نقل قول namebaran
با عرض سلام و خسته نباشید.
امروز پیامکی برای بنده از روابط عمومی راسخون ارسال شد:
"با سلام. لطفا نسبت به تطابق محتوای پست های ارسالی بویژه تصاویر داخل پست ها با شئونات فرهنگی و مذهبی توجه بیشتری داشته باشید. محتوای خلاف قوانین، حذف میگردد. پیشنهاد می شود از لینک زیر، قوانین فعالیت در انجمن را مطالعه نمایید تا با عملکرد صحیح، موفق به کسب حداکثر امتیاز شوید. با تشکر روابط عمومی راسخون"
فکر نمیکنید این چنین پیامکی برای بنده که کاربر تازه وارد نیستم و از اسفند ماه سال 1392 عضو سایت شده ام توهین نیست؟! من همون روز اولی که با راسخون آشنا شدم قوانین سایت رو خوندم و آشنا هستم. حتی بارها پیش اومده که خودم کاربرای تازه وارد رو راهنمایی کردم. حالا من چه پستی ارسال کردم که خلاف شئونات فرهنگی و مذهبی بوده؟!
این جوری میگین که سایت راسخون کاربر محور هست اما من فکر میکنم سیاست راسخون این جوریه که فقط کاربرهای جدید طلب میکنه و از اینکه فقط بازدید بالایی داشته باشه راضیه.
اگه این جوریه من دیگه هیچ فعالیتی در راسخون نمیکنم تا خللی به شئونات فرهنگی و مذهبی وارد نکنم!
روز خوش.
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با سپاس از زحمات ارزنده شما، لازم به ذکر است پیام ارسالی، یک پیام مشخص و واحد در قالب آماده برای مواردی است که محتوای پست های کاربر حاوی تصاویری با مضمون غیرمرتبط با فضای فرهنگی سایت باشد و به هیچ عنوان مختص شما نگاشته و ارسال نشده است، قطعا واحد نظارت بر اشراف کامل شما به قوانین آگاهی دارد و ارسال لینک قوانین برای شما را عملی شایسته نمی داند، از طرف دیگر همین موضوع، انتظار این واحد از شما را نسبت به سایر کاربران بالا می برد.
موارد تخلف از طریق صندوق پیام برای شما ارسال می گردد تا با نمونه آنها آشنا شوید، گفتنی است محتوای مخاطره آمیز و در تعارض با فرهنگ در پست های شما منظور نبوده است، اما روح و فضای فرهنگی و مذهبی حاکم بر راسخون و محدودیت های سنی کاربران حاضر، عدم وجود برخی تصاویر و مطالب را توجیه می نماید.
موفق و پیروز باشید