0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
شنبه 2 اردیبهشت 1396  9:43 PM

مصاحبه امام خمینی با تلویزیون سوئیس

تاریخ: 1357/10/18

مصاحبه امام خمینی با تلویزیون سوئیس

سؤال: شاه اعلام کرده که به زودی از مملکت خارج خواهد شد و شورای سلطنتی تشکیل خواهد داد، آیا در چنین صورتی به ایران مراجعت خواهید کرد یا خیر؟
جواب: رفتن به ایرن تابع این است که احراز کنم که وجود من در ایران نافع تر است برای نهضت از اینجا، هر وقت احراز کنم خواهم رفت. اما رفتن شاه فقط منظور ما را عملی نمی کند، ما رژیم سلطنتی را غیر قانونی می دانیم و مردم با رفراندم خود، او را ساقط کردند و رژیم باید از مکان غصبیش دست بردارد تا ملت حکومت اسلامی را انشاء الله تاسیس کند.
سؤال: بر اساس گزارش هائی که ما دریافت داشته ایم شما با آمریکائی ها (با هیاتی آمریکائی) تماس هائی گرفته اید و احیاناً لیست کسانی که ممکن است در آینده حکومت بکنند به آنها داده اید، آیا این واقعیت دارد؟
جواب: خیر، ما هرگز با آمریکائی ها تماسی نگرفته ایم.
سؤال: حکومت بختیار را چگونه می بینید که فرموده اید غاصب است و غیر قانونی؟
جواب: حکومت بختیار متکی به شاه است که شاه سلطنتش غیر قانونی است و مردم او را با رفراندم خویش عزل کردند. از طرفی متکی است بر مجلسین که مجلسین قانونیت ندارد برای اینکه منبعث از اراده ملت نیست.
سؤال: سیاست (نظر) کلی شما راجع به اقلیت های مذهبی در آینده چیست؟
جواب: اقلیت های مذهبی در آینده آزاد هستند و در ایران در رفاه زندگی خواهند کرد و ما با آنها با کمال انصاف و مطابق با قانون عمل خواهیم کرد. آنان برادران ایرانی ما هستند، آنان هم از شاه و دار و دسته اش به تنگ آمده اند.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها