0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:19 PM

بیانات امام خمینی در سالروز بعثت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در جمع رئیس جمهور، اعضای هیأت دولت، رؤسای مجلس و دیوانعالی کشور و مسؤولین لشکری و کشوری

تاریخ: 1363/02/09

امروز هم ما مبتلای به این هستیم که با اسم اسلام می خواهند نگذارند اسلام محقق بشود

بسم الله الرحمن الرحیم
متقابلاً این عید سعید را به همه حضار و به همه مسلمان های عالم و مستضعفین جهان تبریک عرض می کنم.
مسائلی که در اطراف بعثت و بعدهای مختلفی که این پدیده دارد، امکان ندارد که ما حتی آن مقدار ضعیفی که فهمیدیم، بتوانیم در این مجالس بیان کنیم. اصل بعثت چی هست؟ نزول وحی یعنی چه؟ کیفیت نزول وحی چی هست؟ اینها از اموری است که سربسته و دربسته باقی می ماند. آنچه که ما از بعثت می توانیم بفهمیم برکاتی است که از این پدیده حاصل شده است و مع الاسف برای خاطر گرفتاری هایی که در زمان خود رسول اکرم بود، در مدینه آنهمه گرفتاری ها که نتوانست پیغمبر در آنجا آنطور که بخواهد عمل بکند و در مدینه آنهمه جنگ که از اول ورود ایشان تا آخر مبتلابهشان بودند نشد که یک حکومتی که دلخواه خود ایشان بود عرضه کند و نه آن معارفی که دلخواه خود ایشان بود عرضه کند به بشر، بعد قرآن آمد و قرآن همه چیز است، اما بیانات خود ایشان برای ابتلائاتی که داشتند نشد و آن حکومتی که دلخواه خود ایشان هم بود نشد و حتی در حجاز هم نتوانستند برای خاطر آن مخالفت هایی که می شد انجام دهند و پس از ایشان هم حضرت امیر سلام الله علیه ابتلائشان بیشتر از ایشان بود و ما باید این تأسف را به گور ببریم که نگذاشتند آنطوری که حضرت امیر می خواست حکومت تشکیل بدهد. جنگ هایی که در داخل پیش آوردند آنهایی که مدعی اسلام بودند و با اسم اسلام با ایشان معارضه کردند و با اسم اسلام، اسلام را کوبیدند و با اسم قرآن کریم ایشان را از مقصد باز داشتند، اگر آن حیله ای که معاویه و عمر و عاص به کار برده بودند، آنهایی که از طبقه مقدسین به اصطلاح بودند مانع نشده بودند از این که حضرت امیر بشکند آن حیله را و آن حیله شکسته می شد، سرنوشت اسلام غیر از این بود که حالا هست، نه غیر از آن بود که بعدها بود. شاید قضایای امام حسن سلام الله علیه و آن ابتلائاتی که او پیدا کرد و قضیه کربلا پیش نمی آمد و جرم گناه همه این امور به گردن آن مقدسین نهروان بود که لعنت خدا از ابد تا... با آنها باشد. اگر آن روز در خود زمان

صحیفه نور جلد 18 صفحه 269

پیغمبر ابتلائات گذاشته شده بود، می گذاشت ایشان آن حکومتی که می خواهد و آن وضعی که می خواست پیش بیاورد پیش می آمد باز هم این مسائل پیش نمی آمد، لکن نگذاشتند، یک دسته به اسم اسلام به دشمنی برخاستند و یک دسته احمق هم که در اطراف ایشان بودند باز به اسم قرآن دست ایشان را بستند، دست امیرالمؤمنین را. و این یک تأسفی است که برای مسلمین تا ابد باید باشد. اگر از اول آن نحوی که می خواست ایشان، تحقق پیدا کرده بود و دنبال او هم حضرت امیر آن نحوی که می خواست عمل شده بود این گرفتاری ها پیش نمی آمد لکن تقدیرات الهی اینطور بود و ما بخواهیم مسائل آنجا را بگوئیم، از مسائل روز خودمان که شبیه همان مسائل است باز می مانیم. ما امروز هم گرفتار به همان مسائل هستیم. همان مسائلی که آنها مبتلا به آن بودند با وضع دیگری هستیم. دامنه اش، منتها توسعه اش برای خاطر وضع دنیا عوض شده و بیشتر شده است. آن روز اگر چنانچه حضرت رسول سلام الله علیه و حضرت امیر سلام الله علیه مبتلا بودند به یک نحو محدودی و نگذاشتند صدای آنها برسد و همان مقدار که رسید می بینید که نورانیتش عالم را گرفته است، امروز با یک وضع بسیار توسعه داری اسلام مبتلا به آن هست. آنها نگذاشتند که یک حکومت اسلامی تحقق پیدا بکند، با اسم اسلام. امروز هم ما مبتلای به همین معنا هستیم که با اسم اسلام می خواهند نگذارند که حکومت اسلام محقق بشود یک دسته غیر متوجه و جاهل و یک دسته عالم متهتک. پیغمبر اکرم فرمود که، منقول از ایشان است که دو طایفه کمر من را شکستند: آن عالم هائی که متهتک هستند و آن جاهل هایی که متنسک هستند. و من نمی دانم اسلام از کدام طایفه بیشتر صدمه دیده است، آیا از عالم متهتک یا جاهل متنسک. در هر صورت از هر دو طایفه صدمه دیده است اسلام. و این هم هست و بعدها هم خواهد بود و خواهد بود حتی در زمان حضور حضرت ولی امر که در بعضی روایات هست که علما تکفیرش می کنند. این ابتلایی است که در دنیا هست. شیطان هم از اول به خدا عرض کرد یا - عرض کنم - تهدید کرد خدا را که من تا آخر نمی گذارم کار انجام بگیرد و خیلی هم موفق است. ما باید توجه بکنیم به اینکه مسائلی که خودمان داریم چی هست.

باید ایران بداند که دست هایی در کار است تا حتی بین خانه ها اختلاف بیندازد

ما گمان نکنیم که دست های قدرت های بزرگ قطع شده است از اینجا. ملت ایران باید توجه کنند به اینکه توطئه ها هست الان. شما ملاحظه بفرمایید که در همین انتخاباتی که با آن خوبی و آزادی انجام گرفت و بحمدالله مردم همه در صحنه حاضر بودند و امید است که در دوره دوم هم در آن بعد هم که باید انتخابات بشود آن هم حاضر باشند مردم و این تکلیف الهی را به آن عمل کنند، الان دست هایی از داخل و خارج هست که بین آقایانی که در انتخابات دخالت داشتند اختلاف بیندازند. شما گمان نکنید که خارجی ها و اذناب آنها در این کشور کودتا می کنند، نمی کنند چون نمی توانند. کشوری که همه اش مهیاست برای شهادت، نمی توانند که آنها در اینجا وارد بشوند لکن از داخل ما را می پوسانند. یکی از مواردی که الان انگشت آنها در کار است و با جدیت دارند توطئه می کنند این است که

صحیفه نور جلد 18 صفحه 270

دودستگی بیندازند بین اشخاصی که در انتخابات بردند یا به اصطلاح باختند. با این تعبیر زشت برد و باخت، شکست و پیروزی، با این تعبیرهای زشت می خواهند بین ملت ما اختلاف بیندازند. انتخاباتی که باید همه دست به هم بدهند و آن را به وجه صحیح به آخر برسانند و باید وحدت زیادتر بشود از اول، من می ترسم که خدای نخواسته موجب اختلاف بشود. و این از مکاید شیطان است به دست شیاطین. اگر برای خدا کسی کار بکند خودش را انتخاب کرده است که خدمت کند به اسلام و مسلمین اگر چنانچه پیروز بشود پیروزی نباید بگوید، برای اینکه یک خدمتی است به عهده اش آمده است و گرفتاری این خدمت بسیار شدید است و اگر چنانچه در این دوره او کنار رفته است خیال نکند که کنار رفته است و این عیبی است. قضیه برد و باخت نیست، قضیه خدمت است در این پست یا در آن پست. باید ایران بداند که دست هایی الان در کار است که حتی بین خانه ها اختلاف بیندازد. در یک خانه بین افراد اختلاف بیندازد. ما باید از تاریخ عبرت ببریم و این تاریخ در زمان مشروطه اینطور بود. در زمان مشروطه آنهایی که می خواستند ایران را نگذارند به یک سامانی برسد و چماق استبداد تا آخر باقی بماند بین افراد، دستجات، احزاب اختلاف انداختند حتی آنهایی که آنوقت بودند می گفتند که در یک خانه بین برادر با برادر، پدر و پسر اختلاف بود یک دست مستبد، یک دسته مشروطه. این اختلاف موجب شد که نتوانست مشروطه آنطوری که علمای اسلام می خواستند تحقق پیدا بکند بعد هم این اختلافات موجب شد که یک دسته از آن غربزده ها بریزند و به اسم مشروطه بگیرند مقامات را و استبداد به صورت مشروطه بر این ملت تحمیل کنند و دیدید که چه شد امروز همان روز است اگر ملت بیدار نشود، اگر علماء اسلام بیدار نباشند، غفلت کنند، اگر چنانچه علمای قم، مدرسین قم، طلاب قم، علماء تهران، روحانیت مبارز تهران، علماء همه بلاد و روحانیون همه بلاد و مردم بیدار نشوند، الان دارند وضعی را، یعنی می خواهند وضعی را کار کنند که زمان مشروطه کردند و بدانید گناهش به گردن همه ماست.

در تمام دنیا چنین انتخابات آزادی که در ایران شده، نبوده است

مسأله کرسی مجلس در اسلام مطرح نیست، مسأله ریاست مطرح نیست، مسئله ریاست جمهور مطرح نیست، مسأله وزارت مطرح نیست، اگر کسی اینها را خیال کند مطرح هست اسلام را نشناخته است. شماها شیعه همان هستید که می گوید که من به اندازه این کفش کهنه ای که هیچ نمی ارزد امارت شما را به اندازه این برایش ارزش قائل نیستم مگر اینکه حقی را ایجاد کند. شما که می خواهید حق را ایجاد کنید، شما که می خواهید اسلام را به پیش ببرید، چه در مجلس پیش ببرید یا در مدرسه پیش ببرید یا در محافل دیگر. باید پیش تان فرق نکند. باید توجه کنید به اینکه مبادا آن گرفتاری های آن زمان برای ما پیش بیاید، نمی آید انشاءالله حالا فردا رسانه های گروهی نگویند که معلوم شد ایران به هم خورده است و دیگر نخیر نوبت ما رسیده است. خیر آنها باید آرزوهایشان را به گور ببرند. اینکه من عرض می کنم، نه اینکه ما الان مبتلا به قضیه ای هستم، ما همیشه می خواهیم جلوی فسادها را که آنها

صحیفه نور جلد 18 صفحه 271

می خواهند ایجاد کنند جلویش را بگیریم. آنها گمان نکنند که الان یک، ایران یک خبری شده. ایران یک انتخاباتی آزاد که در تمام دنیا یک همچو انتخابات آزادی نبوده است اینطور نیست که کسی گمان کند که حالا وقت این شده است که ما نتیجه بگیریم. نه این وقت برای شما نخواهد آمد و نتیجه ای از این مسائل دست شما نخواهد رسید و چیزی نیست در کار. من تنبه می دهم که مبادا بشود والا مسأله نیست. در هر صورت من باید تذکر بدهم به اینکه آقایانی که در انتخابات دخالت کردند باز هم با کمال خلوص نیت دخالت بکنند و هرگز از این معنا که من نبردم و - او نبرده - او برده است دلخور نباشند شما همه برادر هستید، دوستید. این دوست باشد در مجلس یا آن دوست باشد یا من باشم، اینها مطرح نباید باشد پیش ملت ایران و مطرح نیست انشاءالله. من امیدوارم که در این دوره ای که باز پیش می آید و باید انتخابات بعد از چند روز دیگر با جدیت آقایانی که دست اندر کار هستند مثل وزیر کشور و مثل شورای نگهبان به زودی این امر شروع بشود که مجلس ما، ایران ما یک روز بدون مجلس نباشد و آقای امامی مژده این معنا را الان به من دادند که نه همین طور خواهد شد. و من امیدوارم که ملت ایران به همانطوری که این دفعه آمدند پای صندوق ها دفعه دیگر هم بیایند و آراء خودشان را در صندوق ها بریزند و قدر این آزادی را بدانند که تحت تأثیر هیچ کس نبودند و احدی در سرتاسر ایران الزام نکرده است کسی را که رأی به این بده یا به او بده. الزام به رأی دادن هم نکرده است لکن تکلیف شرعی گفته است.

از همه ملت تقاضا می کنم مبادا تحت تأثیر عناصر اختلاف انگیز واقع بشوند

ما اگر می گوئیم، تکلیف شرعی می گوئیم و الا نه این است که ما الزامشان بکنیم. این مکلفند شرعاً به اینکه حفظ بکنند جمهوری اسلامی را و حفظ به این است که در صحنه باشند و حفظ به این است که اختلافات نداشته باشند و حفظ به این است که مبادا آن کسی که فرض کنید که برده است به اصطلاح برود به رخ او بکشد، آن کسی که نبرده است خیال کند که یک چیزی از دستش رفته است. این حرف ها نیست در کار. چیزی نیست اصلش. اسلام است، اسلام در دست همه شماست شما می خواستید آنجا خدمت بکنید نشد حالا در جای دیگر خدمت می کنید. می خواستید در مجلس خدمت کنید نشد حالا در دولت خدمت می کنید، حالا در پست های دیگر خدمت می کنید، حالا در مدرسه خدمت می کنید، حالا مشغول به چیز می شوید. من این امر را که عرض می کنم از همه ملت تقاضا می کنم که مبادا تحت تأثیر این عناصری که الان در کار هستند و می خواهند القاء اختلاف بکنند، تحت تأثیر اینها واقع بشوید و همه برادر هم هستید و برادروار با هم باشید و اگر چنانچه در انتخابات اشتباهاتی شده یا فرضاً تقلبی شده است، خوب، مواردی هست که رسیدگی می شود و شورای نگهبان هم یا ابطال می کند یا فرض کنید بعضی صندوق ها را یا اصل انتخابات را. یک مسأله عادی است که در همه جا هست و این امر مهمی نیست.

صحیفه نور جلد 18 صفحه 271

ما دنبال این باشیم که زحمات انبیاء را حفظ کنیم

من امیدوارم که آقایان با کمال اخلاص این دفعه هم وارد بشوند و آراء خودشان را بریزند و این مبعثی که نورش به همه عالم رسیده است در صورتی که نتوانستند آنطوری که می خواستند بشود ما دنبالش باشیم که زحمات انبیاء را حفظ کنیم و نگذاریم که خدای نخواسته آن زحمتی که تا حالا در ایران کشیده شده است و بحمدالله به قدرت خودش رسیده است ایران و الان در همه دنیا مطرح است و تنها چیزی که مطرح است الان بیشتر در همه جا همین معناست و این هم برای این است که اینها می ترسند که مبادا اسلام تحقق پیدا بکند و آرزوهای خودشان از بین برود. لابد شما می بینید که الان صلح طلب ها دور هم جمع شدند آمریکا رفته چین و با هم شعر می خوانند، این برای او شعر می خواند، او برای او شعر می خواند و همه هم دم از صلح می زنند و دم از صفا و (ما می خواهیم جوانان مان در صفا و در صلح و در آرامش زندگی کنند) وضع دنیا این شده است که آنها آنطور آرامش را در دنیا می خواهند و ما هم که واقعاً می خواهیم اینطور، نمی گذارند آنها. پس ما باید خودمان توجه کنیم به مسائل. ما دنبال این باشیم که خودمان ملت را حفظ کنیم و انشاءالله همانطوری که ایران را نجات دادیم از شر شاهنشاهی، عراق را هم نجات بدهیم از دست این حزب بعث فاسد. خداوند انشاءالله همه شما را توفیق عنایت کند. و به همه ما توفیق خدمت عنایت کند. و خدا انشاءالله پشتیبان همه شما باشد و ملت ایران و عراق را پیروز کند.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها