راسخون

اتاق چت راسخون

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

اجی سلما

میخوای ادامه ندیم مثل اینکه اینا با خودشون هم درگیری دارن چرا اینطوری هستن

به نظر من مدير تالار همسفران به شدت از اينكه نتونسته اين مسابقه رو خودش برگزار كنه ناراحته و يه جورايي حس مديريتش تحريك شده و دوست داره فرماني بده. اگه الان هم اون نظر رو داده به خاطر اينه كه محمد 98 تو قوانين تاپيك بنويسه اگه مشكلي پيش اومد مدير تالار وساطت كنه. مي گيد نه؟! وقتي قوانين عوض شد نگاه كنيد.

آخه جزيره كيش چقدر هست كه بخواد ميدون و پارك و ... داشته باشه. همه جاش هم كه سرسبزه ، فقط مثل اينكه با شما دوتا مشكل پيدا كرده و مي خواد يك جوري اشكال ديروز رو به نفع خودش تموم كنه.

به نظر من هم  فعلا تا اطلاع ثانوي از شركت در اين تاپيك خودداري كنيد. بي خيال. اين نيز بگذرد. زياد حساسيت به خرج ندين!

اره فکر کنم ولی دوست داشتم مدیرسایت راسخون بدونه که دوباره ایشون همچین کاری را داره انجام میده  ممنون که درک میکنی اجی

نمیدونم والا باشه تو هم تاپیک ادامه میدیم مباحثمون

راستی جشن روز پدر بالاخره چه روزی شد ؟

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

نمي دونم ولي احتمالا چهارشنبه.

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

آجی طهمورس چرا نیومده هنوز؟

میگفت دیگه از این به بعد هر روز میام

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
الآن تاريخ که داشتم مي خوندم نوشته بود حاکم تهران عدّه اي از بازرگانان را به دليل گرون شدن قند به چوب بست. کاش سياست مدار هاي ما هم اين طور برخورد مي کردن.
yasbagheri کاربر طلایی1
|
|

شاید خودشو داره برای جشن روز چهارشنبه اماده میکنه ؟

اخه گفت یه فکرهایی داره ؟

|
|

آجی مینا مبارکه نفر اول تو دست خط شدی

به افتخار آجی

salma57 کاربر طلایی1
|
|

الآن تاريخ که داشتم مي خوندم نوشته بود حاکم تهران عدّه اي از بازرگانان را به دليل گرون شدن قند به چوب بست. کاش سياست مدار هاي ما هم اين طور برخورد مي کردن.

جالب بود. مي گم شما گهگاهي مطالب جالب از كتابهاي درسيت رو براي ما اينجا بذار هم ياد و خاطره هست و هم چيزهاي جديدي ياد مي گيريم. كتابهاي ما با شما فرق داشته. الان هم من اصلا از كتاب تاريخ، جغرافي ، تعليمات ديني ، شيمي و .....  هيچي يادم نمياد. رياضي رو نسبت به بقيه بيشتر يادمه. (مثلا جدول ضرب حفظم) :))))

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
دست خطّم قشنگه؟؟! نکات تاريخو نوشتم. http://upload.tehran98.com/img1/547l1pem5jsrin9fkel.jpg فکر کنم توب خراسان جنوبي تکه!!! معلّما که خيلي راضين!!!
salma57 کاربر طلایی1
|
|

دست خطّم قشنگه؟؟! نکات تاريخو نوشتم. http://upload.tehran98.com/img1/547l1pem5jsrin9fkel.jpg

احسنت عاليه. كلاس رفتين يا خودبخود اين دست خط رو پيدا كرديد؟؟؟ بايد به آجي مينا بگم بياد يه دوره پيش شما آموزش خوشنويسي و خط و زيبا نويسي

|
|

دست خطّم قشنگه؟؟! نکات تاريخو نوشتم. http://upload.tehran98.com/img1/547l1pem5jsrin9fkel.jpg فکر کنم توب خراسان جنوبي تکه!!! معلّما که خيلي راضين!!!

خیلی قشنگ می نویسی داداش .خط خودته .نکنه استاد امیرخانی شاگرد شما بودن.بنده خدا معلم چی میکشه تا این برگه رو تصحیح کنه یعنی باید بگم سعادت میخواد هر کی این برگه رو تصحیح کنه.

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

سلام.

باتوجه به اینکه گفته بودین بیان اینجا و صریح صحبت بکنین :

اولا اینکه من گفته بودم که " بذارین من دور بعدی رو شروع کنم" نگفته بودم که میخوام و باید من شروع کنم . هدفم هم این بود که مسابقه رو به طرف عکس های جهانگردی سوق بدهم.

نکته ی بعدی اینکه اگه قرار به اعتراض هستش نفر اولی که  به جزیره کیش اشاره نموده بود باید اعتراضش رو مطرح می کرد نه اینکه منتظر آتو باشین تا گیر بدین . 

این رو هم باید بگم که من خودم چند دقیقه بعد از زدن اون پست خودم اون رو تغییر دادم و درخواستم رو پس گرفتم اما شما انگار متوجه نشدین.

قبول دارم اشتباه اولی رو من انجام دادم ولی می توانستین صمیصمانه تر پیشنهادتون رو بگید . در ضمن قوانین رو هم دارم تغییر میدم اگه پیشنهادی دارین بفرمایین .

یه مورد دیگه هم اینکه در مورد مدیر تالار همسفران اشتباه فکر نکین ایشون طی تماس هایی که با من داشتن حسن نیت خودشون در مورد این تایپیک نشون دادند و در ضمن ایشون پشکسوت مدیرهای راسخون می باشند.

بازم عذرخواهی می کنم اگه ناراحت شدین .

yasbagheri کاربر طلایی1
|
|

سلام.

اولا اینکه من گفته بودم که " بذارین من دور بعدی رو شروع کنم" نگفته بودم که میخوام و باید من شروع کنم . هدفم هم این بود که مسابقه رو به طرف عکس های جهانگردی سوق بدهم.

نکته ی بعدی اینکه اگه قرار به اعتراض هستش نفر اولی که  به جزیره کیش اشاره نموده بود باید اعتراضش رو مطرح می کرد نه اینکه منتظر آتو باشین تا گیر بدین . 

این رو هم باید بگم که من خودم چند دقیقه بعد از زدن اون پست خودم اون رو تغییر دادم و درخواستم رو پس گرفتم اما شما انگار متوجه نشدین.

قبول دارم اشتباه اولی رو من انجام دادم ولی می توانستین صمیصمانه تر پیشنهادتون رو بگید . در ضمن قوانین رو هم دارم تغییر میدم اگه پیشنهادی دارین بفرمایین .

یه مورد دیگه هم اینکه در مورد مدیر تالار همسفران اشتباه فکر نکین ایشون طی تماس هایی که با من داشتن حسن نیت خودشون در مورد این تایپیک نشون دادند و در ضمن ایشون پشکسوت مدیرهای راسخون می باشند.

ما بیشتر این مسئله رو غرض ورزی فرض میکنیم با شخص بنده و کاربر نازنین فاطمه و مطمئن باشید مراتب اعتراض خودمون رو به مدیر سایت اعلام کردیم و میکنیم

چرا باید یک تاپیک ویژه شود در صورتی که قوانین اولیه را مدام تغییر میدهد

واقعا متاسفم از شرکت در تالار همسفران

مدیر تالار هم اشتباه خودشون رو متوجه شدن به رو نمیارن و دارن قوانین رو به نفع خودشون تغییر میدن

این عدم صلاحیت مدیر تالار همسفران رو میرسونه

|
|

سلام.

من نمی دونم ایشون پیشکسوت هستن دارن عین بچه ها لج می کنن.اگه نگاه کرده باشید ما همه چیز رو فراموش کردیم و دوباره وارد مسابقه شدیم ولی مثل اینکه ایشون....

من هم مثل کاربر یاس باقری اعتراض خودم رو به مسئولین می رسونم.در ضمن شما چرا همش قوانین رو عوض می کنید باید شرکت کننده ها هر سری که خواستن تو مسابقه شرکت کنن برن صفحه اول تاپیک شما رو بخونند ببینند که شما قوانین رو عوض کردید یا نه؟

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

سلام.

من نمی دونم ایشون پیشکسوت هستن دارن عین بچه ها لج می کنن.اگه نگاه کرده باشید ما همه چیز رو فراموش کردیم و دوباره وارد مسابقه شدیم ولی مثل اینکه ایشون....

من هم مثل کاربر یاس باقری اعتراض خودم رو به مسئولین می رسونم.در ضمن شما چرا همش قوانین رو عوض می کنید باید شرکت کننده ها هر سری که خواستن تو مسابقه شرکت کنن برن صفحه اول تاپیک شما رو بخونند ببینند که شما قوانین رو عوض کردید یا نه؟

سلام

این نظرتون رو قبول ندارم

من نمی خوام از ایشون یا از شما دفاع کنم ولی مشکلی که امروز بوجود امد هیچ ربطی به ایشون نداشت و بوجود آورنذه مشکل کس دیگری بود .

قوانین رو هم برای اولین و بار اخرین بار  تغییر میدهیم و در ضمن نگران افزایش اختیارات ایشون در این تایپیک نباشید .

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام.

سلام. با توجه به اينكه كاربران تالار گفتگوي آزاد مدام در اتاق چت با هم تبادل نظر مي كنن، من هم از ماجراي ديروز و برخوردشون با مدير تالار باخبر بودم.

وقتي ديدم شما اينطور نظر دادين ناراحت شدم و جواب دادم و بابت اينكه انگار دوباره دلخوري داره پيش مياد تذكر دادم.

خيلي هم آروم گفتم و البته صميمانه. دوباره تصريح كردم به دليل مشكلات پيش آمده مي توانيد  قانون رو عوض كنيد. شما شايد در جريان اتفاق ديروز قرار نگرفتيد.

ديروز كاربران ياس و نازنين در حال انجام مسابقه بودند و طبق روال مسابقه هر كدام عكسي قرار مي دادند و ديگران پاسخ مي دادند. اما كاربران اعتراض مي كنند كه چرا اين دو نمي گذارند ما هم شركت كنيم. در صورتي كه اين جزء قوانين شركت در تاپيك نبوده كه هر شركت كننده اي فقط يك بار بايد شركت كند.

كاربران عزيز ياس و نازنين سرعت عمل خوبي داشتند و زود حدس مي زدند و اين نبايد باعث ناراحتي ديگران ميشد.

در اين بين مدير تالار هم دخالت مي كنند و مي گويند از اين به بعد عكسي كه من گذاشتم بايد حدس بزنيد چي هست؟

و خلاصه ادامه پيدا مي كند و ياس و نازنين مي گويند ما در اين مسابقه شركت نمي كنيم. كه جناب آقاي نجاران پس از بررسي گفتند اشتباه از اين دو كاربر نبوده و خواهان ادامه همكاري اين دو عزيز در تالار مربوطه مي شوند.

من وقتي نوشته شما را خواندم احساس كردم دوباره مساله ديروز دارد تكرار مي شود براي همين تذكر دادم. قصد توهين و ناراحت كردن شما را هم نداشتم.

پست هاي ديروز اين عزيزان در موارد غير مسابقه در تاپيك مذكور به درخواست خودشان حذف يا غير فعال شده و الا اگر شما هم مي ديديد حق را به آنها مي داديد.