راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام من نمیدونم چقدر حسنه دارم و از کجا میتونم مشاهده نمایم تا بر اساس آن از فروشگاه خرید کنم . آیا امتیازات به حسنه تبدیل خواهد شد یا به چیز دیگر

مدارک برای فعالسازی 10 تا پیامک با هزینه پست 6 هزار تومان چه چیزهاییی هستش . من ایمیلم مشکل پیدا کرده همشون فعلا نمیتونم استفاده کنم برای خرید از فروشگاه که مشکلی نداره؟

در آخر اینکه آیا فعالیت مستمر وبلاگی پیامک رو افزایش میدهد با تشکر

با سلام و عرض احترام

کاربر گرامی، شما می توانید با مراجعه به قسمت پروفایل کاربری خود از میزان امتیازات، حسنه ها، اعتبار پیامک ها و ... مطلع شوید. هر امتیاز نیز معادل 5 حسنه می باشد.

شما به ازای امتیازات دریافتی خود، حسنه و اعتبار پیامک دریافت می کنید. با مراجعه به همان قسمت پروفایل و سپس بخش پیامک، می توانید نحوه فعالسازی و ارسال پیامک را مشاهده فرمائید. برای خرید از فروشگاه نیاز به ایمیل نیست اما برای دریافت جوائز حتماً باید به ایمیل خود دسترسی داشته باشید. پیشنهاد می کنیم در اسرع وقت یک ایمیل جدید ایجاد کنید و آدرس آن را به صندوق پیام بنده ارسال کنید تا جایگزین ایمیل قبلی در قسمت پروفایل کنیم.

اخیراً برای فعالیت در قسمت وبلاگ ها نیز امیتاز در نظر گرفته شده و به ازای هر پست، 6 امتیاز به نام کاربری شما افزوده می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید به اینجا مراجعه کنید.

yarabyarabyarab کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3539
|

با سلام بنده میخواستم وسایل تبلیغاتی از راسخون داشته باشم که به دوست وفامیل هدیه وتبلیغ هم باشه مثل جملات زیبای احادیث یا اشعار بزرگان یا آیات روی پوستر یا لوازم التحریر یا لباس . واقعا جای تبلیغات خالیه خواهشا هماهنگی بفرمایید .

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

با سلام. تا به حال سه بار در بخش موبایل نظر داده ام که نرم افزار سایجیک مشکل دارد و با این حال پس از گذشت 4 روز پاسخی داده نشده است. لطفا پیگیری نمایید. سپاس.

hoseini1362 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 73
|

با سلام در بخش مسابقات روزانه فقط حسنه هستش

لااقل هفته ای دو روز جوایز مختلف ارزان قیمت مثل فوتبال حرفاه ای 2014 قرار بدین همش شده حسنه

راستی چطوری عکس تو پروفایلم قرار بدم تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام بنده میخواستم وسایل تبلیغاتی از راسخون داشته باشم که به دوست وفامیل هدیه وتبلیغ هم باشه مثل جملات زیبای احادیث یا اشعار بزرگان یا آیات روی پوستر یا لوازم التحریر یا لباس . واقعا جای تبلیغات خالیه خواهشا هماهنگی بفرمایید .

با سلام و عر ض ادب

از اینکه به فکر ترویج معارف و معرفی سایت هستید، از شما سپاسگزاریم.

چون درخواست ها در این مورد زیاد و منابع ما محدود است، نمی توانیم در زمینه هدایا کمکی داشته باشیم ولی بروشور و تبلیغات معرفی سایت را در سری بعدی  جوائز شما قرار خواهیم داد.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام در بخش مسابقات روزانه فقط حسنه هستش

لااقل هفته ای دو روز جوایز مختلف ارزان قیمت مثل فوتبال حرفاه ای 2014 قرار بدین همش شده حسنه

راستی چطوری عکس تو پروفایلم قرار بدم تشکر

با سلام و احترام

کاربر گرامی، به محض تخصیص بودجه برای بخش مسابقات، جوائزی را در نظر خواهیم گرفت.

برای تغییر تصویر نام کاربری (آواتار) و همچنین استفاده از سایر امکانات کاربری، به قسمت پروفایل مراجعه کنید. (گزینه ویرایش پروفایل در نوار زرد رنگ بالای صفحه قابل مشاهده است) در صفحه باز شده گزینه ویرایش عکس پروفایل را کلیک نمایید. یک عکس که حجم بالای نداشته باشد را می توانید انتخاب کنید.

haj114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3991
|

با سلام

8 روز پیش مدارک واسه فعال سازی پیامک رو برای راسخون فرستادم

اما هنوز فعال نشده

رسیدگی کنید

ممنون

maarej کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1832
|

سلام عليكم.

مطلب طنزي را با عنوان «رابطه ميان بدهی بابك زنجاني و گرم‌تر شدن هوا » در تالار زنگ تفريح، قسمت طنز گذاشته ام، اما علي رغم اينكه تأييد شده و امتياز آن نيز لحاظ شده است، اما نمايش داده نمي شود!

علت چيست؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

اما هنوز فعال نشده

رسیدگی کنید

ممنون

با سلام و احترام

مدارک شما امروز از صندوق پستی دریافت و سامانه پیامک شما فعال گردید.

haj114 کاربر طلایی1
|
|

با سلام

اما هنوز فعال نشده

رسیدگی کنید

ممنون

با سلام و احترام

مدارک شما امروز از صندوق پستی دریافت و سامانه پیامک شما فعال گردید.

ممنون

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام عليكم.

مطلب طنزي را با عنوان «رابطه ميان بدهی بابك زنجاني و گرم‌تر شدن هوا » در تالار زنگ تفريح، قسمت طنز گذاشته ام، اما علي رغم اينكه تأييد شده و امتياز آن نيز لحاظ شده است، اما نمايش داده نمي شود!

علت چيست؟

همراه گرامی با سلام و عرض ادب

همانگونه که اطلاع دارید، پست های ارسالی در برخی تالار ها و از جمله "لطیفه و طنز" به صورت غیر فعال می ماند تا مدیر محترم تالار یا واحد نظارت آنها را فعال کنند، از آنجا که فرآیند تایید پست و فعالسازی آن از یکدیگر مجزا می باشد، ممکن است پستی تایید شود ولی مدتی بعد فعال گردد.

به هر جهت هم اکنون پست مورد نظر فعال گردید.

با تشکر

موفق باشید

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

واقعاً متاسفم . در انجمن و برترینهای خبری به جای اینکه مشکل را حل کنند صورت مسئله حذف میشود من در چوپان درو غگوی طبیعت پست گذاشتم که دیدم یک کلمه آن جمله من عوض شده و کسی دیگر همان پست را گذاشته و پست مرا حذف کرده اند . وقتی اعتراض کردم  همه پستها حذف کردید و جواب من داده شد که پستی نبوده و اگر پستی حذف میشود خلاف مقررات بوده .به من بگویید سبحان الله به عظمت و قدرت خداوند  غیر قانونی است

حال چرا دو تا پست دیگران را برداشتید؟ آنهم بعد از چند روز؟!!!

فکر کنم شرط امانت داری در راسخون از یاد رفته که مومن باید داشته باشد والا میدانید که منافق است

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

واقعاً متاسفم . در انجمن و برترینهای خبری به جای اینکه مشکل را حل کنند صورت مسئله حذف میشود من در چوپان درو غگوی طبیعت پست گذاشتم که دیدم یک کلمه آن جمله من عوض شده و کسی دیگر همان پست را گذاشته و پست مرا حذف کرده اند . وقتی اعتراض کردم  همه پستها حذف کردید و جواب من داده شد که پستی نبوده و اگر پستی حذف میشود خلاف مقررات بوده .به من بگویید سبحان الله به عظمت و قدرت خداوند  غیر قانونی است

فکر کنم شرط امانت داری در راسخون از یاد رفته که مومن باید داشته باشد والا میدانید که منافق است

با سلام

کاربر گرامی، به تشخیص مدیر تالار ، به علت کوتاه بودن پست، آن را حذف کرده اند. کلیه پست های بعد از آن نیز به همین دلیل حذف شده اند. اینکه می فرمائید پست های دیگران بعد از چند روز حذف شده اند، صحیح نیست. چون پست مذکور در تاریخ 13 اردیبهشت درج شده و تا این لحظه، فقط دو روز از آن گذشته.

به مدیر تالار نیز اطلاع داده شد تا در مورد حذف پست ها، سخت گیری کمتری شود و فقط پست هایی که الفاظ تشکر دارند، حذف شوند. 

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

با سلام

کاربر گرامی، به تشخیص مدیر تالار ، به علت کوتاه بودن پست، آن را حذف کرده اند. کلیه پست های بعد از آن نیز به همین دلیل حذف شده اند. اینکه می فرمائید پست های دیگران بعد از چند روز حذف شده اند، صحیح نیست. چون پست مذکور در تاریخ 13 اردیبهشت درج شده و تا این لحظه، فقط دو روز از آن گذشته.

به مدیر تالار نیز اطلاع داده شد تا در مورد حذف پست ها، سخت گیری کمتری شود و فقط پست هایی که الفاظ تشکر دارند، حذف شوند. 

سلام خیلی حرف دارم برای پاسخ ولی من کوتاه می آیم امیدوارم فقط کار اشتباه خودشون را فهمیده باشند که .....

haj114 کاربر طلایی1
|
|

با سلام

قسمت ارسال پیامک برای من،دو روزه دچار مشکل شده.

رسیدگی نمایید