راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

درودی بی پایان خدمت مهندس کیانی 

با توجه به بیانیه چند روز پیش بنده فقط جهت بیان انتقادات وپیشنهادات وارده ،خیلی از کاربران فکر می کنند بنده برای جایزه فعالیت می کنم ،لذا خیلی از کاربران تو اتاق چت وگفتگوی مدیران راسخونی بنده را بسیار ناراحت کرده اند ،لذا تنها درخواست بنده اینه که بنده مایل به دریافت جایزه دوره ای مدیران نیستم ولطف کنید از این به بعد به حساب بنده حتی یک ریال هم واریز نکنید .

با سپاس 

دوستدارتان یک راسخونی :حسین رضایی

با سلام و عرض ادب خدمت شما

آقای رضایی شاید چون بیشتر انتقادات شما مربوط به جوائز و هدایای نقدی بوده، کاربران اینطور تصور کردند.

برای جلوگیری از اینگونه سوء تفاهم ها بهتر است به صورت خصوصی ویا مواقعی که حضوراً تشریف میاورید، نظرات خود را مطرح کنید.

موفق باشید

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

درودی بی پایان خدمت مهندس کیانی 

با توجه به بیانیه چند روز پیش بنده فقط جهت بیان انتقادات وپیشنهادات وارده ،خیلی از کاربران فکر می کنند بنده برای جایزه فعالیت می کنم ،لذا خیلی از کاربران تو اتاق چت وگفتگوی مدیران راسخونی بنده را بسیار ناراحت کرده اند ،لذا تنها درخواست بنده اینه که بنده مایل به دریافت جایزه دوره ای مدیران نیستم ولطف کنید از این به بعد به حساب بنده حتی یک ریال هم واریز نکنید .

با سپاس 

دوستدارتان یک راسخونی :حسین رضایی

با سلام و عرض ادب خدمت شما

آقای رضایی شاید چون بیشتر انتقادات شما مربوط به جوائز و هدایای نقدی بوده، کاربران اینطور تصور کردند.

برای جلوگیری از اینگونه سوء تفاهم ها بهتر است به صورت خصوصی ویا مواقعی که حضوراً تشریف میاورید، نظرات خود را مطرح کنید.

موفق باشید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب آقای مهندس جمشیدکیانی

باسلام وصلوات به ساحت مقدس آقاامام زمان عج

خواستم هم احوالپرسی ای خدمتتون کرده باشم وهم یه درخواسته کوچولو.

پس لطفاصندوق پیام چک شود.باتشکرفراوان

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

جناب آقای مهندس جمشیدکیانی

باسلام وصلوات به ساحت مقدس آقاامام زمان عج

خواستم هم احوالپرسی ای خدمتتون کرده باشم وهم یه درخواسته کوچولو.

پس لطفاصندوق پیام چک شود.باتشکرفراوان

سلام علیکم

از لطف شما متشکرم جناب اشرفی

پاسخ شما از طریق صندوق پیام ارسال گردید.

موفق باشید

Lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض تشکر از پیشنهاد شما 
کاربر عزیز، چون موضوع موسیقی جزو موضوعات فعالیت انجمن ما نمی باشد، لذا برای آن نیز محلی اختصاص داده نشده. لذا از فعالیت در این مورد خودداری می کنیم.
موفق باشید
mani86 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 326
|

باعرض سلام و خسته نباشید.  انتقادی که داشتم این بود که چرا اعمال امتیاز فعالیتها نظم خاصی نداره و بعضی وقتها تا چند روز هم طول میکشه؟

ضمنا من در قسمت نظرات اخبار مربوط به اموزش و پرورش سوال پرسیدم که چرا از تجمعات قانونی و به حق فرهنگیان که سراسری هم بوده و برای احقاق حقوق بوده و نه سیاسی خبری نمیگذارید ؟ نه تنها پاسخ داه نشده بلکه نظرم را تایید هم نکرده اید. از سایت شما بعید بود .

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

باعرض سلام و خسته نباشید.  انتقادی که داشتم این بود که چرا اعمال امتیاز فعالیتها نظم خاصی نداره و بعضی وقتها تا چند روز هم طول میکشه؟

ضمنا من در قسمت نظرات اخبار مربوط به اموزش و پرورش سوال پرسیدم که چرا از تجمعات قانونی و به حق فرهنگیان که سراسری هم بوده و برای احقاق حقوق بوده و نه سیاسی خبری نمیگذارید ؟ نه تنها پاسخ داه نشده بلکه نظرم را تایید هم نکرده اید. از سایت شما بعید بود .

با سلام و عرض احترام

اعمال امتیاز در کدام یک از فعالیت ها با تأخیر صورت گرفته؟ تأیید نظرات بخش اخبار، مقالات، تأیید پست های انجمن... ؟ مورد دقیق را بفرمائید تا بررسی شود.

این را هم مد نظر داشته باشید صرفاً در روزها و ساعات اداری و معمولاً در اولین ساعات کاری، بررسی و تأیید نظرات صورت می گیرد.

موردی که گزارش دادید به مسئول واحد اخبار جهت بررسی و پاسخگویی ارجاع گردید. سیاست کاری بگونه ای است که تمامی نظرات حتی موارد انتقادی که مغایر با قوانین و مصالح کشور نباشد، تأیید می شوند.

به محض دریافت پاسخ، نتیجه در همین قسمت به اطلاعتان خواهد رسید.

موفق باشید

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

آقای کیانی

باسلام وخداقوت

فکرمی کنم منظوره کاربرمون دربالادیرتاییدشدن پستهاباشه.منم درقسمت تاییده پستهای انجمن دیدم که پستهادیرتاییدمی شوند.معذرت که پادرمیونی کردم.

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|
سلام علیکم آقای کیانی اومدم یه خسته نباشید عرض کنم خدمتتون، و بابت تقویمم تشکر ویژه کنم ازتون. لطفا صندوق پیامتون رو چک کنید
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

آقای کیانی

باسلام وخداقوت

فکرمی کنم منظوره کاربرمون دربالادیرتاییدشدن پستهاباشه.منم درقسمت تاییده پستهای انجمن دیدم که پستهادیرتاییدمی شوند.معذرت که پادرمیونی کردم.

با سلام و احترام

جناب اشرفی، برخی پست ها به صورت کلیپ، فیلم، مجله، کتاب و ... است که توسط واحد نظارت باید دانلود و محتوای آن بررسی شود. همچنین روزهای تعطیل و ایامی که تعداد پست های ارسالی زیاد باشد، زمان بررسی و تأیید افزایش می یابد. این دو مورد می تواند درتأخیر یکی دو روزه دخیل باشد.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم آقای کیانی اومدم یه خسته نباشید عرض کنم خدمتتون، و بابت تقویمم تشکر ویژه کنم ازتون. لطفا صندوق پیامتون رو چک کنید

سلام علیکم
سپاسگزارم جناب سید
پاسخ پیام شما ارسال گردید.
موفق باشید
manager_fromblog کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 132
|

با سلام ودرودی بی پایان خدمت مهندس کیانی 

با تبریک میلاد مولا علی (ع) ،هرچند که استعفا دادم وموافت نشد ودیدم عید مولا (ع) هست وما هم شیعه مولا ،خوش نیست که استعفای بنده با راسخون به خاطر موضوع بیانیه طول بکشد ،لذا تصمیم گرفتم با نام کاربری مجزا در خدمتتان باشد ،از این روز در بیانیه اشتباهاتی بود که بیان می کنم وعذر خواهی 

1-خطاب قرار دادن بیانیه به همه کاربران ومدیران انجمن که کار اشتباهی بود وعذر می خواهم 

2-علنی کردن وانتشار بیانیه که کار اشتباهی بود 

لذا از مدیر محترم روابط عمومی وتمامی کاربران ومدیران محترم کمال عذر خواهی را دارم .

سپاس 

دوستدارتان حسین رضایی

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با تبریک میلاد مولا علی (ع) ،هرچند که استعفا دادم وموافت نشد ودیدم عید مولا (ع) هست وما هم شیعه مولا ،خوش نیست که استعفای بنده با راسخون به خاطر موضوع بیانیه طول بکشد ،لذا تصمیم گرفتم با نام کاربری مجزا در خدمتتان باشد ،از این روز در بیانیه اشتباهاتی بود که بیان می کنم وعذر خواهی 

1-خطاب قرار دادن بیانیه به همه کاربران ومدیران انجمن که کار اشتباهی بود وعذر می خواهم 

لذا از مدیر محترم روابط عمومی وتمامی کاربران ومدیران محترم کمال عذر خواهی را دارم .

سپاس 

دوستدارتان حسین رضایی

با سلام و عرض تبریک متقابل

سایت راسخون و روابط عمومی بعنوان پل ارتباطی آن با مخاطبان، همیشه پذیرای کاربران و آماده همکاری و حمایت لازم می باشد.

حضور مجدد شما با انگیزه و تلاشی مضاعف برای تالار وبلاگ نویسی ضروری است. همانطور که پیش از این نیز در مواقع مختلف تأکید کردیم، برای کسب خروجی مورد نظر از طرح ها و برنامه های خود در تالار وبلاگ نویسی، حتماً هماهنگی های لازم را با مسئول وبلاگ و انجمن، داشته باشید.

برای بیانیه نیاز به عذرخواهی نیست و از نظر من، انتشار آن کار غلطی نبود چون نظرات شخصی شما را شامل می شد و کار خوبی بود که با ما در میان گذاشتید. اما بندها و شیوه برخورد با موضوعات، نیاز به تأمل بیشتری داشت.

در هر صورت حضور شما و سایر مدیران گرامی در مجموعه راسخون، باعث افتخار است.

manager_fromblog کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 132
|

سپاس 

دوستدارتان حسین رضایی

با سلام و عرض تبریک متقابل

سایت راسخون و روابط عمومی بعنوان پل ارتباطی آن با مخاطبان، همیشه پذیرای کاربران و آماده همکاری و حمایت لازم می باشد.

حضور مجدد شما با انگیزه و تلاشی مضاعف برای تالار وبلاگ نویسی ضروری است. همانطور که پیش از این نیز در مواقع مختلف تأکید کردیم، برای کسب خروجی مورد نظر از طرح ها و برنامه های خود در تالار وبلاگ نویسی، حتماً هماهنگی های لازم را با مسئول وبلاگ و انجمن، داشته باشید.

برای بیانیه نیاز به عذرخواهی نیست و از نظر من، انتشار آن کار غلطی نبود چون نظرات شخصی شما را شامل می شد و کار خوبی بود که با ما در میان گذاشتید. اما بندها و شیوه برخورد با موضوعات، نیاز به تأمل بیشتری داشت.

در هر صورت حضور شما و سایر مدیران گرامی در مجموعه راسخون، باعث افتخار است.

سپاس متقابل 

انسان اشتباهی که می کند باید بهش اقرار کند 

ولی در خصوص تالار وبلاگ نویسی 

یک اساسنامه کلی طراحی شده توسط بنده دیروز صبح که بعداز ارسال اساسنامه از طریق صندوق پیام برای شما  در انتشار مجله که قراراست پنجشنبه هفته آینده منتشر شود می آید 

همچنین یک همایش مجازی با کاربران وبلاگ نویس خواهیم داشت ،که آن هم پنج شنبه آن هفته برگزار خواهد شد وهمچنین باشگاه وبلاگ نویسی مدت زمان آن ویرایش وبه جای هر ماه برگزاری سه ماه یکبار برگزار خواهد  وطرح ذره بین وبلاگ نویسان به قوت خود باقی خواهد ماند با تغییراتی کوچک که نظرات کاربران هر سه شنبه برای جلوگیری از تکراری شدن نمایش داده خواهد شد وهمچنین برگزاری کارگاه های آموزشی به صورت مجازی وارایه گواهی آموزشی ومجازی به کاربران هم در صورت تایید روابط عمومی اجرا خواهد شد .

سپاس