0

صحیفه نور امام خمینی

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  11:13 PM

بیانات امام خمینی در دیدار با ورزشکاران و کارمندان تربیت بدنی

تاریخ: 1358/03/12

 

شما با اسلام این پیروزی را پیدا کردید

بسم الله الرحمن الرحیم
این چه قدرتی است که شما و ورزشکاران را با یک طلبه مجتمع کرده است؟ این چه قدرتی است که دانشگاهی را با سایر اقشار همراه کرد؟ و این چه قدرتی بود که تمام اقشار ملت ما را، زن و مرد، بچه و بزرگ در هر کسوتی که بودند به خیابان ها کشیده و بر ضد طاغوت آنها را مجهز کرد؟ غیر از اسلام بود؟ این اسلام بود که همه را با هم مجتمع کرد و این اسلام بود که شما را پیروز کرد و این اسلام است که سعادت همه انسان ها را تامین می کند. نه سعادت دنیائی فقط، سعادت دنیا و آخرت. آزادی که در پناه اسلام باشد، استقلال که در پناه اسلام باشد، سعادت برای کشورها و برای کشور ما تهیه می کند، تامین می کند. شما با اسلام این پیروزی را پیدا کردید و با اسلام باید این پیروزی را تعقیب کنید.
 

ما باید بیدار باشیم توطئه ها را خنثی کنیم

شما باید الان توجه کنید به اینکه دشمن در توطئه است و می خواهد که این وحدتی که در اقشار ملت ما حاصل شد این را از بین ببرد، الان همه آن اشخاصی که بر خلاف مسیر شما هستند، بر خلاف مسیر ملت ما هستند، بر خلاف مسیر قرآن و اسلام هستند، بر خلاف مسیر پیغمبر و ائمه اطهار (ع) هستند اینها دارند با هم مجتمع می شوند و توطئه می کنند، البته نمی توانند، کاری هم از آنها نمی آید لکن ما هم نباید غافل باشیم ما باید بیدار باشیم و توطئه های آنها را قبل از اینکه اینها با هم مجتمع بشوند خنثی کنیم. مطالعه کنید در حال اینهائی که الان دارند خرابکاری می کنند ببینید که اینها از کجا آمدند،منشأش چیست، از کجا پیدا شدند، اینهائی که نبودند، بعد از اینکه انقلاب پیروز شد پیدا شدند، حالا هر کدام در یک جائی بودند و اگر بودند در خفا بودند و اگر در خارج ایران بودند، در خارج بودند، حالا که انقلاب رسید اینجا یکی یکی از اطراف آمدند و با هم دارند خودنمائی می کنند. این اقشار مختلفی که حالا تازه پیدا شدند با اسم های مختلف، می بینید که مسیرشان بر خلاف مسیر شماست، حرف هایشان غیر از این حرف هائی است که شما می زنید. شما فریادتان اسلام است آنها چیزهای دیگر می گویند. اینها راباید مطالعه کنید. شماها ببینید که از کجا پیدا شدهاند اینها تازه پیدا شدند، از کجا

صحیفه نور جلد 7 صفحه 49

آمدند، چطور شده است که حالا آمدند و می خواهند نگذارند این نهضت ما به ثمر برسد. توطئه ها را خنثی کنید.
 

ورزشکاران با ایمان پشتوانه ملت و اسلام

مملکت ما همین طوری که به علما و دانشمندان احتیاج دارد به این قدرت شماها هم احتیاج دارد به این قدرت شما هم احتیاج دارد. این قدرت وقتی با ایمان باشد، وقتی که زورخانه با قرآن باشد، با ایمان باشد، پشتوانه یک ملت است. وقتی قهرمان ها قهرمان های اسلامی باشند پشتوانه یک ملت هستند، باوزی یک ملت هستند. آنها می خواستند قهرمان باشد لکن قهرمان آریامهری باشد چون پشتوانه ملت نمی توانست باشد. آنها همه چیز را می خواستند برای خودشان، ما و شما همه چیز را می خواهیم برای خدا، برای اسلام، آنچه که پشتوانه ملت است، پشتوانه اسلام است، آن مردهای با ایمان هستند، ورزشکار با ایمان، روحانی با ایمان، دانشگاهی با ایمان، بازاری با ایمان، دهقان و کشاورز و کارگر با ایمان، اینها می توانند پشتوانه یک ملت باشند و نگذارند دست های خائنانه کسانی که می خواهند همه چیز ما را ببرند، قدرت مادی ما، قدرت معنوی ما را از بین ببرند، اینها هست که نمی گذارند. ایمانتان را تقویت کنید، به اسلام پناه ببرید، همه مان به اسلام پناه ببریم، همه جا یاد خدا باشیم. من می دانم که ورزشکارها در گودهای زورخانه یاد خدا هستند، یاد امیرالمومنین هستند، تقویت کنید این یاد خدا را تقویت کنید، این یاد مولا را و همه با قدرت، همه با ایمان انشاءالله به پیش ببرید. خداوند همه شما را موفق کند و همه سالم و سعادتمند باشید. من خدمتگزار همه شما هستم.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها