پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396 9:36 AM
تاریخ: 1358/11/10
بسم الله الرحمن الرحیم
من قبلاً از عواطف گرم ملت ایران تشکر می کنم و به همه دعا می کنم و در اینجا در این فرصت کمی که هست به اندازه ای که اجازه دارم چند کلمه با شما صحبت می کنم. یکی قدردانی از حضورتان در رأی، که باید بگویم کم سابقه است یک همچون شرکتی که قریب از چهارده میلیون بیشتر در صورتی که کوهستانی ها و دهات دور دست نتوانستند رأی بدهند معذلک ملت شرکت کرد و رأی خودش را داد. و یکی هم از این بالاتر که باید بگویم که بی سابقه است در دنیا و شاید که در دنیا سابقه نداشت این آرامشی که در اخذ آراء شد که مردم و ملت ما ثابت کردند رشد خودشان را و با این اثبات رشد، دست رد به سینه اشخاصی که، دولت هایی که باز طمع به ایران دارند زدند. و من امیدوارم که ملت خودش زنده باشد و ابداً خوفی نداشته و بعد از این هم ملت خودش زنده است و چنین خوفی نداشته باشد که شخصی بیاید و شخصی برود. الحمدلله ملت بیدار شده است و ملت ما را نمی شود هیچ عقب انداخت البته در بعضی از رادیوها مسائلی گفته اند لکن این دلشادی ها برای آنها اثر ندارد. ملت ما امروز اتکاء به هیچ کس ندارد جز خداوند تبارک و تعالی. و اما یک کلمه ای دیگری که باید عرض کنم، من استدعا می کنم از تمام گروه ها و از تمام دستجات مختلف که در این وقتی که یک نفر از این آقایان رأی را برده و ملت به او رأی داده است، دیگران عقب نشینی نکنند و کمک کنند. ممکلت مال خود شماست، خود شما باید کمک کنید و اعانت کنید. ملت همه با هم، روشنفکرها، اطباء بزرگان و همه باید با هم دست برادری بدهید و همه برادر هستید و خداوند همه شما را توفیق بدهد و من دعاگوی همه شما هستم.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.