0

کودک معصوم یا دجال زمان

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:کودک معصوم یا دجال زمان
یک شنبه 9 فروردین 1394  12:08 AM

نقل قول fatemexry

راستش منم همین مطلب رو که تلویزیون  ماهواره و... همان دجال اخر الزمان می باشد را شنیدم ولی چندین کتاب راکه مطالعه کردم از علائم ظهور امدن دجال مرد یک چشم می باشد ولی نمیدانم کدام مورد را باور کنم

درود دوست عزیز در اکثر ادیان الهی منجی وجود دارد ودجالی که نماینده شیطان وظالم است ولی ما درکتب دینی وروایتی که از پیغمبر عزیزمون وامامان معصوم داریم میتونیم خیلی راحت درباره اش تحقیق کنیم واینکه چه چیزی را باید قبول کنید در قرآن کریم هم امده که آنچیز را قبول کن که عقلت می پذیرد ... ولی نه از روی ظاهر یعنی در هر زمینه ای باید تحقیق کنید وقتی اطلاعاتت تکمیل شد اگر نتونستی چیز درست را تشخیص بدی اونوقت انچیز که از نظر عقل خودت درست است همون را قبول کن......... این مبحث هم بحث خیلی گسترده ایست که فکر نکنم کسی به راحتی بتواند به جواب درست برسد فقط یک راه سریع وجود دارد و ان اینست که امام زمان در زمان ما ظهور کند تا ما همه چیز را با چشم خود ببینیم ان شاالله...هرچند نتونیم جزو یارانش باشیم حداقل هواخواه وطرفدارش باشیم . با آرزوی تعجیل در ظهور آقامون امام زمان (عج) ********صلوات*********
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
farhad6067 ravabet_rasekhoon 09130670628 lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها