سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
rasekhoon_m
با عرض سلام
پیامی تو صندوق شما ارسال کردم ....لطفا جواب بدید ؟
سلام. دیدم خیلی عجله دارین پاسخ دادم . صرفا جهت اطلاع ، روزهای پنج شنبه موسسه راسخون ساعت 1 بعد از ظهر تعطیل میشه. در ایام تعطیل هم که موسسه تعطیله. پس انتظار نداشته باشید در ایام تعطیل حتما مسئولین پاسخگو باشند. احتمالا روز شنبه جواب سوالتون رو دریافت میکنید.
سلام و عرض ادب و احترام. نمیدونم تا حالا هیچ کدوم از مسئولین سایت با موبایل و تبلت در انجمن پست زدند یا نه! در موبایل موقعی که گزینه ارسال پست رو میزنیم، sourse نوشتار باز میشه و هیچ یک از ابزار نوشتاری قابل مشاهده نیست. حتی نوشته ها بدون اینتر ارسال میشوند. و اگر بخواهیم نوشته پاراگراف داشته باشه باید کدهای htmlرو در نوشته وارد کنیم. لطفا اگر امکان داره، ایجاد نسخه نوشتار پست در انجمن مخصوص موبایل رو در دستور کار قرار دهید.
سلام
برای حل این مشکل شما چند راه دارید یا مرورگرتون رو در گوشی بر حسب اندروید بر دسکتاب تنظیم کنید یا راه زیر:
شما در موبایل یا تبلتتون با هر مرورگری که هستید مثلا کروم در تنظیماتش گزینه ای هست به اسم Request desktop site شما این گزینرو فعال کنید مشکلتون حل میشه
ممنون آقای ایمانی.
یعنی اینقدر راحت بود و من خبر نداشتم. خیر ببینید که گره از مشکل چند ساله من باز کردین.
فکر کنم عیدی امسال من از راسخون و البته از سادات راسخونی، یاد گرفتن این ترفند بود.
الان کلی ذوق کردم. دارم با موبایل پست میزنم. و همه گزینه ها برام نمایش داده میشه.
سلام و عرض ادب و احترام. نمیدونم تا حالا هیچ کدوم از مسئولین سایت با موبایل و تبلت در انجمن پست زدند یا نه! در موبایل موقعی که گزینه ارسال پست رو میزنیم، sourse نوشتار باز میشه و هیچ یک از ابزار نوشتاری قابل مشاهده نیست. حتی نوشته ها بدون اینتر ارسال میشوند. و اگر بخواهیم نوشته پاراگراف داشته باشه باید کدهای htmlرو در نوشته وارد کنیم. لطفا اگر امکان داره، ایجاد نسخه نوشتار پست در انجمن مخصوص موبایل رو در دستور کار قرار دهید.
سلام
برای حل این مشکل شما چند راه دارید یا مرورگرتون رو در گوشی بر حسب اندروید بر دسکتاب تنظیم کنید یا راه زیر:
شما در موبایل یا تبلتتون با هر مرورگری که هستید مثلا کروم در تنظیماتش گزینه ای هست به اسم Request desktop site شما این گزینرو فعال کنید مشکلتون حل میشه
علیکم
ببخشید این اسم در مرورگر موزیلا فایرفاکس آندروید رو پیدا نکردم ،بایستی کجا برم؟
جناب قریشی
باسلام واحترام
آقامن عیدی غدیرخم وسادات روباشمابخاطرشیرینی قبولی کارشناسی ارشدم بی حساب شدم وتوقعی ندارم خواستم به این بهانه این عیدبزرگ روخدمتتون تبریک عرض کرده باشم .شادباشید
سلام بر شما و تبریک ویژه به مناسبت قبولی تان... به امید موفقیت های روزافزون همه ی شما همراهان عزیز راسخون..
اقای مدیر چند بار بهت پیام میدم جواب نمیدی و لازم نیست حالمو بگیری خودش جایزه نرمافزار بود و نمیخوام بات دعوا کنم .......اگه جوابگو نیستی برا چی مسابقات میذاری .............. ...از موقعی که ثبت نام کردم تا حالا هیچ ندیدم از راسخون ..... فقط دوس دارین اذیت کنی ./پشتیبانی از نظر من خیلی خیلی ضعیف....
اقای مدیر چند بار بهت پیام میدم جواب نمیدی و لازم نیست حالمو بگیری خودش جایزه نرمافزار بود و نمیخوام بات دعوا کنم .......اگه جوابگو نیستی برا چی مسابقات میذاری .............. ...از موقعی که ثبت نام کردم تا حالا هیچ ندیدم از راسخون ..... فقط دوس دارین اذیت کنی ./پشتیبانی از نظر من خیلی خیلی ضعیف....
سلام و عرض ادب.
احتمالا جناب آقای قریشی دارن عیدی دوستان راسخونی رو آماده میکنن وقت نکردن پاسخگو باشن
سلام اقای قریشی
خسته نباشین.
قرارنشد عیدیها یکسان نباشه ها.!!!ما اعتراض داریم عیدی همه ی دوستان باید یکسان باشه.
امتیازات رو جدابدین .عیدیها رو هم جدا.
سلام و عرض ادب.
ن همچنین حرفی نیست از روی عمد و کینه گرفته ،یعنی دوس نداره جوابم بده البته من ازکارم منصرف شدم.
خواهشا تصویر پروفیل من را تایید ش نکنید!!!!!!!!!
سلام و عرض ادب.
ن همچنین حرفی نیست از روی عمد و کینه گرفته ،یعنی دوس نداره جوابم بده البته من ازکارم منصرف شدم.
سلام و عرص ادب.
با اجازه مسئول روابط عمومی . ببخشید من جواب دادم
در مورد فروشگاه یا بخش جوایز و مسابقات اگر سوالی دارین باید در تاپیک همون بخش سوال خودتون رو بپرسین.
هر کدام از بخش ها مسئول جداگانه ای داره.
در ضمن موسسه راسخون معمولا ساعت 3 تعطیل میشه و احتمال اینکه عکس پروفایل شما در ساعات تعطیل تایید بشه خیلی خیلی کم هست.
مگر اینکه کارهاشون زیاد طول بکشه و بیشتر بمونن!!
سلام و عرض ادب.
احتمالا جناب آقای قریشی دارن عیدی دوستان راسخونی رو آماده میکنن وقت نکردن پاسخگو باشن
سلام صبح همگی دوستان بخصوص شما همراه عزیز بخیر.
اولا ممنون از عزیزانی که نکاتی روبه شما عزیز اشاره کردن. اما نکته ای که باید عرض کنم اینه که سوال شما در مورد مسابقات بود که مسئول اون بخش مورد شما رو بررسی کردن و انجام دادن. نیز اینکه دیروز هدایای جشن غدیر که به لطف دوستان بس عالی برگزار شد در حال آماده سازی بود که کمتر خدمتتون بودیم.
با سپاس که همچنان راسخ تر از همیشه ما را همراهید...
سلام اقای قریشی
خسته نباشین.
قرارنشد عیدیها یکسان نباشه ها.!!!ما اعتراض داریم عیدی همه ی دوستان باید یکسان باشه.
امتیازات رو جدابدین .عیدیها رو هم جدا.
سلام خدمت شما همراه گرامی.
باز هم سپاس که همگی در جشنمون شرکت کردید. نکته ای که باید عرض کنم در مورد هدایا اینه که اولا اون امتیازها بخاطر شرکت ویژه ی دوستان بود ثانیا سعی شد از همه بصورت نسبی تقدیر بشود.به نسبت فعالیتشون ثالثا کاری بود که جدای از باقی کارها انجام شد و هم عیدی هم تشکر هم شروع آشنایی با موسسه بود..
ان شاالله که بتوان کاری از پیش برد...
سلام علیکم: نفهمیدم جایزه من ارسال می شود یا نه،،،،،اقای محترم چرا تو ص.پ جواب نمیدی؟/گفتم عکس پروفایل رو تایید نکنید بازم چرا ؟/! / چرا دوست دارین با من دعوا کنی !!!!!!!!!!!!!
سلام علیکم: نفهمیدم جایزه من ارسال می شود یا نه،،،،،اقای محترم چرا تو ص.پ جواب نمیدی؟/گفتم عکس پروفایل رو تایید نکنید بازم چرا ؟/! / چرا دوست دارین با من دعوا کنی !!!!!!!!!!!!!
سلام
درخواست شما انجام شد./