0

پیروزی فکر

alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 7040

پاسخ به:پیروزی فکر
جمعه 1 بهمن 1389  10:29 AM

19. با پیری مبارزه کنید
پیری فقط با کمک روح می تواند در چهره منعکس شود. خطوط چهره را روح رسم می کند.
باید این قاعده را دانست و فراموش نکرد: "هنر پیر نشدن پرارزش تر از هنر نیل به یک پیری خوب است" مردان و زنان به همان اندازه پیر می شوند که خودشان قبول دارند. بی شک این بسته به نیروی اراده است زیرا دنیا بر محور نیروی اراده می گردد.
جرج مردیت چنین گفت: "به هیچ وجه پیر شدن قلب و مغزم را احساس نمی کنم، هنوز به زندگی مثل یک جوان نگاه می کنم. من از مدتها پیش تصمیم گرفته بودم که پیر نشوم. پیران کسانی هستند که فکرشان را متوجه گذشته می سازند و از تازگی می ترسند ولی من به جوانی و آینده پیوسته با امید نگاه می کنم و تاکنون آرزویم جامه عمل پوشیده و پیری به من رو نیاورده است."
کسی که به جاودانی روح ایمان دارد و اعتقاد قلبی دارد به آینه هرگز عارضه ای برای روح روی نمی دهد، هر قدر که سنش زیادتر شود بدن و مغزش نیز از لطمه دیدن مصون می ماند. 
برای اینکه انسان جوان به نظر برسد و مغزش زنده بماند باید عادت شمردن سن را از سر بیرون کند. باید از تلقین پیری به مغز حذر کرد. اغلب ماها از همان سنین جوانی عادت می کنیم که تخم پیری در روحمان بکاریم.
پرنتیس مولفورد می گوید: "کسی که بطور مداوم از چیزی می ترسد آثار در چهره اش منعکس می شود. اگر انتظار دارید که حتماً پیری به سراغتان خواهد آمد و وجودتان شکسته خواهد شد شکی نیست که کاملاً پیر خواهید شد."
انسان خود را در قلب خود هر طور تصور می کند همانطور است. کسی که با وجود داشتن سن زیاد خود را جوان می پندارد واقعاً جوان است و درباره شکسته شدن وجود نیز باید گفت که جلوگیری از آن بسته به اراده است. کسی که با زندگی مبارزه می کند طالع یارش است ولی آنکه خود را تسلیم جریان کند غرق می شود.
الیویه وندل گفته است:
هنوز روز است! نیروهایت را جمع کن.
در راه حقیقت به نبرد تازه ای برخیز
مگر پیری چیست؟ کمال جوانی است.
صورت پر بهره تر و بهتری از جوانی است.
مارگارت دلاند می گوید: "یکی از بهترین مشخصات عصر ما این است که پیری بجز عصا و عینک، گرفتاری دیگری ندارد و روز به روز بیشتر پی می بریم که ناخشنودی، اندوه، خستگی و نومیدی لازمه پیری نیست و کسانی که پیری شان با این چیزها همراه است اشخاص کم جرأت و خودپرستی هستند."
تورات نیز به بشر یاد می دهد که زندگی پاک، ساده و مفید طولانی تر می شود و در این باره چنین می گوید: "بدن کسانی که به سادگی زندگی کرده اند مانند بدن کودک تر و تازه می ماند."
چه بدن و چه فکر تا مدتی که در حرکت و فعالیت است احتیاج به استراحت دارد. زیرا در ضمن استراحت، نیروهای تازه ای ذخیره می کنند. انسان فقط با غذای مادی پرورش نمی یابد، بلکه غذای معنوی که نیروبخش جسم و روح انسان است، بیشتر در مواردی تأثیر خود را می بخشد که بدن در حال استراحت است. از این رو در عین حال که فعالیت فکر و جسم ضروری و مفید است، اختصاص دادن ساعتهایی نیز برای استراحت آنها و کسب غذای معنوی لازم است.
آنکه امیدهای بیشتری دارد عمرش طولانی تر است.
راز جوانی و نیرومند ماندن در این است که چیز تازه ای یاد بگیرید.
مارگارت دلاند می گوید: "خودپرستی، عدم فعالیت و عدم گذشت سه عارضه ی برجسته ی پیری است. هر وقت که این عارضه را در خود حس کنیم باید بدانیم که پیر شده ایم. اما خوشبختانه در برابر اینها سه سلاح دفاعی داریم که اگر با مهارت آنها را بکار بریم ممکن است حتی تا صد سالگی نیز جوانی مان را حفظ کنیم. این سه سلاح: عشق و محبت، گذشت و حرکت رو به جلو است."

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها