راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|
نقل قول fatemeh4774

سلام. میخواستم بدونم نتیجه این مسابقه ای که مشترکا با مسجد جمکران برگزار کردید به مناسبت میلاد امام زمان(عج) کی اعلام میشه؟

با عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی ضمن عرض تبریک به برندگان عزیز نتایج این مسابقه در قسمت نتایج مسابقات اعلان شده است. لذا از لینک زیر می توانید مشاهده فرمایید.

https://rasekhoon.net/forum/thread/1170109/page1/

موفق و پیروز باشید

bayati0011 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1530
|

سلام میخواستم بدونم جایزه نقدی کاربران برتر سه ماهه چهارم سال 94 واریز شده؟من جزء برندگان هستم اما برای من هنوز چیزی واریز نشده

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول bayati0011

سلام میخواستم بدونم جایزه نقدی کاربران برتر سه ماهه چهارم سال 94 واریز شده؟من جزء برندگان هستم اما برای من هنوز چیزی واریز نشده

عرض سلام و ادب. همراه گرامی ضمن تشکر از شما و عذرخواهی بابت عدم واریز به حساب هیچ یک از برتران، مدت مدیدی است که اسامی به واحد مالی ارایه شده ولی به دلایلی هنوز واریز نشده است. ان شا الله بزودی انجام خواهد شد.

موفق باشید.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول ghasemifar

با عرض سلام و خسته نباشید متاسفانه هنگامی که وبلاگ من برای امتیاز دهی بررسی شد بسیاری از پست ها را ندیدند وامتیازی هم ندادند لطفا بررسی کنید تا امتیاز ها را بدهند

عرض سلام و ادب. همراه گرامی همانطور که مسئول وبلاگ در قسمت مربوطه پاسخ شما را داده اند پست های شما و دیگر کاربران که تایید نشده در دست بررسی و تایید است. لذا به مرور زمان و به زودی تایید خواهد شد.

موفق و پیروز باشید

fatemeh4774 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 29
|

ممنون از پاسختون. اما چرا جواب های صحیح را نزدید ببینیم چیکار کرده ایم؟ و اینکه قرار بود به هر کس به  طور کامل سوالات را صحیح جواب داده حسنه هدیه بدهید.

naghdikh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 299
|

با سلام وتبریک حلول ماه مبارک رمضان

بنده  موفق به ویرایش پروفایلم نمی شوم چند بار امتحان کرده ام بعد از دادن تلفن وپیامک کد داده شده تغییرات ثبت نمی شود .بنده نیاز دارم تغییر آدرس بدهم لطفا راهنمایی فرمایید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول fatemeh4774

ممنون از پاسختون. اما چرا جواب های صحیح را نزدید ببینیم چیکار کرده ایم؟ و اینکه قرار بود به هر کس به  طور کامل سوالات را صحیح جواب داده حسنه هدیه بدهید.

عرض سلام و ادب. همراه گرامی کلید پاسخ ها توسط مسئول انجمن ها در اولین فرصت روی سایت قرار خواهد گرفت. امتیازات افرادی که پاسخ صحیح داده اند از جمله شما دیروز اهدا شده لذا می توانید با مراجعه به قسمت توضیحات وضعیت کاربری خود مشاهده فرمایید.

شاد و پیروز باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول naghdikh

با سلام وتبریک حلول ماه مبارک رمضان

بنده  موفق به ویرایش پروفایلم نمی شوم چند بار امتحان کرده ام بعد از دادن تلفن وپیامک کد داده شده تغییرات ثبت نمی شود .بنده نیاز دارم تغییر آدرس بدهم لطفا راهنمایی فرمایید

عرض سلام و احترام. در قسمت ویرایش مشخصات این کار انجام می شود. لذا شاید سیستم قطع بوده و تغییرات اعمال نشده است. اگر موفق به این کار نشدید آدرس خود را به صندوق پیام بنده یا مسئول مسابقات ارسال کنید که اعمال گردد.

با تشکر

ahmadfarm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7792
|

سلام. خسته نباشید. ببخشید هزینه نقدی سه ماه پیش کی واریز میشه؟مرسی

ms57bd45 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1141
|

در قسمت صندلی داغ تلاش چند ساعته اینجانب برای ایجاد پست و پاسخ موثر واقع نشد . لطفا پاسخ دهید.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول ahmadfarm

سلام. خسته نباشید. ببخشید هزینه نقدی سه ماه پیش کی واریز میشه؟مرسی

سلام و عرض ادب. ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما مبلغ واریزی سه ماهه چهارم به واحد مالی اعلان شده و ایشان در اولین فرصت واریز خواهند کرد.

از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول ms57bd45

در قسمت صندلی داغ تلاش چند ساعته اینجانب برای ایجاد پست و پاسخ موثر واقع نشد . لطفا پاسخ دهید.

سلام و عرض ادب. همراه گرامی لطفا به آدرس زیر مراجعه کرده و روی گزینه پاسخ کلیک کنید و سوال خود را مطرح فرمایید. مشکلی وجود ندارد.

http://rasekhoon.net/forum/thread/1170201/page1

haj114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3991
|

سلام

درصورت امکان نسخه مبایل راسخون را ایجاد نمایید.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول haj114

سلام

درصورت امکان نسخه مبایل راسخون را ایجاد نمایید.

عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات تیم برنامه نویسی راسخون در حال بررسی و انجام اینکار است.

سپاس از شما

ms57bd45 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1141
|
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ms57bd45

سلام و عرض ادب. همراه گرامی لطفا به آدرس زیر مراجعه کرده و روی گزینه پاسخ کلیک کنید و سوال خود را مطرح فرمایید. مشکلی وجود ندارد.

http://rasekhoon.net/forum/thread/1170201/page1

مشکلی درخود  سایت وجود ندارد ، یکبار مطالب ثبت شد ولی بار دوم که خواستم مطالب را ویرایش کنم ، هرچه تلاش کردم ثبت نشد و بنده احساس می کنم  از انتشار بعضی مطالب که به مذاق پاسخگو خوش نیاید جلوگیری می شود و یا اینکه مطالب بعد از تایید انتشار می شود . بهر حال در صندلی داغ نباید چنین موردی پیش بیاید و  می توان پاسخی داد که کاربر را راضی کرد