پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سلام. میخواستم بدونم نتیجه این مسابقه ای که مشترکا با مسجد جمکران برگزار کردید به مناسبت میلاد امام زمان(عج) کی اعلام میشه؟
سلام میخواستم بدونم جایزه نقدی کاربران برتر سه ماهه چهارم سال 94 واریز شده؟من جزء برندگان هستم اما برای من هنوز چیزی واریز نشده
با عرض سلام و خسته نباشید متاسفانه هنگامی که وبلاگ من برای امتیاز دهی بررسی شد بسیاری از پست ها را ندیدند وامتیازی هم ندادند لطفا بررسی کنید تا امتیاز ها را بدهند
ممنون از پاسختون. اما چرا جواب های صحیح را نزدید ببینیم چیکار کرده ایم؟ و اینکه قرار بود به هر کس به طور کامل سوالات را صحیح جواب داده حسنه هدیه بدهید.
با سلام وتبریک حلول ماه مبارک رمضان
بنده موفق به ویرایش پروفایلم نمی شوم چند بار امتحان کرده ام بعد از دادن تلفن وپیامک کد داده شده تغییرات ثبت نمی شود .بنده نیاز دارم تغییر آدرس بدهم لطفا راهنمایی فرمایید
سلام. خسته نباشید. ببخشید هزینه نقدی سه ماه پیش کی واریز میشه؟مرسی
تنها امید خلق جهان یابن فاطمه ای منتهای آرزوی اولیاء بیا
بالا گرفته ایم برایت دو دست را ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا
برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
در قسمت صندلی داغ تلاش چند ساعته اینجانب برای ایجاد پست و پاسخ موثر واقع نشد . لطفا پاسخ دهید.
http://rasekhoon.net/forum/thread/1170201/page1
سلام
درصورت امکان نسخه مبایل راسخون را ایجاد نمایید.
مشکلی درخود سایت وجود ندارد ، یکبار مطالب ثبت شد ولی بار دوم که خواستم مطالب را ویرایش کنم ، هرچه تلاش کردم ثبت نشد و بنده احساس می کنم از انتشار بعضی مطالب که به مذاق پاسخگو خوش نیاید جلوگیری می شود و یا اینکه مطالب بعد از تایید انتشار می شود . بهر حال در صندلی داغ نباید چنین موردی پیش بیاید و می توان پاسخی داد که کاربر را راضی کرد