0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  10:04 PM

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از افراد قوای انتظامی و ژاندارمری

تاریخ: 1358/02/02

تاکید بر حفظ نظام و سلسله مراتب

بسم الله الرحمن الرحیم
من از تمام جناح های قوای انتظامی و از شما جوانان برومند ژاندارمری تشکر می کنم. شما از این به بعد نیروی اسلامی هستید، ژاندارمری اسلام هستید، ایران از شماست و شما از ایران. ما همه پاسداران اسلام، پاسداران کشور هستیم. من از طرف ملت پیوند خودم را و ملت را به قوای انتظامی اعلام می کنم. قوای انتظامی از ماست و ما از آنها. قوای انتظامی حافظ استقلال کشور ماست و ما پشتیبان آنها و ملت ما پشتیبان آنهاست. در بین ما اگر تفرقه ای بیندازند، بر ضرر کشور است. باید همه هوشیار باشید نگذارید تفرقه واقع بشود. ملت هوشیار باشد که بین آنها و قوای انتظامی تفرقی حاصل نشود. قوای انتظامی بیدار باشند که بین آنها و ملت جدائی نیفتد، در بین خودشان باید حفظ نظام و سلسله مراتب را بکنند اگر بخواهند خدمت به کشور و اسلام بکنند باید انتظامات را حفظ کنند و سلسله مراتب را حفظ کنند.

پیوند میان قوای انتظامی و ملت به برکت اسلام

ما همه از شما هستیم و شما از ما و همه پاسداران اسلام و همه برادر و مثل زمان طاغوت نیست که بین ما و شما را جدائی انداختند. اجانب بودند که خواستند قوای انتظامی از ملت جدا، مردم را از قوای انتظامی می ترساندند. قوای انتظامی از ماست نباید ما از آنها بترسیم و نباید آنها از ما. هیچ هراسی در کار نیست، برادر هستیم برادرها از هم نمی ترسند، همه در خدمت هم هستند. ما همه در خدمت اسلام و امید است که تمام شما با قدرت و قوت و عظمت حفظ ثغور و حدود مملکت را بکنید و حفظ نظم در بین جامعه ما مرهون خدمت های شما باشد.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها