پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
دوستان چرا اینجوریه اینجا تا من میگم میخوام دیگه برم یه دفعه همه میان منو پایبند اینجا میکنن بعد تا میام جواب بدم میبینم کسی نیست .یعنی مثل کارتون سنجد بود که می گفت برمیگردم هی میرین هی میاین
آجی خواستم جواب بدم هر کاری کردم راسخون باز نشد .
مدیر تالار زبان انگلیسی و زیر تالار ها
zaban.rasekhoonblog.com
zaban92@yahoo.com
نه داداش صبح ها اینترنت بهتره بعدازظهر که میشه چند روزه همین وضعه.الان مال منم همینه
داداش این عکس اواتارتون چه با مزه است؟
منظورم این بود که در عین حال که با مزه است ،معنیش چیه؟فقط همین.
این عکسات ما رو نابود کردن ! منظور که نداشتی ! هویجوری هم که گذاشتی ! اسم فیلم هم که یادت نمیاد ! بالاخره چی شد .
سلام داداش صالحی
خوش اومدید
سلام اجی زهرا چطوری خوبی سلامتی؟
سلام داداش صالحی.من تو طرح صالحین رفتم شرکت کردم ولی میترسم باز اول بشم دیگه نمیرم
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام
ممنون مرسی.شما خوب هستین؟
"دلمان که میگیرد، تاوان لحظه هایی ست که دل میبندیم"
آجی طهمورث .جشن روز پدر فرداست دیگه؟چه ساعتی؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
این اسامی 100 % ؟؟ یعنی بقیه رد صلاحیت شدن ؟؟
بله آجی اسامی نهاییه.شورای نگهبان ساعت 21 داده
وای ببخشید من نبودم
من از ساعت 3تا8 رفته بودم کتابخونه 8 رفتم جلسه عزاداری
11 اومدم سایت
اگه بشناسید اجی مهسا بوده
بیکار که میشه یه سری میزنه سایتو به هم میریزه و طبق معمول میره رمان های عشقی تخیلی میخونه
دوستان چیزی شده ؟ چه کسانی حضور دارند؟ و چه کسانی حضور ندارند ؟
اژدها وارد می شود 2 !!! (البته اژدهای مهربون )
یه سوال دارم شماها یعنی همتون مشغله کاری درسی چیزی ندارید آخه من هر موقع میام به راسخون سر بزنم شماها تو هر ثانیه همه جاهستید؟!!!
من زبل خانم :))) البته كارم با كامپيوتره. اينترنت هم ميام. و راسخون منو از كار و زندگي ميندازه. ولي چه كنم؟؟ اگه شما مي گيد نيا نميام. شما هم كه فعاليد ماشاالله. راستي خوب حدس زدم (الان دوباره نوشتم) اگه درسته بگيد تا تصوير بذارم.
تا اونجا که من میدونم این صفت رو به کس دیگه نسبت دادین .