پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 7:41 PM
تاریخ: 1360/01/25
بسم الله الرحمن الرحیم
من احساس قلبی خودم را نمی توانم با زبان اظهار کنم. شمائی که جوان هستید بحمدالله و امیدوارم که بعدها ایران از وجود شما استفاده های زیادتری بکند و بتوانید خدمت زیادتری به کشور خودتان بکنید و پیروزی های زیادتری به دست بیاورید، برای جهان ثابت کردید که ایران آنطور که آنها گمان می کردند نیست و مادامی که ایمان در قلب شما هست پیروزید، و باید کوشش کنید که این نور را، نور ایمان را در قلب تان زیاد کنید و تعهد داشته باشید به اینکه اسلام را تائید کنید و انشاء الله پیاده کنید در این کشور و اگر یک همچو تعهدی را داشته باشید پیروزید انشاء الله، و من امیدوارم که ایران از وجود امثال شماها بهره برداری زیاد بکند و همین طور سایر قوای مسلح که اساس استقلال کشور به آنهاست و خداوند تأیید خواهد شما را کرد که استقلال کشور خودتان را حفظ کنید و توجه به بعضی تبلیغات سوئی که گاهی می شود که می خواهند شما را از ملت جدا کنند و اساس فکرشان این است که این مملکت را به حال سابق برگردانند و اشتغال دارند به یک توطئه های همه جانبه که یکی اش هم این است که در بین شماها احساس مثلاً سستی بکنند، یک یأس بکنند در صورتی که اسلام وجود شما را مغتنم می شمارد و عزیز می شمارد و تمام قوای مسلح باید بدانند که اسلام قوای مسلح را در رأس امور قرار می دهد و آنها هستند که استقلال کشور را حفظ می کنند و این افرادی که از اول می خواستند که اساس ارتش را به هم بزنند با یک بهانه های واهی، الان هم در کار هستند و ممکن است که بعضی از جوان های ما را بازی بدهند. باید خیلی توجه بکنید که اینطور افراد را راه ندهید به خودتان، نصیحت شان کنید، بعضی جوان هائی که ممکن است گول خورده باشند، نصیحت کنید و من امیدوارم که با تعهد به اسلام و با تعهد به حفظ کشور خودتان دیگر آسیبی نبیند و طمع آنهائی که بر اسلام و بر ذخائر ایران داشتند قطع بشود و اسلام انشاء الله به آن معنای واقعی خودش پیاده بشود. شماها حافظ باشید برای کشور خودتان و مؤید باشید به تأییدات الهی و می بینید که هر وقت که یک اقداماتی می شود بیرون حبس هم توطئه است، در بیرون حبس هم توطئه است، در تأییدتان می کند و من دعا می کنم به شماها و غافل نیستم از دعا به شما.
انشاء الله خداوند همه تان را حفظ کند و همه موفق باشید و همه فرماندهان ما هم موفق باشند و
البته همه جهاتی که باید در ارتش محفوظ باشد حفظ بکنید و همچو گمان نکنید که حالائی که ما انقلاب کردیم باید نظام هم به هم بخورد. نه اینطور نباید باشد، انقلاب کردید لکن این نظام از اول در اسلام بوده است و حالا هم باید باشد که با نظم امور انجام می گیرد. اگر فرض بکنید که یک کشوری باشد که ارتشش صد مقابل باشد از این که هست لکن نظمی در کار نباشد، نمی تواند آن ارتش فعالیت داشته باشد لکن عده قلیل با نظم، به عده کثیر بی نظم همیشه غلبه داشته است. الان هم باید همین طور باشد، حفظ بشود مراتب و منتها اینکه برادریتان محفوظ لکن سلسله مراتب هم محفوظ . خداوند همه تان را تأیید کند و شماها جوانانی باشید که این کشور را حفظ کنید.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.