اتاق چت راسخون
رفسنجانی رو فیلتر کردند ؟؟؟ رد صلاحیت ؟؟؟
دوستان چرا اینجوریه اینجا تا من میگم میخوام دیگه برم یه دفعه همه میان منو پایبند اینجا میکنن
آجی خواستم جواب بدم هر کاری کردم راسخون باز نشد .
فقط یه سوال : من هر یه ثانیه یک بار راسخونو نمیتونم باز کنم.مشکل از نت منه یا همه همین مشکل رو دارند؟؟؟؟
نه داداش صبح ها اینترنت بهتره بعدازظهر که میشه چند روزه همین وضعه.الان مال منم همینه
داداش این عکس اواتارتون چه با مزه است؟
اگه از دست این کنکور لعنتی نمیرم از دست این جمله آخرتون خواهم مرد ، شکی توش نیست ... اگه با مزست چرا علامت سوال داره ، اگه علامت سوال داره چرا هر چی سعی میکنم نمیتونم بصورت سوالی بخونمش؟؟؟؟
منظورم این بود که در عین حال که با مزه است ،معنیش چیه؟فقط همین.
عرض کردم ، منظوری نداشتم ، هویجوری گذاشتم . بقول خودتون با مزست . منو یاده اون فیلم نمیدونم چی چی میندازه :) از بس قشنگ بود فیلمش ، اسمشو یادم رفته :))
این عکسات ما رو نابود کردن ! منظور که نداشتی ! هویجوری هم که گذاشتی ! اسم فیلم هم که یادت نمیاد ! بالاخره چی شد .
البته نمیگم تقصیر داش صالحیه ها ، مطمئنا ناخواسته بود اما خیلی حال داد
قضیه چیه به منم بگین بخندم!
http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/740268/1352631/
نگو که خودت هم متوجه نشده بودی تا الان
سلام داداش صالحی
خوش اومدید
سلام اجی زهرا چطوری خوبی سلامتی؟
این عکسات ما رو نابود کردن ! منظور که نداشتی ! هویجوری هم که گذاشتی ! اسم فیلم هم که یادت نمیاد ! بالاخره چی شد .
به کمک سلما خانم یادم اومد ... :
http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/740268/1352724/
سلام داداش صالحی
خوش اومدید
سلام داداش صالحی.من تو طرح صالحین رفتم شرکت کردم ولی میترسم باز اول بشم دیگه نمیرم
سلام داداش صالحی
خوش اومدید
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام
ممنون مرسی.شما خوب هستین؟
آجی طهمورث .جشن روز پدر فرداست دیگه؟چه ساعتی؟
خانوم معلم ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
این اسامی 100 % ؟؟ یعنی بقیه رد صلاحیت شدن ؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
این اسامی 100 % ؟؟ یعنی بقیه رد صلاحیت شدن ؟؟
بله آجی اسامی نهاییه.شورای نگهبان ساعت 21 داده
البته نمیگم تقصیر داش صالحیه ها ، مطمئنا ناخواسته بود اما خیلی حال داد
قضیه چیه به منم بگین بخندم!
http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/740268/1352631/
نگو که خودت هم متوج نشده بودی تا الان
وای ببخشید من نبودم
من از ساعت 3تا8 رفته بودم کتابخونه 8 رفتم جلسه عزاداری
11 اومدم سایت
اگه بشناسید اجی مهسا بوده
بیکار که میشه یه سری میزنه سایتو به هم میریزه و طبق معمول میره رمان های عشقی تخیلی میخونه
دوستان چیزی شده ؟ چه کسانی حضور دارند؟ و چه کسانی حضور ندارند ؟
جیز خاصی نیست ، قبل از اینکه شما هم دچار اشتباه بشد باید عرض کنم اینجا دو دسته صحبت وجود داره که 180 درجه با هم فرق میکنند ، این وسط یه نخاله داره که با اجازتون اون منم و هی بحث مفید رو گمراه میکنم ...
داداش سید شما نخاله نیستسن نشنوم دیگه اینجوری با خودتون حرف بزنید ها به قول یه کسی که خیلی دوسش دارم قاطی میکنماااااا سیمام میچسبه به هم ( البته من اونو دوست دارم اونو نمیدونم ) بعدم اصلا هم بحث گمراه نشده
اژدها وارد می شود 2 !!! (البته اژدهای مهربون
یه سوال دارم شماها یعنی همتون مشغله کاری درسی چیزی ندارید آخه من هر موقع میام به راسخون سر بزنم شماها تو هر ثانیه همه جاهستید؟!!!
من زبل خانم :))) البته كارم با كامپيوتره. اينترنت هم ميام. و راسخون منو از كار و زندگي ميندازه. ولي چه كنم؟؟ اگه شما مي گيد نيا نميام. شما هم كه فعاليد ماشاالله. راستي خوب حدس زدم (الان دوباره نوشتم) اگه درسته بگيد تا تصوير بذارم.
تا اونجا که من میدونم این صفت رو به کس دیگه نسبت دادین .