0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:41 PM

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از گودنشینان و اقشار مختلف جنوب شهر تهران

تاریخ: 1360/01/16

طبقه محروم بود که این نهضت را به ثمر رساند

بسم الله الرحمن الرحیم
گروه های مختلفی در اینجا حاضرند و من برای اینکه شاید غفلت کنم از اسم بعض از گروه ها از این جهت معذورم که هریک، هر یک را اسم ببرم. همه ملت اسلام و تابع قرآن و از گروه زحمتکشان این کشور هستید. انقلاب اسلام، این انقلاب مهم اسلامی رهین کوشش های این طبقه است، طبقه محروم، طبقه گودنشین، طبقه ای که این نهضت را به ثمر رساند و توقعی هم نداشت. من شما طبقه را، گودنشینان را، از آن کاخ نشینان بالاتر می دانم (اگر آنها لایق این باشند که با شما مقایسه بشوند.) من وقتی که در حال انقلاب می دیدم که یک پیرمردی از آن گودنشین ها از آن منزل محقر خرابه بیرون می آمد و می گفت که ما با بچه هایمان صبح که می شودرویم برای تظاهر، یک موی شما بر همه آن کاخ نشین ها و آنهائی که در این انقلاب هیچ فعالیتی نداشتند، بلکه کارشکنی هم تا آن اندازه که می توانستند می کردند و الان هم هر مقدار که بتوانند می کنند، یک موی شما بر همه آنها ترجیح دارد، بلکه مقایسه یک موی شما به آنها نباید صحیح باشد.
شما این انقلاب را به ثمر رساندید و گروه هائی که در سر تأسر کشور این انقلاب را به ثمر رساندند، همان زن و مرد محروم و همان هایی که مستضعف هستند و کاخ نشین ها آنها را استضعاف می کنند و اینها ثابت کردند که کاخ نشین ها هستند که ضعیفند پوسیده اند و برای این ملت هیچ کاری نکرده اند و نخواهند کرد. این دانشگاه بود، جوان های دانشکاه که آنها هم از محرومین و مستضعفین اند و این طبقه محروم جامعه بود که از همه رفاه ها محروم بود لکن قلبش مملو از عشق به اسلام و ایمان بود و با آن عشق و با آن ایمان این حرکت را دنبال کرد و شهید داد و در مقابلش چیزی مطالبه نکرد. آنهائی که هیچ خطی در این میدان نداشتند و جز خرابکاری از آنها کاری ساخته نیست و الان هم در گوشه و کنار کشور مشغول به خرابکاری هستند، آنها بودند که کنار نشسته بودند و منتظر این بودند که یک طرف غلبه کند و آنها بیایند و بهره برداری کنند، میوه چینی کنند. وقتی که دیدند که جمهوری اسلامی آنطور میوه چینی هائی را که اینها می خواهند موافق برنامه اش نیست، آنها هم مشغول به خرابکاری شدند و هر جا که یک خرابی پیش آمد، آنها تأیید کردند، یا وارد شدند در کردستان، در بلوچستان. الان هم که در جنوب و غرب ما گرفتاری جنگ را داریم، همان ها هستند که نمی گذارند که

صحیفه نور جلد 14 صفحه 165

این ملت توجه بکند، به جنگ و مشغول به تبلیغات هستند در خیابان ها و در کوچه ها و محله ها. شما هستید که کشور را از دست ابر قدرت ها نجات دادید و این طبقه عزیز محروم که در ازاء خدمتش غیر از خدا از کس دیگری چیزی نمی خواهد و ما همه رهین ملت شما هستیم و اگر لایق باشیم، خدمتگزار شما. شما بودید که در میدان ها، در خیابان ها اجتماع کردید و با مشت گره کرده در مقابل توپ و تانک و مسلسل و اینها ایستادید و با ایستادگی و شجاعت، زن و مرد شما، بزرگ و کوچک شما فداکاری کرد و شهید داد تا غلبه کرد و الان هم که در جبهه ها جنگ هست باز این طبقه محرومند که در تلویزیون نشان می دهد مشغول خدمت هستند. آن کاخ نشین ها یک شاهی خدمت در این جنگ نکردند و نخواهند کرد. آنها اگر مشغول افساد و فساد نباشند، بی تفاوت هستند. و بحمدالله من باید از نیروهائی که در جنگ هستند، تشکر کنم و تقدیر. و دیروز یک شجاعت بی سابقه ای نیروی هوائی به خرج داد و جنگنده های اینها تا آخرین نقطه عراق رفت و آنها را در آنجا سرکوب کرد. من باید از قبل همه ملت، امیدوارم که ملت این حق را به من داده باشد، که از همه این جنگنده ها و همه این خدمتگزارها که دارند در سرحدات جان خودشان را فدای اسلام و کشور می کنند تشکر کنم و ملت پشتیبان آنهاست و بحمدالله دیروز یک شجاعت نمونه ای به خرج دادند و بدون اینکه خسارتی بر خودشان وارد بشود، کوبیدند عراق را و فهماندند که اگر چنانچه خوف این نبود که اشخاص بیگناه یک وقت در این امور پایمال بشوند (به ملت عراق اینها علاقه دارند) اگر این خوف نبود، به دولت عراق می فهماندند که او لایق این نیست که در مقابل این جوان های ما ایستادگی کند. دیروز که این فرماندهان ارتش اینجا بودند، وقتی می خواستند بروند، آقای فکوری فرمانده نیروی هوائی به طور مخفی به من گفتند که ما یک کاری می خواهیم بکنیم و ذکر نکردند که آن کار چیست و بعد معلوم شد که این کار بسیار مهم انجام گرفت و گوشمال سختی به صدامیان زدند.
و همین طور نیروی زمینی و پاسدارها و همه در این مسائل فعالیت شجاعانه ای می کنند و مورد تقدیر ملت هستند، آنها هم از طبقه محرومند، همه این خلبان ها و همه این پاسدارها و همه این ژاندارمری و ارتش، همه آنها هم از این طبقه هستند. پس انقلاب ما مرهون این طبقه هست،این طبقه هستند که این نهضت را بپا کردند و قیام کردند و به پیش بردند و همین طبقه هستند که الان در سرحدات مشغول فداکاری هستند و همین طبقه هستند که برای ملت ما ارزش ایجاد می کنند و شجاعت آنها به همه دنیا ثابت می کند که این طبقاتی که مشغول به فعالیت هستند، در شجاعت فوق آن چیزی است که تصور می کنند.

ما امروز نیز شاهد فداکاری های طبقه محروم هستیم

ما هر روز شاهد یک پیروزی هائی در جبهه ها هستیم که همه اینها سرتاسر این جبهه ها را هستند آنجاها و فعالیت می کنند و آنها هم از همین طبقه محروم و لکن طبقه فوق همه طبقات هستند، چنانچه شما هم و همه کسانی که زن و مردی که در پشت جبهه هستید، همه مشغول به فداکاری و مشغول به جنگ هستید، آنها در جبهه جنگ می کنند و شما در پشت جبهه و این از خصوصیات انقلاب اسلامی

صحیفه نور جلد 14 صفحه 166

است،این از خصوصیات انقلاب اسلام است، این از چیزهائی است که اسلام تعلیم کرده است بر شما و شما از روز اول قیام کردید و برای اسلام قیام کردید و الان هم چون حکومت خودتان را اسلامی می دانید و ارتش خودتان را اسلامی می دانید از این جهت همه با هم بدون اینکه در فکر این باشید که یک افتخاری برای خود شخص خودتان ایجاد کنید، مشغول هستید به فداکاری و شاید در دنیا نظیر نداشته باشد این نحوی که در ایران، ملت از ارتش پشتیبانی می کند در دنیا شاید بی نظیر باشد و شاید در طول تاریخ هم نظیری برایش نتوانیم پیدا بکنیم که بچه های کوچک و جوان های نیمسال و زن ها، پیرزن ها، عروس ها، دامادها همه با هم در این جبهه حاضرند و صحنه جنگ صحنه ای است که ملت همه در آن حاضر هستند، من امیدوارم که شما ملت بزرگ و شما ملتی که محروم هستید لکن پیش خدا عزیز هستید، گمان نکنید که کاخ نشین ها بسیار مرفه هستند، آنها دل هایشان لبریز از تزلزل است، آنها قلب هایشان آرام نیست، تزلزلی که در بین کاخ نشین ها هست، در بین کوخ نشین ها نیست، آرامشی که این طبقه محروم دارند، آن طبقه ای که به خیال خودشان در آن بالاها هستند ندارند.
شما اگر توجه کنید، قدرت های بزرگ را ببینید، می بینید که آنقدر اضطرابی که در سران قدرت های بزرگ هست در شما اشخاصی که برای خدا عمل می کنید و از خدا می خواهید اجر را، در شما این اضطراب نیست، این یک نعمتی است که خدا به شما داده و شاید ماها هم نتوانیم درست بفهمیم نعمت خفیه الهی را. نعمت طمأنینه، نعمت آرامش، نعمت سکینه قلب، اطمینان قلب، در شما گروه ها و در گروه های به نظر آنها مستضعف هست و در آن بالاها نیست آن بالاها همه اضطراب است در کاخ های بزرگ نشستند و غصه می خورند، شما در کوخ ها نشستید و آن غصه ها را ندارید. این از الطاف خداست بر شما و من امیدوارم که خداوند تبارک و تعالی عنایتش را بر سر شما ملت عزیز و همه ملت های اسلامی مستدام دارد. انشاء الله به زودی این مستکبرین به جای خودشان بنشینند و آنهائی که به شما ظلم کردند و ستم و هجوم کردند، انشاءالله خداوند آنها را فانی کند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها