار : 1
ﺗﻮﺟﻪ : ﺟﻬﺖ ﺑﺎزﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ اوﻟﯿﻪ، دﺳﺘﻮر را از ﻣﺴﯿﺮ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪه ﺧﺎرج ﮐﻨﯿﺪ