راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام خدمت شما کاربر ارجمند

اول ممنونم از اینکه نتایج و جمع بندی نظرات کاربران را به ما منتقل می کنید و موارد لازم به ذکر را مطرح می فرمائید.

برای چنین کاری نیاز به یک کتابخانه است که وجود فیزیکی داشته باشد و متقاضی برای دریافت کتاب مورد نظر، حضوراً مراجعه کند. یک کتاب دست دوم با این وضعیت پست و با فرض یک هفته مطالعه، بیش از دو نفر نمی توانند یک کتاب را سالم تحویل گرفته و تحویل دهند!

امانت کتاب بدین روش برای کتاب های کمیاب یا نایاب خوب است ولی ان هم با فرض یکی دو بار ارسال، کتاب از بین خواهد رفت. به نظر بنده بهترین روش این است که کتاب ها به موسسه ارسال شوند و همانند سایر کتاب هایی که هم اکنون در بخش محتوا موجود است، به شکل مقالات متعدد بر روی سایت بارگذاری گردند.

فرمایش شما درسته . ولی مطالعه کتاب به صورت فیزیکی برای خیلی ها شیرین تر و لذت بخش تره .

در مورد پست هم اگر بسته بندی مطمئن باشه مثل بسته بندی های راسخون مطمئنا هیچ بلایی سر کتابها نمیاد

ضمن اینکه کتابهای کتابخانه های دیگر هم همینطور دست به دست می گردند. و فکر نمی کنم با چند بار دست به دست شدن مشکلی برای کتاب پیش بیاد.

مورد دیگر اینکه کاربران فرهیخته راسخون رعایت امانت داری را خواهند نمود. ان شاءالله 

با تشکر مجدد

ضمن عرض سلام و خسته نباشید

تصور می کنم در حال حاضر اگر هر کسی اراده کند و کتابی نیاز داشته باشد می تواند در شهر خود آن را با قیمتی به اندازه دوبار ارسال کردن محصول، برای همیشه تهیه کند و یا آن را از کتابخانه، راحت تر امانت بگیرد. اگر از هزینه ها ارسال و اجرا چشم پوشی کنیم، فضای موسسه راسخون این امکان را ندارد که تعدادی کتاب را در آن نگهداری کنیم. در حال حاضر حتی برای کتاب های بخش محتوا نیز با کمبود فضا مواجه هستیم و هرچند وقت یکبار، خودمان تعدادی از کتب موسسه را اهدا کرده و کتب دیگری جایگزین می کنیم!

این محدودیت نگهداری و هزینه ارسال کتاب، بزرگترین مسئله در اجرای این طرح می باشند.

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

تصور می کنم در حال حاضر اگر هر کسی اراده کند و کتابی نیاز داشته باشد می تواند در شهر خود آن را با قیمتی به اندازه دوبار ارسال کردن محصول، برای همیشه تهیه کند و یا آن را از کتابخانه، راحت تر امانت بگیرد. اگر از هزینه ها ارسال و اجرا چشم پوشی کنیم، فضای موسسه راسخون این امکان را ندارد که تعدادی کتاب را در آن نگهداری کنیم. در حال حاضر حتی برای کتاب های بخش محتوا نیز با کمبود فضا مواجه هستیم و هرچند وقت یکبار، خودمان تعدادی از کتب موسسه را اهدا کرده و کتب دیگری جایگزین می کنیم!

این محدودیت نگهداری و هزینه ارسال کتاب، بزرگترین مسئله در اجرای این طرح می باشند.

با سلام مجدد.

قیمت کتابها که واقعا عجیب بالا رفته.

در مورد محل نگهداری کتابها خبر نداشتم که کمبود جا دارید. 

در مورد هزینه ارسال کتاب وقتی قرار باشد کاربران خود پرداخت کننده وجه باشند بار مالی به موسسه وارد نمی شود.

ضمن اینکه امانت چند کتاب به طور همزمان جبران قیمت هزینه ارسال را می کند. قرار نیست در هر دوره سفارس فقط یک کتاب به امانت گرفته یا داده شود.

حالا این بحث به کنار!

کتابهایی که در موسسه قرار است جایگزین کنید در فروشگاه عرضه کنید. بدون وچه و فقط با پرداخت حسنه....... شما که قراره اونها رو اهدا کنید خب به کاربران عزیز اهدا کنید.

هم کار فرهنگی حساب میشه. هم کاربران سایت از این کتابها بهره مند می شوند.

ضمنا بخش لوازم فرهنگی فروشگاه هم پربارتر میشه و رونق می گیره. 

ببخشید من خیلی مزاحم اوقات شریف شما میشم.

یه مدتی نیومدم روابط عمومی، خیلی آرامش برقراره. 

سال 93 نزدیکه. از اوقاف خبری نشد؟

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

برای حدس نامگذاری سال جدید /یک پیشنهاد اگر بصورت چهارگزینه ای باشد تا بتوانیم شرکت کنیم.

یاعلی

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

با سلام خدمت شما جناب کیانی و عرض خسته نباشید

سال 92 با همه خوبیها و بدیها گذشت و به انتها رسید و بنده خوشحالم از اینکه یکسال دیگه با سایت راسخون روزها و ساعات فراغت خودم رو گذراندم سایت راسخون امسال بسیار خوشتر از سالهای گذشته با تغییراتی که در نیمه امسال در سایت ایجاد شد درخشید

ابتدا میخواستم عرض خسته نباشید و خداقوت داشته باشم خدمت تمامی همکاران محترم سایت راسخون که در سال 92 درکنار کاربران سایت با وجود مشغله های فراوان پاسخگوی سوالات دوستان بودند

لازم میدونم اینجا از تک تک همکاران محترم سایت راسخون تشکر کنم از همکاران محترمی که در یکسال اخیر بنده بیشتر مزاحم وقت این عزیزان شدم

از جناب آقای منتظمی که بزرگوارانه و دلسوزانه پاسخگوی سوالات دوستان هستند

و جناب آقای نجاران که بنده امسال کمی بیشتر با سوالات و اعتراضات مزاحم ایشان در پل ارتباطی شدم و ایشان بسیار صبورانه پاسخگوی سوالات بنده و سایر کاربران بودند

و همچنین از شما جناب کیانی که در این چند ماه اخیر با وجود مشغله های زیاد پاسخگوی سریع و به موقع  به دوستان بوده اید کمال تشکر را دارم

امیدوارم سال 1393 سالی همراه با خیر وبرکت برای تمامی همکاران محترم سایت راسخون و کاربران پرتلاش باشد

پیشاپیش سال نو خدمت تمامی دوستان مبارک

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام مجدد.

قیمت کتابها که واقعا عجیب بالا رفته.

در مورد محل نگهداری کتابها خبر نداشتم که کمبود جا دارید. 

در مورد هزینه ارسال کتاب وقتی قرار باشد کاربران خود پرداخت کننده وجه باشند بار مالی به موسسه وارد نمی شود.

ضمن اینکه امانت چند کتاب به طور همزمان جبران قیمت هزینه ارسال را می کند. قرار نیست در هر دوره سفارس فقط یک کتاب به امانت گرفته یا داده شود.

حالا این بحث به کنار!

کتابهایی که در موسسه قرار است جایگزین کنید در فروشگاه عرضه کنید. بدون وچه و فقط با پرداخت حسنه....... شما که قراره اونها رو اهدا کنید خب به کاربران عزیز اهدا کنید.

هم کار فرهنگی حساب میشه. هم کاربران سایت از این کتابها بهره مند می شوند.

ضمنا بخش لوازم فرهنگی فروشگاه هم پربارتر میشه و رونق می گیره. 

ببخشید من خیلی مزاحم اوقات شریف شما میشم.

یه مدتی نیومدم روابط عمومی، خیلی آرامش برقراره. 

سال 93 نزدیکه. از اوقاف خبری نشد؟

سلام علیکم

پیشنهادتان را حتماً مد نظر داریم و در زمان مناسب، انجام خواهیم داد.

خواهش می کنم. مراحم هستید. وقتی تشریف میارید روابط عمومی آرامش بیشتر از قبل می شود. 

خبر از اوقاف که زیاد هست، مسابقات قرآن، طرح آرامش بهاری و .... دنبال چه خبری هستید! 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

خواهش می کنم. مراحم هستید. وقتی تشریف میارید روابط عمومی آرامش بیشتر از قبل می شود. 

خبر از اوقاف که زیاد هست، مسابقات قرآن، طرح آرامش بهاری و .... دنبال چه خبری هستید! 

سلام و عرض ادب و احترام

صبح شما بخیر.

چقدر جالب! خبرهایی که از اوقاف می رسه همه خوبه و آرامش بخش.

مخصوصا وقتی خبر از جایزه و مسابقه و طرح و نتایج مسابقه وقف باشه.

طرح آرامش بهاری هم خیلی خوبه. هم اسمش هم احتمالا جوایزش. البته هم به من آرامش میده هم به روابط عمومی!

ممنون از لطف شما 

با تشکر 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت شما جناب کیانی و عرض خسته نباشید

سال 92 با همه خوبیها و بدیها گذشت و به انتها رسید و بنده خوشحالم از اینکه یکسال دیگه با سایت راسخون روزها و ساعات فراغت خودم رو گذراندم سایت راسخون امسال بسیار خوشتر از سالهای گذشته با تغییراتی که در نیمه امسال در سایت ایجاد شد درخشید

ابتدا میخواستم عرض خسته نباشید و خداقوت داشته باشم خدمت تمامی همکاران محترم سایت راسخون که در سال 92 درکنار کاربران سایت با وجود مشغله های فراوان پاسخگوی سوالات دوستان بودند

لازم میدونم اینجا از تک تک همکاران محترم سایت راسخون تشکر کنم از همکاران محترمی که در یکسال اخیر بنده بیشتر مزاحم وقت این عزیزان شدم

از جناب آقای منتظمی که بزرگوارانه و دلسوزانه پاسخگوی سوالات دوستان هستند

و جناب آقای نجاران که بنده امسال کمی بیشتر با سوالات و اعتراضات مزاحم ایشان در پل ارتباطی شدم و ایشان بسیار صبورانه پاسخگوی سوالات بنده و سایر کاربران بودند

و همچنین از شما جناب کیانی که در این چند ماه اخیر با وجود مشغله های زیاد پاسخگوی سریع و به موقع  به دوستان بوده اید کمال تشکر را دارم

امیدوارم سال 1393 سالی همراه با خیر وبرکت برای تمامی همکاران محترم سایت راسخون و کاربران پرتلاش باشد

پیشاپیش سال نو خدمت تمامی دوستان مبارک

سلام علیکم

ضمن عرض خسته نباشید و خدا قوت و تشکر ویژه، از شما و همه کاربران فعال و فهیم راسخون

باعث افتخار بنده است که یکسال در کنار شما عزیزان مشغول به خدمت بودم  و در این مدت نظرات، ایده ها، تفکرات، درخواست ها، سوالات، انتقادات و حرف های دل شما را شنیدم و مواردی که در توانم بوده کمک و انجام وظیفه کردم.

همیشه ملاک کار بنده و همکارانم در واحد روابط عمومی، رضایت کاربران بوده و سعی و تلاشمان بر این است که هر روز و هر سال، با تعامل بهتر با کاربران، این رضایتمندی را افزایش دهیم. خدارا شاکریم که حداقل از طریق پیام ها و اظهار محبت های شما و سایر کاربران، توانسته ایم تا حد قابل قبولی به این هدف دست پیدا کنیم و در این راه هر کاری که از ما ساخته باشد، دریغ نخواهیم کرد.

پاسخگویی به موقع، سریع و دقیق به شما کاربران را مهمترین وظیفه خود می دانیم و به همین دلیل است که در هر روز کاری، اولین فعالیت ما، پاسخگویی به نظرات و سوالات کاربران می باشد. 

پیشاپیش ضمن عرض تبریک فرارسیدن سال جدید، برای جامعه بزرگ کاربران راسخون، سالی سرشار از سلامت، سعادت، سربلندی و موفقیت آرزو می کنم.

ما راه از دعای خیر خود محروم نفرمائید.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

سلام و عرض ادب و احترام

صبح شما بخیر.

چقدر جالب! خبرهایی که از اوقاف می رسه همه خوبه و آرامش بخش.

مخصوصا وقتی خبر از جایزه و مسابقه و طرح و نتایج مسابقه وقف باشه.

طرح آرامش بهاری هم خیلی خوبه. هم اسمش هم احتمالا جوایزش. البته هم به من آرامش میده هم به روابط عمومی!

ممنون از لطف شما 

با تشکر 

سلام علیکم

صبح شما هم بخیر.

آرامش روابط عمومی که همیشه برقراره البته اگر مشکل خاصی پیش نیاید! 

پیگیری نتایج مسابقه وقف هستیم تا در ماه های اول سال آینده نتیجه نهایی را اعلام کنیم تا شما هم به آرامش مورد نظر برسید 

این شکلک ها را هم گذاشتیم تا مبادا دلخوری پیش بیاد و احیاناً و خدایی نکرده کار به قهر و .... کشیده بشه!

nargesi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3783
|

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای کیانی

خیلی خرسندم ک این توفیق نصیبم شد و خیلی تصادفی با این سایت آشنا شدم؛ همه چیز سایت عالیه _از کاربراش گرفته تا مطالب متنوعش_ البته میتونه عالی ترم بشه! درواقع میخوام از زحماتتون قدردانی کنم و پیشاپیش سال جدیدو ب شما و همکاران محترم سایت تبریک بگم؛ امیدوارم ک سال پربرکتی رو پیش رو داشته باشید...

تو این مدت شش ماهه با بعضی از کاربرا تاحدودی آشنا شدم(یکطرفه) _ البته  هرکدوم از این عزیزان بنابر دلائلی تو ذهنم حک شدن! و چون یکطرفه بود نخواستم پیام بدم ک بعضی از دوستان دچار سوءتفاهم شن _ ک اگه اجازه بدین میخوام با نام بردن تک تکشون هم ازشون حلالیت بطلبم اگه سهواً موجبات ناراحتیشون رو فراهم کردم و هم پیشاپیش سال جدید رو ب همه بزرگواران تبریک بگم...

***  Kuoroshss***  amirali123  ***   Ahmadfarm   ***   hoseinh1990   ***  mohsen_alavi    ***  salma57   ***   Onehamed   ***

***  09303495228  ***  S4D3GH  ***   Nazaninfatemeh  ***  Siryahya  ***   AliFanoodi  *** mohammad98  ***  

*** ms57bd45   ***  Arseyfi  ***  tahmores ***  Hessamnice  ***  prompet  ***  omiddeymi1368  ***

*** YaSiN313   ***   khodaeem1   ***   omiddeymi1368   ***   masoudranjbar   ***

***   mina_k_h  ***   Yasbagheri   ***   Zemestanast  ***   Borkhar   ***

*** amirhossein1392  ***   Farshon  ***  yarabyarabyarab  ***

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

صبح شما هم بخیر.

آرامش روابط عمومی که همیشه برقراره البته اگر مشکل خاصی پیش نیاید! 

پیگیری نتایج مسابقه وقف هستیم تا در ماه های اول سال آینده نتیجه نهایی را اعلام کنیم تا شما هم به آرامش مورد نظر برسید 

این شکلک ها را هم گذاشتیم تا مبادا دلخوری پیش بیاد و احیاناً و خدایی نکرده کار به قهر و .... کشیده بشه!

سلام مجدد.

میگن مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه.

من هم قبل از ارسال پستهام یه بار با حالت عصبانی هم پست هام رو می خونم .

اگه دیدم با تغییر حالت و لحن ، لحن نوشته و پیامم هم عوض میشه مجبور میشم یکی دو تا شکلک بزارم تا سوء تفاهمی پیش نیاد.

ما هم سعی می کنیم خیلی دور و بر روابط عمومی آفتاب مهتابی نشیم تا آرامشش همچنان برقرار باشه.

شاید هم آرامش قبل از طوفان باشه. الله اعلم

ممنون از شما و تشکر از سعه صدرتون در پاسخگویی.

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

سلام

کاربران راسخون منتظر هستند هدیه ویژه برای سال جدید 1393 از سایت فراموش نشدنی سایت راسخون .

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام خدمت مدیر محترم روابط عمومی

برنامه دیگر تالار به پایان رسید وان شالله یک گزارش از این نظر سنجی داده خواهد شد وبه حضورتان اعلام می گردد.

سپاسگزارم

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

خواهشمندم روابط عمومی همتی کنید وراهروی تالار وبلاگ نویسی که به دلیل اعتراض دوستان که چرا نتایج موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی اعلام نمی شود را پیگیری واعتراض جنبش وبلاگی های اقتصاد مقاومتی را تا طاق تالار وبلاگ نویسی را روی سر من خراب نکردند حل کنید ونیروی جنبشی روابط عمومی بیاد وراهروی تالار وبلاگ نویسی راسخون را خلوت کنند

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

کاربران راسخون منتظر هستند هدیه ویژه برای سال جدید 1393 از سایت فراموش نشدنی سایت راسخون .

همراه گرامی با سلام و عرض ادب

تعدادی از کاربران گرامی راسخون به عنوان همراهان یکساله و کاربران برتر و فعال 2ماهه بهمن و اسفند 92 در تاپیک "هدایای ویژه ششمین سالگرد افتتاح راسخون" معرفی و هدایایی برسم تقدیر و یادبود و بهعنوان عیدی حضورشان تقدیم خواهد شد. همچنین طرح های ویژه ای همزمان با سالگرد افتتاح سایت اجرا گردیده است.

با تشکر

موفق باشید

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

خواهشمندم روابط عمومی همتی کنید وراهروی تالار وبلاگ نویسی که به دلیل اعتراض دوستان که چرا نتایج موج وبلاگی حمایت از اقتصاد مقاومتی اعلام نمی شود را پیگیری واعتراض جنبش وبلاگی های اقتصاد مقاومتی را تا طاق تالار وبلاگ نویسی را روی سر من خراب نکردند حل کنید ونیروی جنبشی روابط عمومی بیاد وراهروی تالار وبلاگ نویسی راسخون را خلوت کنند

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

آقای کیانی هم اکنون در موسسه حضور ندارند، ان شاء ا... در ساعات اداری فردا پاسخ شما را در ارتباط با نتایج موج وبلاگی حمایت از اقتصادمقاومتی خواهند داد.

با تشکر

موفق باشید