راسخون

معیار ازدواج شما چیست؟

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

تا حدودی موافقم!

همه چی بستگی به طرفین داره(و به نظرم خیلی بیشتر به دختر بستگی داره)، که روحیاتش چه جوریه؟ نظام فکریش توی چه محیط خانوادگی و اجتماعی شکل گرفته؟ 

توقعات پایین دختر به نظرم معیار هست. ولی شاید معیار اصلی نباشه!

بله درسته اینکه مجلس عقد و عروسی جوری باشه که مردم از این موضوع اطلاع پیدا کنند. ولی بایستی یه سری چیزا هم توش رعایت بشه: حلال و حرام، اسراف و ریخت و پاش، خرجهای بیخود و الکی و ...

من یکی از دوستام به یک زیبایی ازدواج کرده(توی عقده) که واقعاً آدم کِیف میکنه. اخلاق دو طرف عین هم. مجلس هم نگرفتن، زیارت رفتن، به جای خرجای بیخود.

کسی که اسلامی بزرگ بشه و اعتقاداتش درست و حسابی باشه، آرزو مارزوسَرِش نمیشه!!!!

|
|

برای من که خیلی زوده در این مورد اظهار نظر کنم. قول داداش حسین هنوز دهانم بوی شیر می ده!

مگر چند سالتونه؟ حالا به هر حال یه زمانی که میخواید ازدواج کنید و قبلش هم یه سری معیارها باید داشته باشید!

فعلاً برویم کمی علم و دانش یاد بگیریم وگرنه در بزرگسالی انسان بیکار را زن نمی دهند.

عجب جوابِ ...  

زمونه جوری شده که زن به پسری می دهند که:

1. شغل داشته باشد.

2. حقوق بالای دو میلیون تومان داشته باشند.

3. سربازی رفته باشند.

4. دکترا داشته باشند.

5. اهل سفر خارج باشند.

6. در راسخون هم عضویت نداشته باشند!

اصلاً هم اینطور نیست چند تا از دوستام شرایطی که گفتید رو ندارن و ازدواج هم کردن...

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

تا حدودی موافقم!

همه چی بستگی به طرفین داره(و به نظرم خیلی بیشتر به دختر بستگی داره)، که روحیاتش چه جوریه؟ نظام فکریش توی چه محیط خانوادگی و اجتماعی شکل گرفته؟ 

بله درسته اینکه مجلس عقد و عروسی جوری باشه که مردم از این موضوع اطلاع پیدا کنند. ولی بایستی یه سری چیزا هم توش رعایت بشه: حلال و حر ام، اسراف و ریخت و پاش، خرجهای بیخود و الکی و ...

من یکی از دوستام به یک زیبایی ازدواج کرده(توی عقده) که واقعاً آدم کِیف میکنه. اخلاق دو طرف عین هم. مجلس هم نگرفتن، زیارت رفتن، به جای خرجای بیخود.

این جمله آخرتون همون شکلکه رو میخواست که نداشتم بذارم ...

درسته  ولی کلی نیست ...مثلن بعضی دخترهای مذهبی  هستن که  اول ازدواج چون طرف رو دوست داشتن و پذیرفتن شرایطش رو ،با توقعات کم شروع کردن ، ولی در طول زندگی ،فردی پرتوقع بوده  ...خب پس کدوم رفتار از اصالت بیشتری برخورداره ؟؟

بعضی اوقات هم دختر مذهبی  علاقه داره مجلس اولیش وبرگزارکنه ولی کلن فرده به ساز و فهمیده ایه  در زندگی ...

|
|

تا حدودی موافقم!

بله درسته اینکه مجلس عقد و عروسی جوری باشه که مردم از این موضوع اطلاع پیدا کنند. ولی بایستی یه سری چیزا هم توش رعایت بشه: حلال و حر ام، اسراف و ریخت و پاش، خرجهای بیخود و الکی و ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

درسته  ولی کلی نیست ...مثلن بعضی دخترهای مذهبی  هستن که  اول ازدواج چون طرف رو دوست داشتن و پذیرفتن شرایطش رو ،با توقعات کم شروع کردن ، ولی در طول زندگی ،فردی پرتوقع بوده  ...خب پس کدوم رفتار از اصالت بیشتری برخورداره ؟؟  

بعضی اوقات هم دختر مذهبی  علاقه داره مجلس اولیش وبرگزارکنه ولی کلن فرده به ساز و فهمیده ایه  در زندگی ...  مسلماً این از قبلی(جمله بنفش!) بهتره! ولی حالت عالیش اینه که از همون اول تا آخر(عقد تا مرگ!!!!!) کلاً یه فرد به ساز و معقولی باشه!!!

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

درسته  ولی کلی نیست ...مثلن بعضی دخترهای مذهبی  هستن که  اول ازدواج چون طرف رو دوست داشتن و پذیرفتن شرایطش رو ،با توقعات کم شروع کردن ، ولی در طول زندگی ،فردی پرتوقع بوده  ...خب پس کدوم رفتار از اصالت بیشتری برخورداره ؟؟  

بعضی اوقات هم دختر مذهبی  علاقه داره مجلس اولیش وبرگزارکنه ولی کلن فرده به ساز و فهمیده ایه  در زندگی ...  مسلماً این از قبلی(جمله بنفش!) بهتره! ولی حالت عالیش اینه که از همون اول تا آخر(عقد تا مرگ!!!!!) کلاً یه فرد به ساز و معقولی باشه!!!

هر توقعی که از  همسره آیندمون داریم ، درقبالش هم باید یه  ویژگی هایی رو داشته باشیم  ...به این هم کفو میگن ....چون زندگی یک طرفه نیست هررررگز ..

دختر معقول قانع = پسر دست ودلباز  معقول

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
ببخشید وسط بحثتون. من یه سوال دارم از آقای دیمی. شما در مقابل قناعت همسرتون چکار میگنید؟ یعنی چه خصوصیتی دارید که این خصلت خوبش رو جبران کنید؟ بالاخره تعامل و زندگی مشترکه. نمیشه خوبی ها فقط مختص یه نفر باشه.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
در مقابل حجابش شما چکار میکنید که جبران این خوبیش بشه؟.در مقابل آشپزی؟ در مقابل نگهداری از فرزندان؟ در مقابل همه ی خوبیهایی که ازش انتظار دارید و جزء معیارهای اصلی و فرعیتون هست؟؟؟؟
|
|

ببخشید وسط بحثتون. من یه سوال دارم از آقای دیمی. شما در مقابل قناعت همسرتون چکار میگنید؟ یعنی چه خصوصیتی دارید که این خصلت خوبش رو جبران کنید؟ بالاخره تعامل و زندگی مشترکه. نمیشه خوبی ها فقط مختص یه نفر باشه.

حرفتون کاملاً صحیحه و از ته دل قبول دارم. ولی این خصوصیتی که گفتید، شاید یکی نباشه و نمیتونم هم بگم!!!!!

|
|

خب اگه دختر خوبیهای زیادی داشته باشه که اوّل خود خدا مزدشو میده و جای هیچ شکی نیست و دیگه اینکه نباید که بخاطر مثلاً حجابش از شوهر انتظاری داشته باشه.

و خود شوهر هم حتماً کارایی رو بلده و میتونه واسه خانمش در طول چندین سال زندگی انجام بده...

salma57 کاربر طلایی1
|
|
ببینید منظور من اینه که الان از هر پسری بپرسی معیارت برای ازدواج چیه؟ تقریبا همه جواب مشابه میدن. ایمان. اخلاق. قناعت. و ... ولی اگه یه دختر بگه من میخوام همسرم دستش تو جیب خودش باشه. در زندگی مادی به کسی محتاج نباشه این یه نوع پرتوقعی حساب میشه. خیلی از جوونها چشمشون رو شاید نتونن حفظ کنن. ولی معیارشون با عملشون فرق میکنه. یعنی معیارشون در حد عالی هست. ولی عملشون زیر صفر. وقتی جواب رد میشنون.ایراد رو در دختر میبینن نه در تلاش نکردن خودشون.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
نه دیگه. حجاب مال قبل ازازدواجه. پس خوبی و.خصلت مرد هم باید قبل از ازدواج باشه. بعد هم چطوره شما مزد خوبی زن رو به خدا حواله میکنید.ولی اگه اخلاقتون یا ایمانتون خوب باشه در این دنیا پاداشش رو از همسرتون میخواهید؟؟ مثلا پسرهای با ایمان، بخاطر ایمانشون همسری میخوان با تمام.کمالات.
hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

وای چقدر امروز شیر خوردم :از بس دهنم بوی شیر گرفتنه دیگه نموی تونم حرف بزنمدومین معیار من :اصالت خانوادگی آن دختر ونجابت آن دختر

|
|

نه من که خداییش اینجوری نیستم که بگم: خانم جان حجابت رو در حدّ اعلا رعایت کن ولی خودم مثلاً حجاب در نگاه رو رعایت نکنم! همونطور که اون حجاب پوشش خودشون رعایت میکنه، من هم به بقیه خانمها نباید نگاه کنم و به خانم خودم خیانت نکنم.

اون قانع باشه ولی در خیلی از مناسبتها میتونم با خرید چیزای مختلفی(مثل یه وسیله یا لباس یا ...) که البته اون هم خودش ریخت و پاش و خرید الکی نباشه، جبران کنم.

salma57 کاربر طلایی1
|
|
من نگفتم توقع زن اینه که بخاطر حجابش بهش جایزه بدین. مزد رو.خدا میده. ولی اگه قرار باشه هر کار خوبی زن انجام میده ثوابش رو به خدا حواله کنیم که نمیشه! توقع زن قدردانی نیست. ولی خود مرد بهتره درصدد جبران باشه. به عنوان شکرگزاری.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
خب این شد! همین میشه دست و دلبازی.