0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:10 AM

بیانات امام خمینی در جمع دانشجویان کرمانشاه (باختران)

تاریخ: 1358/09/19

پشتیبانی تمام قشرهای ملت از اشغال سفارت

بسم الله الرحمن الرحیم
من چهره های شما جوان ها را، چهره های ایمانی و نورانی شما دوستان عزیز را که می بینم که شما از فرسخ ها دور آمدید برای اسلام، پشتیبانی از احکام قرآن، پیاده آمدید، دانشجویان معظمی هستید که راه های دور را طی کردید و پیاده آمدید برای اظهار پشتیبانی از جمهوری اسلامی و از آنهائی که در آن لانه جاسوسی برای افشاگری خائنین هستند، بسیار تشکر می کنم و دعا به شما می کنم و از خدای تبارک و تعالی می خواهم که همه شما را موفق کند، همه سالم باشید و همه این راهی را که تاکنون رفته اید، باز دسته جمعی به آخر برسانید و به پیروزی نهائی که آرزوی همه ماست و به قطع کردن دست اجانب از کشورتان و قطع کردن دست دنباله های اجانب موفق بشوید. شما آقایان از راه های دور آمدید و پیام روستائیان، شهرستانی ها و دوستانی که در بین راه بودند رساندید که آنها همه از این راهی که راه اسلام است پشتیبانی می کنند.

اشخاصی که مفسده می کنند از آمریکا الهام می گیرند

سایر قشرهای ملت هم همینطور هستند، لکن مع الاسف در بین قشرهایی از مردم اشخاص مفسدی (اشخاصی که الهام می گیرند از آمریکا، از اجانب) هستند و مشغول مفسده هستند. لابد آقایان غائله ای که بوجود آوردند در تبریز شنیده اید، اینها تبریزی نیستند، اهل تبریز فکرشان این فکر نیست که با اسلام مبارزه کنند، تبریزی همیشه مثل سایر مسلمینی که در ایران هستند، می باشند. اینها که این غائله را به راه انداخته اند از خدمتگزارهای اجانب هستند و پرونده بعضی از آنها هم در همین لانه جاسوسی پیدا شد از سران همین ها که رفتند و رادیو و تلویزیون تبریز را گرفتند و بعد هم بیرونشان کردند، پرونده بعضی از اینها پیدا شد که مستقیماً با آمریکا در رابطه بودند و از جاسوسان آنها بودند. امروز هم من شنیدم که اینها رفته اند در دهات، دهات تبریز (بعد از آنکه اهالی محترم شهر تبریز ریختند و اینها را بیرون کردند) رفته اند در دهات و دهاتی ها را دارند بازی می دهند و می خواهند باز غائله ایجاد کنند و من به اهالی آذربایجان و به اهالی شهر تبریز، به مؤمنان متعهدی که در ایران هستند، هر جا هستند و در آذربایجان، در هر نقطه هستند و به برادرانی که در روستاها هستند، هشدار می دهم، تذکر

صحیفه نور جلد 10 صفحه 266

می دهم که اینهائی که می آیند بین شما و می گویند که فلانی حکم جهاد داده، اینها همه دروغ می گویند. جهاد بر علیه اسلام؟ جهاد برای خاطر کارتر؟ شما بیائید جهاد کنید که کارتر توفیق پیدا بکند و مملکتتان را بگیرد؟ اینهائی که می آیند اینها را می گویند، اینها نوکرهای سفارت هستند، بستگان سفارت هستند و اینها به محاکمه کشیده خواهند شد، اینها را دستگیر خواهند کرد، خود آذربایجانی ها اینها را دستگیر کنند تا محاکمه کنیم اینها را و این دشمن های اسلام را، دشمن های ایران را به جزای خودشان برسانیم. متوجه باشند روستائیان محترم، آنهائی که در بلاد متفرق هستند و از تبریز بودند، از علماء تبریز سؤال کنند، وقتی که می آیند در تبریز، بروند از علماء سؤال کنند، دست به کاری نزنند که اسباب این بشود که اسلام از دستتان برود یا اینکه کشتاری بشود. ما اگر بخواهیم اینها را با اسلحه از بین ببریم، همان خود تبریز اینها را از بین می برد، اگر ما بگوئیم، لکن ما نمی خواهیم اینطور بشود، ما می خواهیم آرامش باشد، ما می خواهیم مملکتمان آرام باشد تا بتوانیم اصلاح کنیم همه را.
ما الان مواجه هستیم با یک دشمن بزرگی، در این حالی که ما متوجه و مواجه با یک دشمنی هستیم که اساس اسلام را می خواهد از بین ببرد، کشورمان را می خواهد مثل سابق باز به دست بگیرد، یک مشتی از اراذل، یک مشتی از اشخاص از خدا بی خبر، یک مشت اشخاصی که از خانه هایشان چیزهای ننگ آور بیرون آمده است، دیگرانشان هم همینطور هستند، اینها آمدند در مقابل همه مسلمین به کمک کارتر و امثال کارتر فعالیت می کنند. اهالی آذربایجان متوجه باشند، اهالی روستاهای آذربایجان متوجه باشند، علماء آذربایجان توجه کنند، هدایت کنند، آنهایی که در روستاها هستند، بفرستند اینها را هدایت کنند که به دام این اشخاصی که مفسده هستند نیفتند. اینها اشخاصی هستند، آنها را بازی می دهند، خیال می کنند که با یک کلمه ای که گفتند و بازی دادند کارها درست می شود. باید اهالی محترم تبریز مجهز باشند برای جلوگیری از این مفسده ها و باید خودشان جلوگیری کنند، البته نباید به غیر آرامش باشد، باید با آرامش باشد و خدای نخواسته یکوقت خونریزی نشود. در هر صورت شما از راه های دور می آیید برای پشتیبانی، آذربایجانی ها قیام می کنند برای پشتیبانی از اسلام، آنوقت یک گروهی بیخبر از خدا، بیخبر از اسلام، خائن به کشور ما، غائله می خواهند بپا کنند، جمع شده بودند و حرف های نامربوط زده بودند تا غائله ایجاد کنند و جلوگیری شد. رفتند آذربایجان غائله بپا کردند و حالا جلوگیری شده است، حالا رفته اند در دهات می خواهند غائله بپا کنند. خود دهاتی ها اینها را راه ندهند، اینها مفسد هستند، اینها فاسد هستند، اینها محاکمه باید بشوند، گول نخورند از اینها.

با وحدت کلمه و اسلام امور را به پیش ببریم

الان بین راه هستیم، ما الان مواجه هستیم به یک قدرتی که باید با وحدت کلمه، با اسلام پیش ببریم. اینها آمدند می خواهند نگذارند و می خواهند مانع بشوند از اینکه اسلام پیشرفت کند، اینها از اول مخالف اسلام بودند. اینها روزنامه هائی که نوشتند، قاچاقی نوشتند و اعلامیه هائی که قاچاقی

صحیفه نور جلد 10 صفحه 267

دادند، همه اش برخلاف اسلام است. باید اهالی محترم آذربایجان خصوصاً و اهالی همه ایران بیدار باشند و دسته جمعی با هم برخلاف این دشمن بزرگ و مخالف این دشمن بزرگ بپا خیزیم و انشاءالله پیروز بشویم و پیروز خواهیم شد.
ما از این به بعد دیگر اجازه نخواهیم داد که اجانب در مملکت ما بیایند و آقائی کنند به ما، ما خودمان هستیم، هر چه هم می خواهند آنها فشار بیاورند و نقشه بچینند برای این که محاصره اقتصادی بکنند، ما از محاصره اقتصادی باکی نداریم. علاوه، مگر دنیا تابع آقای کارتر است که وقتی که بگوید باید محاصره اقتصادی بشود، همه دنیا بگویند که چشم، ما محاصره اقتصادی می کنیم. این از اشتباهاتی است که این ابرقدرت های خالی از عقل می کنند که خیال می کنند که حالائی که من یک قدرتی دارم تمام مردم، تمام عالم تابع من هستند، حتی در مملکت خودشان هم در همان پست های وزارتشان هم با ایشان موافقت ندارند و ایشان را تقبیح می کنند و ایشان را باید از صحنه سیاست خارج کنند.

آمریکا باید کارتر را از صحنه سیاست خارج کند

آمریکا باید کارتر را از صحنه سیاست خارج کند. کارتر بد سیاستمداری بود برای آمریکا، بد رئیس جمهوری بود برای آمریکا، آمریکا را بدنام کرد در دنیا، مسلمین را بر ضد امریکا مجهز کرد کارتر و این کارتر لایق این نیست که رئیس جمهور آمریکا باشد. ملت آمریکا باید بدانند که کارتر را نباید رأی به او بدهند برای اینکه کارتر خیانت کرده است به آمریکا و الان مشغول خیانت به آمریکاست، مشغول دسیسه است و برخلاف مصالح آمریکا دارد عمل می کند، چنانچه دانشمندان خود آمریکا این مطلب را دارند می گویند و بعدها هم خواهند گفت.
من از خدای تبارک و تعالی سلامت شما جوان ها را، سلامت تمام اهالی ایران و مؤمنین را خواستارم و دعا می کنم به شما، خدمتگزار شما هستم. خداوند همه شما را موفق کند. خداوند دشمنان شما را از بین ببرد و شما را پیروز کند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها