پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396 10:00 PM
تاریخ: 1358/01/18
بسم الله الرحمن الرحیم
من از جهتی نگرانم و از جهت خوشحال. از این جهت که به حسب قراردادهای دولت ها و برای اثبات اشکالاتی اگر به نهضت ما بخواهند وارد کنند 16 ساله کمتر را اجازه اخذ رأی از آنها نداده اند، از این جهت متاثرم و از تاثر این فرزندانم - که - برای خاطر اینکه به آنها این اجازه را نداده اند نیز متاثرم لکن از این جهت که این شور و شعف را در شما فرزندان عزیزم می بینم و این توجهی که شما به امور اجتماعی خودتان دارید و این علاقه ای که به اسلام و کشور اسلامی خودتان دارید، خیلی مسرورم. اینطور نیست که جلوگیری از اخذ رای، به حساب نیاوردن شما فرزندان عزیز باشد. این برای یک مرسوماتی است که در دنیا هست و ما هم ناچار برای رفع اشکالات به رفراندم، باید تا حدودی مراعات کنیم. نگوئید که شما را خدای نخواسته به حساب نیاورده اند.
شما عزیزان ما هستید، شما خزائن این مملکت برای دوره های آتی هستید. ما به شما افتخار می کنیم که اینطور شور و شعف دارید در امور اجتماعی خودتان، در امور سیاسی خودتان و ما از شما معذرت می خواهیم که یک همچو چیزی را به حسب التزاماتی که هست و به حسب مصالحی که بوده است این مسأله واقع شده است. شما نگران نباشید. شما در این نهضت شرکت داشتید، شما هم خون دادید، شما هم در این نهضت تظاهرات کردید، فریاد زدید، سهیم هستید در این نهضت مقدس، این نهضت مال شماست، بلکه باید بگوئیم که این کودک های کوچک یا این بچه هائی که به سن بلوغ نرسیده اند یا کم سن هستند، اینها سهمشان بیشتر است برای اینکه این کودکان عزیز با ضعف بنیه ای که دارند و با اینکه کوچک هستند، ضعیف هستند، معذلک در این نهضت ها شرکت کرده اند، در این نهضت پا به پای بزرگسالان، در این نهضت شرکت کرده اند و پا به پای بزرگسالان نهضت را به پیش برده اند. سهم شما بیشتر از دیگران است. من امید دارم به شما. امید من به شما دبستانی هاست. امید من به شماست که انشاءالله مقدرات کشور ما بعد از این در دست شماها باشد و شماها وارث این کشور باشید.
خداوند شما را انشاالله سلامت، عزت، سعادت عنایت کند و انشاالله در سال های آتیه اگر چنانچه امور اجتماعی باشد، شماها هم شریک هستید، نگران نباشید که ما همانطوری که نظر به بزرگسال ها داریم به شماها نظر داریم و عواطف ما نسبت به شماها بیشتر باید باشد. از خداوند تعالی سعادت همه شما را خواستارم. سلام و درود بر همه شما.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.