0

آشنایی با شهیدان کربلا

bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

محمد بن ابی سعید بن عقیل بن ابیطالب علیهم السلام
سه شنبه 19 آبان 1394  1:50 AM

محمد بن ابی سعید بن عقیل بن ابیطالب علیهم السلام

«السَّلامُ عَلى مُحَمَّد بن ابى سَعيد بن عَقيل وَلَعَنَ‏اللّه قاتِلَهُ لُقَيطِ بن ناشِر الجُهَنى.»
جناب محمد بن ابى سعيد علیه السلام در كربلا هفت سال داشت. پدرش ابی سعید ، ملقب به احول می باشد ، و مادرش ام ولد (كنيز) بود.
از حميد بن مسلم نقل کرده اند: وقتي که حسين (ع لیه السلام) در قتلگاه افتاده بود محمد در حالى كه گوشواره به گوش داشت وحشت زده و هراسان از خيمهها بيرون آمد و به راست و چپ خيره ميشد، و در پيش چشم مادرش به سوى دشمن شتافت . سواري بر او حمله کرد و با شمشير او را پاره پاره كرد و به شهادت رساند. نام نوجوان را پرسيدم، گفتند، محمد بن ابي سعيد است از نام سوار سئوال کردم گفتند: لقيط بن آيس جهني است.
هشام کلبي نقل کرده است: هاني بن ثبيت حضرمي گفت من از کساني بودم که هنگام شهادت حسين علیهالسلام حضور داشتم . به خدا سوگند من دهمي ن نفر بودم که ايستاده بودم. همهي ما سوار اسب بوديم، اسبان را به حرکت درآوردند، اسبها ادب کردند و جلو نرفتند، در اين هنگام نوجواني از نزديکان حسين علیهالسلام بيرون آمد، عمود خيمه اي در دست و پيراهني بر تن داشت وحشتزده و هراسان بود، به راست و چپ خيره ميشد، گويا ميبينم که دو مرواريد درخشان به گوشهايش آويخته به اطراف توجه ميکند و مي لرزد. ناگاه مردي به سرعت خود را به او رساند، از اسب پياده شد و با شمشير او را قطعه قطعه کرد. قاتل نوجوان از شر م و يا ترس نام خود را مخفي ميکرد.خدا قاتلش را لعنت کند

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها