پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 7:52 PM
تاریخ: 1360/09/21
بسم الله الرحمن الرحیم
این چهره های شما و این حال بشاشتی که در چهره های شما دیده می شود، این خودش پیروزی است و من امیدوارم که شماها انقلاب ایران را عملاً صادر کنید به کشورهای دیگری که می روید و امیدوارم که در جهان شما پیروز باشید و مهم این است که در کنار این پیروزی ها همانطور که توجه داشتید و دارید، انشاءالله پیروزی بر نفس خودتان هم داشته باشید. پهلوان ها از سابق ایام، اینها که در زورخانه ها آنوقت چه می کردند، توجه خاصی به اسلام داشتند مخصوصاً در صحبت هاشان، در کارهاشان همه با ذکر خدا و ذکر امیرالمؤمنین سلام الله علیه توأم بود و این در روحیه هایشان تأثیر داشت. این ذکرها در روحیه ها تأثیر دارد و شما با اخلاق خوش خودتان و با رفتار خودتان و با کردار خودتان انشاءالله که این وجهه اسلامی جمهوری اسلامی را صادر کنید به خارج. وقتی که شما پهلوان های عزیز و شما قهرمانان در خارج از کشور رفتید و پیروزی چشمگیر به دست آوردید و دیدند مردم که شما وضع روحی تان هم یک وضع خاصی است، با دیگران فرق دارد، اعمال تان هم با دیگران فرق دارد، این موجب این می شود که اینهمه بوق هائی که بر ضد اسلام و مسلمین و بر ضد ملت ما هست اینها خنثی بشود. شما می دانید که الان همه کوشش های قدرتهای بزرگ این است که ایران را منزوی کنند بکلی و اصلاً از نقشه دنیا ساقطش کنند. و اینها نمی دانند که خدا را نمی شود منزوی کرد، اسلام را نمی شود منزوی کرد و این جوانهای اسلام که بحمدالله در صحنه حاضرند و برای اسلام کوشش می کنند، برای پیروزی اسلام فداکاری می کنند، اینها را نمی شود منزوی کرد و شما جای خودتان را در دنیا انشاءالله باز می کنید و نام ایران و نام اسلام را همه جا مشهور می کنید و بیرق اسلام را سرافراز کنید و ملت مسلمان را مفتخر می کنید. و آنی هم که قسمت من هست این است که دعا کنم به شما و من دعا می کنم و سلامت و سعادت و توفیق همه شما را از خدای تبارک و تعالی خواستارم و پیروزی شما را خواستارم. خداوند این پهلوان های اسلامی را بر همه نقاط دنیا پیروز کند. خداوند تاییدتان کند انشاءالله.
والسلام علیکم ورحمه الله
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.