سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
باسلام
می خواستم ببینم با مسئولین عزیز بخش مشاوره از کجا میشه ارتباط برقرار کرد،آخه یه مشاوره می خوایم باید یک هفته باید منتظر موند حداقل لازم بوده که سوالمون رو از بخش مشاوره پرسیدیم حداقل زودتر جواب بدن که مردم سرکار و معطل نباشن من الآن نزدیک یک هفته هستم منتظر جوابم ولی هیچ هیچ هیچ
با سلام و عرض ادب
کاربر گزامی، بخش مشاوره سایت راسخون به صورت آنلاین، حضوری یا فوری نیست. سوالات کاربران ب محض ثبت، به مشاور مربوطه ارجاع می شود و ایشان نیز به ترتیب مشاوره ها را پاسخ می دهند. زمانی که بری پاسخگویی به سوال شما نیاز دارد، بستگی به حجم سوالات قبل از شما دارد. لذا ممکن است در برخی مواقع به زمان بیشتری نیاز داشته باشد علیرغم اینکه بر این مهم نیز عقیده داریم که باید در اسرع وقت انجام گیرد.
در عین حال شما می توانید کد مشاوره خود را جهت بررسی و پیگیری وضعیت، به صندوق پیام بنده ارسال نمائید.
موفق باشید
باسلام واحترام
می خواستم یه خداقوتی گفته باشم بابت برنامه های متنوع ومتفاوت ماه مبارک امسال که شدیداماکاربران رودرمقابل کارانجام شده قرارداده اید.باتشکر
باسلام واحترام
می خواستم یه خداقوتی گفته باشم بابت برنامه های متنوع ومتفاوت ماه مبارک امسال که شدیداماکاربران رودرمقابل کارانجام شده قرارداده اید.باتشکر
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
از لطف شما متشکرم. إن شاالله مفید و مورد استفاده قرار گیرد. انتظار می رود مدیران و کاربران گرامی مشارکت فعالی در این طرح ها که زحمات زیادی برای تهیه و اجرای آن کشیده شد است، داشته باشند.
موفق باشید
باسلام و خداقوت و یه تشکر بابت برنامه هایی که برای ماه رمضان برنامه ریزی کردید.
آقاجان دوباره من مشکل دارم ....
وقتی توی ارسال پست وبلاگ در کادر متن ادامه مطلب می نویسم "به ادامه مطلب مراجعه کنید" ارور می ده
اصلا تصاویر گویای مطلب هستن
برای بزرگنمایی روی تصاویر کلیک کنید.
باسلام و خداقوت و یه تشکر بابت برنامه هایی که برای ماه رمضان برنامه ریزی کردید.
آقاجان دوباره من مشکل دارم ....
وقتی توی ارسال پست وبلاگ در کادر متن ادامه مطلب می نویسم "به ادامه مطلب مراجعه کنید" ارور می ده
اصلا تصاویر گویای مطلب هستن
برای بزرگنمایی روی تصاویر کلیک کنید.
با سلام و احترام
از بررسی دقیقی که انجام دادید متشکرم. موضوع با واحد فنی مطرح شد.
موفق باشید
سلام و عرض ادب و احترام.
جناب آقای کیانی بزرگوار چند وقتی هست که مشکلی در انجمن به وجود آمده است.
اگر پستی را در تالاری حذف کنیم کل تالار از صفحه ی انجمن ها محو می شود و فقط از کشو دسترسی به انجمن ها در دسترس می باشد و تا زمان ارسال پست جدید به همین منوال باقی می ماند.
لطفا این مشکل را به گوش مسئولین واحد فنی برسانید.
باسپاس
باسلام
من دوباره به مشکل برخوردم همون مشکلی که برای ارسال مطلب داشتم که توی پست قبلی فرستادم حالا اینبار تنظیمات وبلاگم رو تغییر میدم و ذخیره تغییرات رو می زنم که کلا ارور میده و میگه متاسفانه به دلایل فنی امکان مشاهد صفحه وجود نداره لابد بعدا می خوام وارد وبلاگم بشه ارور میده .....
این مشکلا کم کم کاربر رو از راسخون دلزده می کنه در حالی که عاشق بطن راسخونیم ولی ظاهر راسخون با ما مشکل داره
با سلام خدمت شما
چرا هنگامی که در انجمن ها مطلبی قرار میدهم،،امتیاز آن بلافاصله به من داده نمیشود و ارسال مطلب در انجمن در محیط کاربری من صفر است ؟
باسلام
من دوباره به مشکل برخوردم همون مشکلی که برای ارسال مطلب داشتم که توی پست قبلی فرستادم حالا اینبار تنظیمات وبلاگم رو تغییر میدم و ذخیره تغییرات رو می زنم که کلا ارور میده و میگه متاسفانه به دلایل فنی امکان مشاهد صفحه وجود نداره لابد بعدا می خوام وارد وبلاگم بشه ارور میده .....
این مشکلا کم کم کاربر رو از راسخون دلزده می کنه در حالی که عاشق بطن راسخونیم ولی ظاهر راسخون با ما مشکل داره
با سلام و عرض احترام
کاربر گرامی، ابتدا دقت داشته باشید پیغامی که ملاحظه می کنید مربوط به یک خطا نیست. بلکه در زمان استفاده هر زمان مشکل خاصی رخ دهد، این پیغام نمایش داده می شود. پس محدود به یک مسئله نیست.
در خصوص مشکل قبلی، اگر شما از عبارت کوتاه تر بجای "به ادامه مطلب مراجعه کنید" استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و پیغام نمایش داده نمی شود. در واقع اگر عبارت انتخابی بیش از اندازه تعریف شده باشد، با خطا مواجه می شوید. در عین حال همکاران فنی این محدودیت در تعداد کاراکتر را نیز حذف خواهند کرد.
لطفاً در خصوص قسمت تنظیمات نیز توضیح کافی بفرمائید تا این موضوع نیز بررسی و رفع شود. ضمناً موارد مربوط به بخش وبلاگ را در تاپیک مسئول آن مطرح فرمائید.
با تشکر
سلام و عرض ادب و احترام.
جناب آقای کیانی بزرگوار چند وقتی هست که مشکلی در انجمن به وجود آمده است.
اگر پستی را در تالاری حذف کنیم کل تالار از صفحه ی انجمن ها محو می شود و فقط از کشو دسترسی به انجمن ها در دسترس می باشد و تا زمان ارسال پست جدید به همین منوال باقی می ماند.
لطفا این مشکل را به گوش مسئولین واحد فنی برسانید.
باسپاس
با سلام و تشکر از گزارش شما
موضوع بررسی و اقدام خواهد شد.
موفق باشید
سلام
اگر ی زمانی تمایل داشتید جواب سوالتونو چند هفته یا یک ماه بعد دریافت کنید از مشاوره بخش آی تی کمک بگیرید! شاید برا اونا مفهوم آن لاین عوض شده!! در ضمن جوابشونم حتما راه گشا خواهد بود!!
با سلام خدمت شما
چرا هنگامی که در انجمن ها مطلبی قرار میدهم،،امتیاز آن بلافاصله به من داده نمیشود و ارسال مطلب در انجمن در محیط کاربری من صفر است ؟
سلام و عرض ادب
طبق قوانین ارسال پست در انجمن های راسخون امتیاز پست های کاربران بعد از تایید توسط بخش نظارت به حساب کاربری شما اضافه خواهد شد و چون حجم پست های ارسالی کاربران زیاد میباشد طی یک الی دوروز امتیاز افزوده خواهد شد.
باتشکر
سلام.چرا پست های انجمنی که من گذاشتم بعد از چند روز هنوز هم نوشته در حال بررسی؟@
سلام.چرا پست های انجمنی که من گذاشتم بعد از چند روز هنوز هم نوشته در حال بررسی؟@
سلام و عرض ادب
طبق اطلاعیه ای که چند روز پیش در اعلانات انجمن ارسال شد، بررسی پست ها با تاخیری چند روزه انجام خواهد گرفت
آدرس اطلاعیه :