0

صحیفه نور امام خمینی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:00 AM

بیانات امام خمینی در جمع نمایندگان کارگران و کارکنان شرکت ملی نفت ایران

تاریخ: 1358/07/05

 

هر کس در هر مقامی اگر جنایتکار باشد محاکمه می شود

بسم الله الرحمن الرحیم
من اول باید از کارکنان صنعت نفت و کارمندان آنجا که در این نهضت اسلامی خدمت کرده اند و کمک کرده اند و یک عضو حساس بودند در پیشبرد نهضت اسلامی تشکر کنم و سلامت و سعادت همه را از خدای تبارک و تعالی بخواهم. البته من می دانم که آن مرکزی که شما هستید حساسترین مراکز است برای ما و برای دولت. و نابسامانی های آنجا را به من رسانده اند و مدت هاست، و دنبال او بودند که دیگر من اخیراً دیدم که باید آقای اشراقی با هیاتی بیایند و رسیدگی بکنند و آمدند و رسیدگی کردند و بعضی از مطالب را آنها هم به من گفتند و شما هم اگر مدارکی دارید جمع بکنید که این مدارک را به آقای اشراقی بدهید و کارهائی که این آدم می گویند کرده است و من خیلی اطلاع ندارم و چیزهائی که نباید بکند کرده است، اینها را شما مدارکش را جمع بکنید تا ایشان محاکمه بشود انشاء الله.
البته ما هیچ نظر سوئی به کسی، به هیچ کسی نداریم. ما می خواهیم که مسائل ایران روی جهات اسلامی، روی مصالح کشورمان اداره بشود. مملکت، یک مملکت اسلامی، با حفظ مصالح مسلمین در مملکت اداره بشود. کسی بتواند اداره کند هر جا را، حرفی نیست که باشد و اگر چنانچه بد اداره کردند، نقصی دارد یا خدای نخواسته خیانتی کرده است، آن هم اگر چنانچه دلیلی داشت بر آن، محاکمه می شود، محکمه حکم می کند و شما متوجه باشید و خاطر جمع باشید که اینطور نیست که ما نادیده بگیریم شرکت نفت را و زحمات شما را و دنبال این تحقیقاتی که آقای اشراقی کرده اند و اینها انشاءالله به دولت و به مقامات گزارش داده می شود. باز گزارش تامش به من نرسیده است و اگر چنانچه دیدیم که یک خیانتی در کار بوده است و یک کارهای بر خلافی، بر خلاف مصلحت مملکت، بر خلاف مصلحت اسلام بوده است البته دادگاه اسلام است و جدا محاکمه می شود و به جزای خودش می رسد. شما راجع به این معنا مطمئن باشید که هیچ اغماضی برای کسانی که خلاف می کنند هیچ اغماضی نمی شود، باید رسیدگی بشود، اگر چنانچه او هم حرفی دارد باید برود در محکمه بزند، شماها هم اگر چنانچه مطالبی دارید یکی را تعیین کنید که بهتر مطالب را می تواند بگوید، در محکمه برود و مسائل را طرح بکند و اگر چنانچه خدای نخواسته یک خلافی شده، خلاف دیانتی انجام گرفته و

صحیفه نور جلد 9 صفحه 219

خلاف مصلحت اسلام و مسلمین شده است،در شرکت نفت یا توطئه هائی مثلاً هست (چنانچه گفته می شود) اینها باید رسیدگی بشود پس از رسیدگی، هر کس و هر مقامی باشد (نزیه که یک آدم عادی است، قابل ذکر نیست) هر کس در هر مقامی باشد اگر جنایتکار باشد به محاکمه کشیده می شود و به جزای خودش می رسد و اگر بی گناهیش ثابت بشود، خوب، جبران می شود.
انشاء الله که مؤفق و موید باشید و مطمئن باشید که کار الان مال خودتان است، مملکت مال خودتان است، مثل سابق نیست که دیگران ببرند بخورند. و من امیدوارم که به زودی این گرفتاری هائی که هست البته مشکل است لکن انشاء الله رفع خواهد شد. انشاءالله خداوند همه شما را تایید کند و مؤفق باشید. من دعاگوی همه تان و خدمتگزار همه ملت و شماها هستم.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها