سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام آقای کیانی
امروز به مناسبت واریز جوایز اسفند مدیران :کیک تولد بودجه را تازه خریدم وفرستادم باپیک بیاد روابط عمومی آیا رسیده ؟
ضمن اینکه خانم های راسخونی برای مدیریت های راسخون کودتا کردند ،خبر دارین؟
------------
شوخی بوده ،ضمن سپاس از واریز جوایزاسفند ماه مدیران ،اومدم از دست اندکاران واحد مالی موسسه وزحمات روابط عمومی به خاطر رایزنی بودجه راسخون تمام وکمال تشکر کنم
سلام علیکم
نه کیک رسیده ونه خبر کودتا. اسامی کودتائیون را بفرمائید :-)
خواهش می کنم. ما همیشه برای رضایت کاربران نهایت تلاش خود را بکار می گیریم.
سلام آقای کیانی ،ای وای کیک بر اثر گرما تواومد بیادید راسخون خراب شده:)
اسامی کاربران کودتاچی:خانمان،بنازنین ،یاس،سلما وخانمان اتاق چت طی یک خشم شب به راسخون تمامی مسوولیت ها را مثادره کردند:)
با سلام
حداقل شما که دارید گزارش میدید کامل میدادید
بنده خدا خیلی از اسامی مدیران پرتلاش و توانا در حوزه مدیریت بانوان جا افتاد که
انجمن حمایت از مدیریت خواهران محترم سایت راسخون
باسلام خدمت جناب آقای کیانی.بااجازه منم اومدم حرف آجی یاس روکامل کنم.بنده هم بااجازه ی آقای کیانی مسئولیت روابط عمومی راسخون روبرعهده گرفتم
سلام و عرض ادب و احترام. گرچه گفتن تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف ولی خب این دفعه ما تکیه زدیم. با تشکر واحد نظارت. :)
ضمن سلام و عرض ادب و احترام، لطفا صندوق پیامتون رو چک نمایید. با تشکر.
سلام آقای کیانی
امروز به مناسبت واریز جوایز اسفند مدیران :کیک تولد بودجه را تازه خریدم وفرستادم باپیک بیاد روابط عمومی آیا رسیده ؟
------------
شوخی بوده ،ضمن سپاس از واریز جوایزاسفند ماه مدیران ،اومدم از دست اندکاران واحد مالی موسسه وزحمات روابط عمومی به خاطر رایزنی بودجه راسخون تمام وکمال تشکر کنم
سلام علیکم
اسامی کاربران کودتاچی:خانمان،بنازنین ،یاس،سلما وخانمان اتاق چت طی یک خشم شب به راسخون تمامی مسوولیت ها را مثادره کردند:)
با سلام
سلام علیکم
خداقوت! به به پس شما هم جزو تیم کودتایی هستید... از آشنایی با شما خوشحال شدم. موفق باشید...
باعرض سلام .خسته نباشید.
فرارسیدن ماه مبارک رمضان ماه میهمانی خداراخدمت شماجناب آقای کیانی تبریک عرض می کنم.التماس دعا
سلام علیکم
بنده هم فرارسیدن ماه پرخیر و برکت رمضان را خدمت شما و اهالی مومن و متدیّن راسخون تبریک عرض می کنم. إن شاالله مارا هم در این ماه دعا بفرمائید.
سلام آقای کیانی
------------
سلام علیکم
با سلام
باسلام خدمت جناب آقای کیانی.بااجازه منم اومدم حرف آجی یاس روکامل کنم.بنده هم بااجازه ی آقای کیانی مسئولیت روابط عمومی راسخون روبرعهده گرفتم
سلام علیکم
چشممان روشن. مار در آستین خود....! سمت جدید را خدمت شما تبریک عرض می کنم. اگر کمکی لازم بود بنده در خدمتم!
ماشالله سرعت عمل کاربران در عزل و نصب خیلی بالا بوده!
سلام و عرض ادب و احترام. گرچه گفتن تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف ولی خب این دفعه ما تکیه زدیم. با تشکر واحد نظارت. :)
سلام و عرض ادب و احترام مجدد.
نه واحد جدیدی نیست. مسئول بخش وبلاگ ها و جوایز و فروشگاه و خبرنگار و عکاس راسخون و مدیر ارشد انجمن ها هم تعیین شده و به فعالیت مشغولند.
در ضمن حاج آقا به عنوان ناظر واحد فنی و مسئول شورای محتوای سایت با ما همکاری می کنند. گفتم در جریان باشید. حتما از تجربیات شما نیز استفاده خواهیم نمود.
در ضمن همه اینها به خاطر این اتفاق افتاد که پنجشنبه و جمعه از مسئولان سایت کسی در انجمن حضور نداشت. بی زحمت به نیروهای قبلی بگید خودشون رو برای جلسه تودیع و معارفه آماده کنند.
با تشکر نظارت راسخون.
با سلام و احترام
برنامه یار همیشه همراه به آدرس ایمیل info@rasekhoon.net و forum@rasekhoon.net ارسال گردید
لطفاً بررسی کرده و از نتیجه حاصل شده مرا مطلع فرمایید.
منتظر دریافت نظرات و پیشنهادات ارزشمند شما هستم .
با تشکر / موفق باشید
با سلام و احترام
پس از چند روز ، همچنان منتظر پاسخ شما هستم
موفق باشید
سلام علیکم
خداقوت! به به پس شما هم جزو تیم کودتایی هستید... از آشنایی با شما خوشحال شدم. موفق باشید...
عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب کیانی
و ارزوی قبولی طاعات و عبادات
جناب کیانی کودتایی در کار نیست و بنده از طرف اجیهای گلم به عنوان مدیرعامل سایت انتخاب شدم
جناب کیانی خواستم از اینجا مراتب تشکرخودم رو از تمام خواهران راسخونی علی الخصوص اجیهای خودم داشته باشم
جهت اطلاع حضرتعالی اسامی مدیران محترم در بخش بانوان به شرح ذیل هست اگر امکان داره سرماه پاداشی ، تقدیری از این دوستان که به حق شایسته مدیریت هستن بشه تا بتونیم گوشه ای از زحماتشون رو در این چند روز جبران کنیم واقعا کمرشون زیر بار مسئولیت خم شد
لازم به توضیح است دوستان بدون چشم داشتی در این طرحها دارن شرکت میکنن
اجی طهمورث : مسئول انجمنها و پل ارتباطی
اجی برخوار: مسئول روابط عمومی
اجی سلما : که رو چشم ما جا دارن چون وظیفه خطیری دارن مسئول نظارت
اجی نازنین : مسئول جوایز و مسابقات البته با حفظ سمت مسئول وبلاگ
اجی شکرانه : مسئول فروشگاه با حفظ سمت مسئول تالار گردشگری
جناب کیانی همه اینها مزاحی بود توسط خواهران سایت راسخون تا کمی اتاق چت و سایت راسخون رو از این حال وهوا خارج بشه
واقعا جا داره در اینجا از تمامی مدیران محترم سایت راسخون علی الخصوص حضرتعالی کمال تشکر رو داشته باشم که با سعه صدر پاسخگوی سوالات دوستان هستید و تلاش در جهت ارتقا سایت راسخون که شاید جذب کاربران به این سایت نتیجه زحمات حضرتعالی و دیگر همکاران محترمتان باشه
و من الله توفیق
سلام و عرض ادب و احترام مجدد.
نه واحد جدیدی نیست. مسئول بخش وبلاگ ها و جوایز و فروشگاه و خبرنگار و عکاس راسخون و مدیر ارشد انجمن ها هم تعیین شده و به فعالیت مشغولند.
در ضمن حاج آقا به عنوان ناظر واحد فنی و مسئول شورای محتوای سایت با ما همکاری می کنند. گفتم در جریان باشید. حتما از تجربیات شما نیز استفاده خواهیم نمود.
در ضمن همه اینها به خاطر این اتفاق افتاد که پنجشنبه و جمعه از مسئولان سایت کسی در انجمن حضور نداشت. بی زحمت به نیروهای قبلی بگید خودشون رو برای جلسه تودیع و معارفه آماده کنند.
با تشکر نظارت راسخون.
سلام علیکم
از زحمات شبانه روزی شما خصوصاً در روزهای پنجشنبه و جمعه که به اوج خود رسیده بوده، تشکر می کنم! جلســــه تودیــــــع و معـــــــارفه؟؟؟! با تشـــکر واحد نظـــــارت؟؟؟!
با سلام و احترام
برنامه یار همیشه همراه به آدرس ایمیل info@rasekhoon.net و forum@rasekhoon.net ارسال گردید
لطفاً بررسی کرده و از نتیجه حاصل شده مرا مطلع فرمایید.
منتظر دریافت نظرات و پیشنهادات ارزشمند شما هستم .
با تشکر / موفق باشید
با سلام و احترام
پس از چند روز ، همچنان منتظر پاسخ شما هستم
موفق باشید
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
نرم افزار به واحد موبایل جهت بررسی و آزمایش تحویل داده شده. إن شاالله امروز نتیجه را دریافت خواهیم کرد.
سلام علیکم
چشممان روشن. مار در آستین خود....! سمت جدید را خدمت شما تبریک عرض می کنم. اگر کمکی لازم بود بنده در خدمتم!
ماشالله سرعت عمل کاربران در عزل و نصب خیلی بالا بوده!
جناب کیانی جهت اطلاع حضرتعالی باید عرض کنم بخشنامه های زیادی هم ابلاغ شده
و در راستای توضیحات اجی سلما باید بگم چون مدیریت با بانوان هست و اقایون حق ورود ندارن فقط حاج اقا منتظمی قبول زحمت کردن و به عنوان مدیر نظارت محتوای سایت در این بخش با ما همکاری میکنن
سلام علیکم
عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب کیانی
و ارزوی قبولی طاعات و عبادات
جناب کیانی کودتایی در کار نیست و بنده از طرف اجیهای گلم به عنوان مدیرعامل سایت انتخاب شدم
جناب کیانی خواستم از اینجا مراتب تشکرخودم رو از تمام خواهران راسخونی علی الخصوص اجیهای خودم داشته باشم
جهت اطلاع حضرتعالی اسامی مدیران محترم در بخش بانوان به شرح ذیل هست اگر امکان داره سرماه پاداشی ، تقدیری از این دوستان که به حق شایسته مدیریت هستن بشه تا بتونیم گوشه ای از زحماتشون رو در این چند روز جبران کنیم واقعا کمرشون زیر بار مسئولیت خم شد
لازم به توضیح است دوستان بدون چشم داشتی در این طرحها دارن شرکت میکنن
اجی طهمورث : مسئول انجمنها و پل ارتباطی
اجی برخوار: مسئول روابط عمومی
اجی سلما : که رو چشم ما جا دارن چون وظیفه خطیری دارن مسئول نظارت
اجی نازنین : مسئول جوایز و مسابقات البته با حفظ سمت مسئول وبلاگ
اجی شکرانه : مسئول فروشگاه با حفظ سمت مسئول تالار گردشگری
جناب کیانی همه اینها مزاحی بود توسط خواهران سایت راسخون تا کمی اتاق چت و سایت راسخون رو از این حال وهوا خارج بشه
واقعا جا داره در اینجا از تمامی مدیران محترم سایت راسخون علی الخصوص حضرتعالی کمال تشکر رو داشته باشم که با سعه صدر پاسخگوی سوالات دوستان هستید و تلاش در جهت ارتقا سایت راسخون که شاید جذب کاربران به این سایت نتیجه زحمات حضرتعالی و دیگر همکاران محترمتان باشه
و من الله توفیق
سلام علیکم
از آشنایی با مسئولین جدید که بعضاً با حفظ سمت قبلی هم هستند، خوشبختم!
خواهش می کنم. ما کاربرانی داریم که در کنار هم با صمیمیت و دوستی در حال فعالیت هستند و واقعاً خوشحالم که این یکپارچگی حتی در این سطح! بین شما وجود دارد. ما هم نهایت سعی خود را در پاسخگویی و پیگیری نظرات و اجرای درخواست ها و انتظارات شما کاربران انجام خواهیم داد. به وجود کاربران فعال و فهیم خود نیز افتخار می کنیم.