پاسخ به:رسانه های انقلابی
چهارشنبه 14 بهمن 1394 3:40 PM
تا اندازه ای که من اطلاع دارم از رسانه ها روزنامه ای که انقلابی بود کیهان بود که رقابتی با روزنامه اطلاعات داشت که بیشتر فرمایشی و دولتی بود
طوریکه اهانت به بعضی آیات عظام در اطلاعات چاپ شده
البته چون رادیو تلویزیون یا همین صداوسیمای خودمون در دست دولتمردان شاه بود مطمئنا انتظار انقلابی گری در قبل از انقلاب نداشتیم
ووعظو خطابه ها ومنابر یکی از بزرگترین و پرشورترین راه راهنمایی کردن و هدایت بود.
امام امت از طریق سفر دوستان نزدیک از ایران باخبر میشد و از راه رادیو خارجی گوش کردن وتا آنجا که اطلاع دارم بی بی سی را گوش میکردند ولی صحت یا سقم آن از طریق نزدیکان و شاگردان معتمد امام انجام میشدمثلا مرحوم مطهری و مفتح و بهشتی و...
همیشه یادمان باشد که این انقلاب براحتی بدست نیامده که براحتی از دستش بدهیم یادمان باشد گوش و چشم را به هر رسانه ای بسپاریم بنده او میشویم و او هدایتگر و آموزگار ما خواهد شد
هیچگاه فکر نکنیم که ما میتوانیم از همه رسانه ها ی دشمن و تبلیغات و فیلم آنهاو...استفاده کنیم و ضرری نمی کنیم یادمان باشد انحرافات اخلاقی و سکس و بی اخلاقی ها و بی دینی ها را از دشمن و بیگانگان رایگان فرا میگیریم ولی علم و فن و دین و اخلاق را به این سادگی به ما نخواهند داد
انقلاب با خون هزاران هزار شهید به بار نشسته است مواظب باشیم از درون ریشه به تیشه انقلاب اسلامیمان نزنیم. دست از رهبر فقیه مان نکشیم تااین انقلاب سیلی نخورد
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم