فلسفهپ
پنج شنبه 2 دی 1389 7:45 AM
|
|
این مقاله نیازمند تمیزکاری است. لطفاً تا جای امکان آنرا از نظر املا، انشا، چیدمان و درستی بهتر کنید، سپس این الگو را از بالای مقاله بردارید. محتویات این مقاله ممکن است غیر قابل اعتماد و نادرست یا جانبدارانه باشد یا قوانین حقوق پدیدآورندگان را نقض کرده باشد. |
|
|
لحن این مقاله برای دانشنامهٔ ویکیپدیا نامناسب است. برای راهنمایی بیشتر صفحهٔ راهنمایی برای نوشتن مقالههای بهتر را ببینید. |
سازنده زبان روبی یوکیهیرو ماتز ماتسوموتو میگوید روبی برای سازندگی بهتر برنامه نویس طراحی شده است که هدف User interface را به خوبی دنبال میکند.او نگران است که طراحی سیستمها به جای کامپیوتر نیاز به توجه بر انسانها داشته باشد.معمولا مردم‚مخصوصا مهندسان کامپیوتر بر روی ماشین تمرکز کند.آنها فکر میکنند"با انجام این کار ماشینها سریعتر میشوند‚ماشینها در اجرا موثر تر میباشندو.... آنها بر ماشین تمرکز میکنند‚اما در حقیقت ما نیاز داریم که به انسانها توجه کنیم‚اینکه چگونه آنها به برنامه نویسی توجه دارندویا چگونه به اجرای برنامههای ماشین دقت میکنند. روبی برای تعقیب هدف کمترین قافلگیری بیان شدبه این معنی که زبان باید طوری رفتار کند که کمترین گیج کنندگی را برای استفاده کنندههای ا تجربه داشته باشد.ماتسوموتو همچنین اظهار میدارد که هدف اولین طراحی او درست کردن زبانی که خودش از آن لذت ببرد این کار با کم کردن کار برنامه نویس و ابهامات منطقی میباشد.اما کمترین غافلگیری هنوز خیلی به بیان زبان برنامه نویسی روبی نزدیک است. افراد ناشی شاید این را به این معنا تعبیر کنند که رفتارهای روبی سعی در متصل کردن اشتراکات رفتارهای دیگر زبانها را دارد. در بحث ماه می ۲۰۰۵ در روزنامه "کامپ.لنگ.روبی " ماکسوموتو تلاش کرد که روبی را از مینیمم غافلگیری دور کند.توضیح اینکه هر شانس طراحی بعضیها را متعجب میکند. او از استاندارد خود برای ارزیابی غافلگیری استفاده کرد.ماتسوموتو این را در یک گزارش مطرح ساخت. "همه یک پیشینه شخصی دارند‚بعضیها از جانب پیتون میآیند بعضیهای دیگه از پرل و آنها ممکن است از بعضی از جنبههای متفاوت زبان غافلگیر شوند.سپس آنها به من میگویند ما از بعضی از جنبههای زبان غافلگیر شدیم‚بنابرین روبی قانون کمترین غافلگیری را زیر پا گذاشته است.صبر کنید..... هدف کمترین غافلگیری فقط برای شما نیست.این هدف به معنای کمترین غافلگیری ممکن برای بیان من میباشد.این به معنای کمترین غافلگیری بعد از آموزش کامل زبان است. برای مثال من قبل از اینکه روبی را طراحی کنم یک برنامه نویس سی++ بودم. من منحصرا دو، سه سال در سی++ برنامه نوشتم. و بعد از دو سال برنامهنویسی با آن ‚هنوز مرا متعجب میکرد.