موادلازم
سیب زمینی متوسط- 6 عدد
عدس –یک لیوان
پیاز- یک عدد
تخم مرغ پخته -2 عدد
تخم مرغ خام -یک عدد
آرد – نصف لیوان
نمک و فلفل -به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن – به میزان لازم
طرز تهیه :
عدس را که از شب قبل خیس کرده اید با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا آب آن تمام شود ؛ پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید ، تخم مرغ های پخته شده را ریز خرد کنید و به همراه عدس پخته ، نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و 5 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید؛ سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سیب زمینی ها را بپزید و در چرخ گوشت بریزید تا خوب نرم شود
سیب زمینی های له شده را با یک عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید . آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید ( خمیر باید نرم باشد و نیازی به افزودن آرد زیاد نیست ).
روی سطح تمیز آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود ، تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید.
در ماهیتابه مناسب پنکیک ها را به نوبت قرار داده و اجازه دهید برشته و طلایی شود سپس برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود ، پس ازآن پنکیک سیب زمینی و عدس را داغ و به همراه سس یا ماست سرو کنید.