سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام وعرض ادب.
خسته نباشین.
آقای کیانی امروز سایت خیلی قطع و وصل میشه؟!!!
فکر نکنم مشکل از خرزوخان باشه
سلام وعرض ادب.
خسته نباشین.
آقای کیانی امروز سایت خیلی قطع و وصل میشه؟!!!
فکر نکنم مشکل از خرزوخان باشه
سلام خدمت شما
متشکرم. به شما هم خسته نباشید عرض میکنم.
نه پیشواز هم نرفید خداروشکر! مشکل خاصی نیست. از طرف بخش فنی بروزرسانی های جزئی داشتند که باعث کند شدن لحظه ای و موقت شد.
سلام و عرض ادب
اقای کیانی در مورد مسابقه که همکاریهای لازم رو داشتین نهایت تشکر رو دارم
نکته بعدی تایید امضام بود که بجای تایید حذف شده است یعنی حذف کردین
در اون بارکد که نمونه بروزی از امضای انجمن در سایتهای موبایلی خارجیه ادرس تالار ایمیل و راههای همکاری بود که الان همه دوستان با موبایل براحتی میتونن تصویر و اسکن کنن
دلیل حذفش رو بگین ممنون خواهم شد
یاعلی
سلام و عرض ادب
در اون بارکد که نمونه بروزی از امضای انجمن در سایتهای موبایلی خارجیه ادرس تالار ایمیل و راههای همکاری بود که الان همه دوستان با موبایل براحتی میتونن تصویر و اسکن کنن
یاعلی
با سلام و احترام
خوشحالم که بواسطه جلسه اول مدیران، موضوع مسابقه عکاسی به نحو شایسته برطرف گردید.
متأسفانه بنده شخصاً امضاها را تأیید نمی کنم. واحد نظارت مسئول آن هستند که إن شاالله در ساعات اداری فردا، با مشاهده این پیام، پاسخ شما را ارسال خواهند کرد.
موفق باشید
سلام و عرض ادب
یاعلی
با سلام و عرض ادب
چنین محتوایی در امضاء جنابعالی به خاطر ندارم، لطف بفرمایید مجددا ارسال فرمایید تا بررسی و در صورت عدم تایید به شما اطلاع داده شود.
با سپاس
موفق باشید
سلام به جناب آقای کیانی بزرگوار.
از شما صمیمانه تشکر می کنم بابت پیگیری هایتان در رفع موضوع قطعی سایت. الحمدالله این مشکل برای بنده رفع شده است.
اجرکم عند الله
یاعلی
سلام به جناب آقای کیانی بزرگوار.
از شما صمیمانه تشکر می کنم بابت پیگیری هایتان در رفع موضوع قطعی سایت. الحمدالله این مشکل برای بنده رفع شده است.
اجرکم عند الله
یاعلی
باسلام و احترام
قطعاً اراده لازم از طرف موسسه برای رفع هرگونه مشکل، وجود دارد. از لطف و توجه شما تشکر می کنم که هم در زمان وقوع مشکل ما را در جریان قرار دادید و هم پس از برطرف شدن آن. و این نشانه دلسوزانه بودن نظرات شماست. إن شاالله با صبر و همکاری یکدیگر، بیشتر از گذشته بتوانیم خدمت کنیم.
موفق باشید
سلام و عرض ادب
یاعلی
با سلام و عرض ادب
چنین محتوایی در امضاء جنابعالی به خاطر ندارم، لطف بفرمایید مجددا ارسال فرمایید تا بررسی و در صورت عدم تایید به شما اطلاع داده شود.
با سپاس
موفق باشید
سلام و عرض ادب خدمت اقای نجاران
خسته نباشید
اقا نجاران من امضارو با شرایطی که در مورد امضا هست طراحی کردم و فرستادم حالا من دوباره میشینم با تغییرات جدیدی طراحی و امشب ارسال میکنم تا شما فردا تایید فرمایید.
باتشکر
سلام و عرض ادب
یاعلی
با سلام و احترام
خوشحالم که بواسطه جلسه اول مدیران، موضوع مسابقه عکاسی به نحو شایسته برطرف گردید.
متأسفانه بنده شخصاً امضاها را تأیید نمی کنم. واحد نظارت مسئول آن هستند که إن شاالله در ساعات اداری فردا، با مشاهده این پیام، پاسخ شما را ارسال خواهند کرد.
موفق باشید
سلام و تشکر از پیگیری های شما
انشالله با همکاری هم بتوانیم انجمن های راسخن را به بهترین رتبه در بین سایتهای فرهنگی مذهبی اجتماعی برسانیم.
درپناه حق
سلام و عرض ادب و احترام.
گفتم که خدا مرا مرادي بفرست
توفان زده ام مرا نجاتي بفرست
فرمود که با زمزمه يا مهدي
نذر گل نرگس صلواتي بفرست
میلاد حضرت ولی عصر، امام زمان(عج) بر شما و تمامی مسئولین و مدیران و کاربران راسخونی عزیز خجسته و مبارک باد.
به دنبآلِ ردی از پیشآنی ات
تمآم ِمُهر هآی جمکران رآ ، بوسیده ام …
اللهم عجل لولیک الفرج
با سلام ودرودی بی پایان
همش انتقاد ،همش دعوا ،به قول روابط عمومی همش اعتراض ،آقا حالا هم که سرعت راسخون بی نظیر شده ،کیفیتش ببی نهایت این چند روزه خوب بوده وقطعی نداشته ،یکی نمی آید بگه روابط عمومی عزیز سپاسگزاریم از پی گیری هاتون وامیدواریم این مشکل قطعی مثل الان که خوب وعالی وبی نظیر شده ریشه کن شود ،خب چون خودمم معترض ومنتقد راسخون از طرف برخی ها شناخته شده ام پس از یک 21بند اعتراض ،حالا هم باید ادب حکم می کند ،انصاف حکم می کند بیام ویه تشکر هم داشته باشم .
سپاس بی نهایت
با عرض سلام و خسته نباشید.
امروز بعد از مدتها با ناامیدی سری به فیض آنلاین زدم و در کمال تعجب هیچ نقصی مشاهده نشد!!!
جا داره از زحمات جناب آقای کیانی تشکر کنم.
امروز پیامکی برای بنده از روابط عمومی راسخون ارسال شد:
"با سلام. لطفا نسبت به تطابق محتوای پست های ارسالی بویژه تصاویر داخل پست ها با شئونات فرهنگی و مذهبی توجه بیشتری داشته باشید. محتوای خلاف قوانین، حذف میگردد. پیشنهاد می شود از لینک زیر، قوانین فعالیت در انجمن را مطالعه نمایید تا با عملکرد صحیح، موفق به کسب حداکثر امتیاز شوید. با تشکر روابط عمومی راسخون"
فکر نمیکنید این چنین پیامکی برای بنده که کاربر تازه وارد نیستم و از اسفند ماه سال 1392 عضو سایت شده ام توهین نیست؟! من همون روز اولی که با راسخون آشنا شدم قوانین سایت رو خوندم و آشنا هستم. حتی بارها پیش اومده که خودم کاربرای تازه وارد رو راهنمایی کردم. حالا من چه پستی ارسال کردم که خلاف شئونات فرهنگی و مذهبی بوده؟!
این جوری میگین که سایت راسخون کاربر محور هست اما من فکر میکنم سیاست راسخون این جوریه که فقط کاربرهای جدید طلب میکنه و از اینکه فقط بازدید بالایی داشته باشه راضیه.
اگه این جوریه من دیگه هیچ فعالیتی در راسخون نمیکنم تا خللی به شئونات فرهنگی و مذهبی وارد نکنم!
روز خوش.
امروز پیامکی برای بنده از روابط عمومی راسخون ارسال شد:
"با سلام. لطفا نسبت به تطابق محتوای پست های ارسالی بویژه تصاویر داخل پست ها با شئونات فرهنگی و مذهبی توجه بیشتری داشته باشید. محتوای خلاف قوانین، حذف میگردد. پیشنهاد می شود از لینک زیر، قوانین فعالیت در انجمن را مطالعه نمایید تا با عملکرد صحیح، موفق به کسب حداکثر امتیاز شوید. با تشکر روابط عمومی راسخون"
فکر نمیکنید این چنین پیامکی برای بنده که کاربر تازه وارد نیستم و از اسفند ماه سال 1392 عضو سایت شده ام توهین نیست؟! من همون روز اولی که با راسخون آشنا شدم قوانین سایت رو خوندم و آشنا هستم. حتی بارها پیش اومده که خودم کاربرای تازه وارد رو راهنمایی کردم. حالا من چه پستی ارسال کردم که خلاف شئونات فرهنگی و مذهبی بوده؟!
این جوری میگین که سایت راسخون کاربر محور هست اما من فکر میکنم سیاست راسخون این جوریه که فقط کاربرهای جدید طلب میکنه و از اینکه فقط بازدید بالایی داشته باشه راضیه.
اگه این جوریه من دیگه هیچ فعالیتی در راسخون نمیکنم تا خللی به شئونات فرهنگی و مذهبی وارد نکنم!
روز خوش.
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با سپاس از زحمات ارزنده شما، لازم به ذکر است پیام ارسالی، یک پیام مشخص و واحد در قالب آماده برای مواردی است که محتوای پست های کاربر حاوی تصاویری با مضمون غیرمرتبط با فضای فرهنگی سایت باشد و به هیچ عنوان مختص شما نگاشته و ارسال نشده است، قطعا واحد نظارت بر اشراف کامل شما به قوانین آگاهی دارد و ارسال لینک قوانین برای شما را عملی شایسته نمی داند، از طرف دیگر همین موضوع، انتظار این واحد از شما را نسبت به سایر کاربران بالا می برد.
موارد تخلف از طریق صندوق پیام برای شما ارسال می گردد تا با نمونه آنها آشنا شوید، گفتنی است محتوای مخاطره آمیز و در تعارض با فرهنگ در پست های شما منظور نبوده است، اما روح و فضای فرهنگی و مذهبی حاکم بر راسخون و محدودیت های سنی کاربران حاضر، عدم وجود برخی تصاویر و مطالب را توجیه می نماید.
موفق و پیروز باشید