راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

mgmoheby1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5196
|

با سلام و خسته نباشید

شنیدم برنامه راسخون برای موبایل و تبلت طراحی کرده اید با توجه به نیاز شدید اینجانب به برنامه فوق بفرمایید این موضوع صحت داره یا خیر و اگر داره از کجای سایت دانلود کنم

ممنون

amin_j کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 17
|

سلام

توی لینک های اصلی لینک "صفحه اصلی" را هم بزارین.

توی قالب قدیمی سایت تقریبا همه قسمتها به راحتی در دسترس بود ولی قاب جدید هر چند به ظاهر زیباتر شده ولی دسترسی به اکثر قسمتها سخت تر شده مثلا قسمت نرم افزار (رایانه و نه تلفن همره ) و یا اخبار اقتصادی و ورزشی و ... که ابتدا باید حتما بری توی قسمت اخبار بعدش سایر خبرها را ببینی. (در صفحه اصلی از هر خبر یه عنوان هست ولی اگه مثل قالب قبلی بود به نظرم بهتر بود)

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام

خسته نباشید

نمی دونم که آیا کسی این مورد رو خواسته یا نه؟!؟!

اگه مقدوره در هر تاپیک یه کادر برای جستجو فقط در همون تاپیک ایجاد نمایید.

با تشکر

با سلام و تشکر از نظر شما

تاکنون چنین درخواستی نداشتیم. به دلیل کاربردی نبودن آن، ایجاد نشده است و یا نهایتاً برای یک تاپیک خاص مورد استفاده قرار می گیرد که در حال حاضر امکان اجرای آن وجود ندارد.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و خسته نباشید

شنیدم برنامه راسخون برای موبایل و تبلت طراحی کرده اید با توجه به نیاز شدید اینجانب به برنامه فوق بفرمایید این موضوع صحت داره یا خیر و اگر داره از کجای سایت دانلود کنم

ممنون

با سلام و تشکر

امکان مشاهده سایت راسخون از طریق مرورگرهای تبلت و موبایل وجود دارد. اما اگر منظور شما نرم افزارهایی شبیه بازار است، تاکنون ساخته نشده است.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

توی لینک های اصلی لینک "صفحه اصلی" را هم بزارین.

توی قالب قدیمی سایت تقریبا همه قسمتها به راحتی در دسترس بود ولی قاب جدید هر چند به ظاهر زیباتر شده ولی دسترسی به اکثر قسمتها سخت تر شده مثلا قسمت نرم افزار (رایانه و نه تلفن همره ) و یا اخبار اقتصادی و ورزشی و ... که ابتدا باید حتما بری توی قسمت اخبار بعدش سایر خبرها را ببینی. (در صفحه اصلی از هر خبر یه عنوان هست ولی اگه مثل قالب قبلی بود به نظرم بهتر بود)

با تشکر

با سلام و تشکر از نظر شما

کاربر گرامی، شما هم اکنون نیز با کلیک بر روی لوگوی راسخون رد بالای سایت، می توانید به صفحه اصلی دسترسی پیدا کنید. بله قالب جدید از جهاتی سبک تر شده است و مثل قالب قبلی اطلاعات هربخش را به تفکیک ندارد. 

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام آقای کیانی ،طرح ویژه تالار وبلاگ نویسی راسخون برای تشویق وترغیب وبلاگ نویسان راسخونی برای انتشار مطالب دستنویس وتولیدی برای وبلاگشان ،یک طرح ویژه وکاربردی برای دوستان وبلاگنویسی راسخونی که در بازه زمانی140روزه اجرا خواهد شد که همه ی دوستان مشارکت کنند وکسانی که در این بازه140روزه با این طرح آشنا می شوند نیز شرکت کنند.

طرحی که پیشاپیش دست یاری روابط عمومی راسخون را می طلبد که با در نظر گرفتن امتیازات وجوایز ویژه برای این طرح دوستان را تشویق کنند که مطلب تولیدی  منتشر کنند ودست ازکپی بردای مطالب کپی بردارند ،تصمیم دارم در پایان این طرح ویژه تمامی مطالب تولیدی دوستان را با آقای سجادی بررسی وبهترین ها را انتخاب کتیم ،شما نیز از طرح ما استقال کنید ،بنده اخباراین طرح را برای ایکنا تهیه وبرای سایت خبری ایکنا ودیگر سایت های خبری که می تواند برای آن ها خبر فرستاد .

این بار تالار وبلاگ نویسی راسخون نسبت به سال گذشته با دست پر به پیشواز سال جدید می رود ،لذا کتاپچه  تیرماه1393با همین موضوع منتشر خواهد شد.آقای کیانی دست یاری روابط عمومی اعم معنوی ومادی برای جوایز این طرح که مورد استقابل هرچه بیشتر راسخون بلاگی ها قرار گیرد را نیازمندیم.

امیدوارم این طرح مورد استقال آن ها واقع شود وما بتوانیم عادتی دروبلاگنویسان راسخونی شکل دهیم که دست از کپی مطالب بردارند واز ذهن زیبا وخلاقشان برای این کار استفاده کنند.

ان شالله....

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای کیانی ،طرح ویژه تالار وبلاگ نویسی راسخون برای تشویق وترغیب وبلاگ نویسان راسخونی برای انتشار مطالب دستنویس وتولیدی برای وبلاگشان ،یک طرح ویژه وکاربردی برای دوستان وبلاگنویسی راسخونی که در بازه زمانی140روزه اجرا خواهد شد که همه ی دوستان مشارکت کنند وکسانی که در این بازه140روزه با این طرح آشنا می شوند نیز شرکت کنند.

طرحی که پیشاپیش دست یاری روابط عمومی راسخون را می طلبد که با در نظر گرفتن امتیازات وجوایز ویژه برای این طرح دوستان را تشویق کنند که مطلب تولیدی  منتشر کنند ودست ازکپی بردای مطالب کپی بردارند ،تصمیم دارم در پایان این طرح ویژه تمامی مطالب تولیدی دوستان را با آقای سجادی بررسی وبهترین ها را انتخاب کتیم ،شما نیز از طرح ما استقال کنید ،بنده اخباراین طرح را برای ایکنا تهیه وبرای سایت خبری ایکنا ودیگر سایت های خبری که می تواند برای آن ها خبر فرستاد .

این بار تالار وبلاگ نویسی راسخون نسبت به سال گذشته با دست پر به پیشواز سال جدید می رود ،لذا کتاپچه  تیرماه1393با همین موضوع منتشر خواهد شد.آقای کیانی دست یاری روابط عمومی اعم معنوی ومادی برای جوایز این طرح که مورد استقابل هرچه بیشتر راسخون بلاگی ها قرار گیرد را نیازمندیم.

امیدوارم این طرح مورد استقال آن ها واقع شود وما بتوانیم عادتی دروبلاگنویسان راسخونی شکل دهیم که دست از کپی مطالب بردارند واز ذهن زیبا وخلاقشان برای این کار استفاده کنند.

ان شالله....

سلام علیکم

خسته نباشید

تالار وبلاگ نویسی با این برنامه ها و پیگیری های مستمر شما، قطعاً بازدهی مدنظر را خواهد داشت و به اهداف مشترک که همان وبلاگ نویسی واقعی و حرفه ای است، خواهیم رسید. در این مسیر هر کمکی که در توان راوبط عمومی باشد، حتماً برای این کار انجام خواهیم داد. شما با قوت هر چه بیشتر به مدیریت طرح های مورد نظر بپردازید.

موفق باشید

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

ان شالله....

سلام علیکم

خسته نباشید

تالار وبلاگ نویسی با این برنامه ها و پیگیری های مستمر شما، قطعاً بازدهی مدنظر را خواهد داشت و به اهداف مشترک که همان وبلاگ نویسی واقعی و حرفه ای است، خواهیم رسید. در این مسیر هر کمکی که در توان راوبط عمومی باشد، حتماً برای این کار انجام خواهیم داد. شما با قوت هر چه بیشتر به مدیریت طرح های مورد نظر بپردازید.

موفق باشید

سپاسگزارم آقای کیانی ، بنده نیز این طرح ویژه را راه اندازی کردم با مت زمان140روزه که همه ی وبلاگنویسان از این طرح ویژه اطلاع پیداکنند ودست از کپی برداری مطالب هرچه زودتر بردارند وبه گذاشتن وانتشار مطالب تولیدی در وبلاگشان روی آورند،از اینکه روابط عمومی از طرح های تالار وبلاگنویسی راسخون استقبال می کند باعث دلگرمی بنده هست که روز به روز راهروی تالار وبلاگنویسی راسخون را شلوغ وپرهیجان تر شود.

با احترام

حسین رضایی

mohammadtorres کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 21972
|
با عرض سلام و خسته نباشید من نمیتونم به ایمیل یاهوم برم به info@rasekhoon.net مشخصات خودم وایمیل جدیدم رو فرستادم اما میله کاربریم هنوز تغییر نکرد
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام و خسته نباشید من نمیتونم به ایمیل یاهوم برم به info@rasekhoon.net مشخصات خودم وایمیل جدیدم رو فرستادم اما میله کاربریم هنوز تغییر نکرد

با سلام
در حال حاضر به دلیل مشکل فنی ایمیلی از طریق info دریافت نمی شود. به زودی این مسئله برطرف خواهد شد.
hakan_01 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3112
|

بنام خدا

سلام از ما ... مدتی بود نبودم و مدتی دیگر هم نخواهم بود بدلایل مشکلات شخصی اول خسته نباشید جانانه به تمام راسخونی ها و یک خسته نباشید بزرگ به دبیر خانه جشنواره مقاله نویسی اداره اوقاف خوارزمی !!!!!

من اینا رو پیدا کردم کنار هم گذاشتم البته موجبات شادی و خنده و تفریحات سالم رو فراهم کرد برا من

یک شنبه 22 دی 1392  9:47 AM  

saya2011 : حدود 17 روز است که زمان ارسال مقالات به مسابقه وقف گذشته است هنوز برندگان مشخص نشده اند ؟؟؟؟

لطف کنید پیگیری فرمایید

ساده ترین پاسخ : کاربر گرامی، بررسی مقالات دریافتی همچنان ادامه دارد و حداقل یک هفته دیگر نیز زمان خواهد برد.

شنبه 21 دی 1392  10:06 AM

parseman_110 : آیا نتایج مسابقه مقاله نویسی وقف در این هفته اعلام می شود ؟؟؟

ساده ترین پاسخ 2 : همچنان مسئولین بخش محتوا در حال بررسی مقالات هستند. تقریباً یک هفته دیگر این کار نیاز به زمان دارد.

جمعه 27 دی 1392  6:21 PM

naserynaser : با سلام و تشکر. نتیجه مسابقه هفته وقف کی اعلام میشه؟

تکراری ترین پاسخ : طبق پیگیری انجام شده، مقالات ارسالی در حال ارزیابی محتوایی می باشد، لذا امیدواریم تا پایان هفته جاری با پایان یافتن فرآنید ارزیابی، نتایج مسابقه اعلام گردد.

چهارشنبه 2 بهمن 1392  9:03 AM

amirali123 : يه سوال داشتم ميخواستم بدونم كه جواب مسابقه راهكارها و تبين ارزشهاي والاي وقف چي شد ؟

ساده ترین پاسخ 3: طبق آخرین استعلامی که از واحد محتوا بعمل آمد، فرآیند ارزیابی مقالات ارسالی پایان یافته و بزودی نتایج اعلام خواهد شد.

شنبه 5 بهمن 1392  11:18 AM

saya 2011 :

92/10/04 پایان ارسال مقالات هفته وقف بود الان 92/11/05 بیش از یک ماه گذشته چرا نتایجو اعلام نمی کنید ؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرترین پاسخ : کاربر گرامی، به دلیل تعداد زیاد مقالات دریافتی، بررسی مقالات و داوری کمی به طول انجامید و خداروشکر به اتمام رسید و ان شاء ا... بزودی و پس از  اینکه سطح جوایز برندگان مشخص گردید به اطلاع خواهد رسید.

دوشنبه 7 بهمن 1392  1:40 PM

parseman_110 : آیا نتایج مقاله نویسی وقف در این هفته اعلام می شود؟؟

امیدوار کننده ترین پاسخ : کاربر گرامی، ان شاء ا... بزودی و احتمالا تا پایان هفته جاری اعلام خواهد گشت.

دوشنبه 7 بهمن 1392  8:43 PM

nargesi : اگه صلاح دونستید برندگان مقاله وقفو معرفی کنید... آخر هفته قبل ک هیچ، ب آخر این هفته هم داریم نزدیک میشیم!

پاسخ : پیدا نشد !

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:17 PM

yasbagheri : سوالی داشتم چرا برندگان مسابقه وقف را اعلام نکردید خواهش میکنم تا قبل از رفتن اعلام بفرمایید که دعای یک سری از کاربران بدرقه راهتان گردد.

پاسخ :

سه شنبه 15 بهمن 1392  2:24 PM

parseman_110 : آیا نتایج مقاله نویسی وقف در این هفته اعلام می شود ؟

بهترین پاسخ : ما هم منتظریم تا اسامی و جوائز از سوی سازمان تأیید نهایی شود.

شنبه 19 بهمن 1392  10:22 PM

tina1370 : در صورت امکان زمان اعلام نتایج مسابقه مقاله وقف رو اعلام کنید...با تشکر

کاملترین پاسخ : اگر جوائز فقط از طرف موسسه راسخون بود، همانند سایر مسابقات، نتیجه حداکثر ظرف مدت یک هفته اعلام می شدند. اسامی برندگان و جوائز آن جهت تأیید به سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال شده است

یک شنبه 20 بهمن 1392  8:28 AM

salma57  : دیدم پیامها در مورد مسابقه وقف زیاد شده و احتمال شورش میره گفتم قبلش اعلامی بکنم یهو مثل پل ارتباطی غافلگیر نشید.

رمانتیک ترین پاسخ : ما خودمان را از شما جدا نمی دانیم و همه در یک گروه قرار داریم. این انتقادات و نظرات را نیز با دید سازندگی نگاه می کنیم.

چهارشنبه 23 بهمن 1392  1:57 PM

md_1817 : ما همچنان منتظر نتایج مسابقه مقاله نویسی وقف هستیم!

شنبه 26 بهمن 1392  1:29 AM

saya2011 : مسئول عزیز واحد روابط عمومی با احترام چند ماه دیگر طول می کشد تا نتایج مسابقه مقاله نویسی هفته وقف اعلام شود 50 روز از 5 دی ماه آخرین مهلت ارسال مقالات گذشته ...

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

در  پاسخ به کاربر گرامی، Hakan_01، لازم است چند مورد را متذکر شوم. مسابقات تستی و چند گزینه ای با مسابقات مقاله نویسی به هیچ عنوان قابل مقایسه نیستند. (مدت زمان داوری، سطح جوائز، داوران، نحوه انتخاب برندگان، هماهنگی جوائز و .... ) . آیا بهتر نبود به جای این همه پاسخی که به زحمت جمع آوری کردید، فقط یک مقایسه ساده انجام می دادید.... مسابقه مذکور را با صدها مسابقه ای که سایت راسخون بدون هیچ تأخیری در اعلام برندگان، برگزار می کند، مقایسه می کردید. در این صورت کاملاً برایتان مشخص می شد که برای هماهنگی جوائز و برندگان این مسابقه، نیاز به زمان بیشتری بوده. تأخیر پیش آمده نیز صرفاً به جهت دریافت نهایی اسامی از سازمان اوقاف می باشد که به دلیل مشغلات و حجم کاری طول کشیده است. ما به محض دریافت تأئیدیه از سازمان، اسامی را اعلام خواهیم کرد. این را نیز باید مد نظر داشته باشید که هماهنگی های بین سازمانی کمی زمانبر تر هستند. البته ما منکر تأخیر در اعلام برندگان نیستیم اما مقصر هم نیستیم. تمام تلاش خود را جهت پیگیری این موضوع انجام خواهیم داد. لطفاً کمی در این مورد صبور باشید.

با تشکر

hakan_01 کاربر طلایی2
|
|

سلام علیکم

سلام از ماست

در  پاسخ به کاربر گرامی، hakan لازم است چند مورد را متذکر شوم.

گوش میدهیم

مسابقات تستی و چند گزینه ای با مسابقات مقاله نویسی به هیچ عنوان قابل مقایسه نیستند. (مدت زمان داوری، سطح جوائز، داوران، نحوه انتخاب برندگان، هماهنگی جوائز و .... ) . آیا بهتر نبود به جای این همه پاسخی که به زحمت جمع آوری کردید، فقط یک مقایسه ساده انجام می دادید....

آیا بهتر نبود به جای ساده ترین پاسخ 123 کاملترین پاسخ را میدادید همان ابتدا

مسابقه مذکور را با صدها مسابقه ای که سایت راسخون بدون هیچ مشکلی برگزار می کند، مقایسه می کردید. در این صورت کاملاً برایتان مشخص می شد که برای هماهنگی جوائز و برندگان این مسابقه، نیاز به زمان بیشتری بوده. تأخیر پیش آمده نیز صرفاً به جهت دریافت نهایی اسامی از سازمان اوقاف می باشد که به دلیل مشغلات و حجم کاری طول کشیده است.

فرمایشتان قبول قبول ولی کاش مقایسه را شما هم میکردید تا همان ابتدا اعلام میکردید که نتایج دو ماه بعد

ما به محض دریافت تأئیدیه از سازمان، اسامی را اعلام خواهیم کرد. این را نیز باید مد نظر داشته باشید که هماهنگی های بین سازمانی کمی زمانبر تر هستند. البته ما منکر تأخیر در اعلام برندگان نیستیم اما مقصر هم نیستیم. تمام تلاش خود را جهت پیگیری این موضوع انجام خواهیم داد. لطفاً کمی در این مورد صبور باشید.

شما همان ابتدا را بخوانید من کی را بجز سازمان اوقاف مقصر اعلام نکرده ام درد کاربران درد من است شاید پس فردا من انتقادی کردم چه فرقی میکند

در ضمن این متن جنبه کمدین داشته تا تراژدی چرا هر انتقادی باید زود به شما بر بخورد خب

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

سلام از ماست

در  پاسخ به کاربر گرامی، hakan لازم است چند مورد را متذکر شوم.

گوش میدهیم

مسابقات تستی و چند گزینه ای با مسابقات مقاله نویسی به هیچ عنوان قابل مقایسه نیستند. (مدت زمان داوری، سطح جوائز، داوران، نحوه انتخاب برندگان، هماهنگی جوائز و .... ) . آیا بهتر نبود به جای این همه پاسخی که به زحمت جمع آوری کردید، فقط یک مقایسه ساده انجام می دادید....

آیا بهتر نبود به جای ساده ترین پاسخ 123 کاملترین پاسخ را میدادید همان ابتدا

مسابقه مذکور را با صدها مسابقه ای که سایت راسخون بدون هیچ مشکلی برگزار می کند، مقایسه می کردید. در این صورت کاملاً برایتان مشخص می شد که برای هماهنگی جوائز و برندگان این مسابقه، نیاز به زمان بیشتری بوده. تأخیر پیش آمده نیز صرفاً به جهت دریافت نهایی اسامی از سازمان اوقاف می باشد که به دلیل مشغلات و حجم کاری طول کشیده است.

فرمایشتان قبول قبول ولی کاش مقایسه را شما هم میکردید تا همان ابتدا اعلام میکردید که نتایج دو ماه بعد

ما به محض دریافت تأئیدیه از سازمان، اسامی را اعلام خواهیم کرد. این را نیز باید مد نظر داشته باشید که هماهنگی های بین سازمانی کمی زمانبر تر هستند. البته ما منکر تأخیر در اعلام برندگان نیستیم اما مقصر هم نیستیم. تمام تلاش خود را جهت پیگیری این موضوع انجام خواهیم داد. لطفاً کمی در این مورد صبور باشید.

شما همان ابتدا را بخوانید من کی را بجز سازمان اوقاف مقصر اعلام نکرده ام درد کاربران درد من است شاید پس فردا من انتقادی کردم چه فرقی میکند

در ضمن این متن جنبه کمدین داشته تا تراژدی چرا هر انتقادی باید زود به شما بر بخورد خب

با تشکر

سلام علیکم

شما تصور می کنید ما از همان ابتدا می دانستیم که مثلاً 50 روز طول می کشد ولی به کاربران وعده یک هفته ای می دادیم. نه اینطور نیست. اگر پیش بینی این مدت زمان را داشتیم، برای ما تفاوتی نمی کرد و اتفاقاً خیلی بهتر بود که یک زمان خیلی دیرتر و بقول شما دو ماه دیگر را اعلام می کردیم! انتقاد و صحبت های شما اصلا به ما برنخورد. فقط خواستیم جنبه های مختلف یک مسئله را نیز در نظر بگیرید و نه صرفاً پاسخ های ارسالی مسئولین.

hakan_01 کاربر طلایی2
|
|

سلام علیکم

شما تصور می کنید ما از همان ابتدا می دانستیم که مثلاً 50 روز طول می کشد ولی به کاربران وعده یک هفته ای می دادیم. نه اینطور نیست. اگر پیش بینی این مدت زمان را داشتیم، برای ما تفاوتی نمی کرد و اتفاقاً خیلی بهتر بود که یک زمان خیلی دیرتر و بقول شما دو ماه دیگر را اعلام می کردیم! انتقاد و صحبت های شما اصلا به ما برنخورد. فقط خواستیم جنبه های مختلف یک مسئله را نیز در نظر بگیرید و نه صرفاً پاسخ های ارسالی مسئولین.

من فکر میکنم کلا اعتقادی به جمله ( شاید ما هم کوتاهی کرده ایم ) ندارید خودتون دارید میگید مقایسه مسابقه مقاله نویسی با مسابقه تستی محاله و زمانبره و فلان و... از طرفی میگید نمیدونستیم 50 روز طول میکشه و جنبه ها رو به من یاد میدید من جنبه ها رو در نظر نگرفتم قبول مقایسه من با شما هم محاله شما مدیرید و من کاربری ساده شما پاسخگوی خیلی ها هستید و من پاسخگوی یک نفر که خودم هستم  خب عزیز دلم شما چرا در نظر نگرفتید ؟؟؟؟