پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:48 AM
وصیت نامه شهید رضا دهقان نیری
باری برادران عزیز بار دیگر ندای هل من ناصر ینصرنی حسین زمان خمینی عزیز به گوش رسید و من وظیفه خود را دانستم كه به این ندا پاسخ گویم و دیدم كه هیچ راهی بهتر نیست كه عاشقانه اسلحه به دست بگیرم و با دشمان اسلام بجنگم .
شهیدرضا دهقان نیری(1305198)
بسم الله الرحمن الرحیم
« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون.
گمان نبرید كسانیكه در راه خدا كشته میشوند مرده اند بلكه زنده ا ند
و نزد پروردگارشان روزی می خورند » .
با سلام و درود فراوان به حضرت مهدی (عج) و نایب بر حق او امام امت و با درود و سلام به تمامی شهیدان كه با خون پاك خویش درخت پر بركت اسلام را آبیاری نمودند و با درود و سلام فراوان به تمامی خانواده ها كه چنین فرزندانی را تربیت نموده اند و راهی جبهه ها كرده اند با درود و سلام فراوان به شما پدر ومادر گرامی كه چنین فرزندی را تربیت كرده اید و راهی جبهه های نبرد علیه ظلمت كرده اید . باری برادران عزیز بار دیگر ندای هل من ناصر ینصرنی حسین زمان خمینی عزیز به گوش رسید و من وظیفه خود را دانستم كه به این ندا پاسخ گویم و دیدم كه هیچ راهی بهتر نیست كه عاشقانه اسلحه به دست بگیرم و با دشمان اسلام بجنگم . ملت شهید پرور ایران من به عنوان یك برادر كوچك با شما سخنی دارم وآن این است كه این امام امت را نگه دارید و همیشه گوش به فرمانش باشید و نگذاریدكه این منافقان كوردل ، دل این امام را به درد آورند تا ابرقدرتها بفهمند كه مكتب ما حسینی و رهبر ما خمینی است و در آخر اگر من لیاقت شهید شدن را داشتم و شهید شدم جنازه من را در روز پنج شنبه تشییع كرده و به خاك بسپارید . چند كلمه ای سخن به پدر و مادر اول اینكه در پشت سر جنازه ام گریه نكنید و لباس مشكی نپوشید و شما ای خواهران حجاب خود را حفظ كرده و زینب وار جلوی دشمنان اسلام بایستید . و تو ای برادر گرامی تا آخرین قطره خونم با دشمان اسلام بجنگ دیگر صحبتی ندارم . جنگ جنگ تا پیروزی .
والسلام
رضا دهقان نیری
سهراب سپهری