سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام خدمت راسخون
در صورت امکان زمان اعلام نتایج مسابقه مقاله وقف رو اعلام کنید...با تشکر
با سلام و عرض احترام
اگر جوائز فقط از طرف موسسه راسخون بود، همانند سایر مسابقات، نتیجه حداکثر ظرف مدت یک هفته اعلام می شدند. اسامی برندگان و جوائز آن جهت تأیید به سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال شده است. به محض تأیید، نتیجه را اعلام خواهیم کرد. در حال پیگیری هستیم إن شاالله تا هفته آینده نهایتاً این کار به اتمام رسد.
با سلام و عرض ادب و احترام
سلام و عرض احترام متقابل
داشتیم با بچه ها نقشه می کشیدیم امروز بیاییم روابط عمومی مهمان شما باشیم و گپی بزنیم.
آهان چون امروز آقای نجاران نیستند، قرعه به نام روابط عمومی در آمده ...
در مورد مسابقات و زمان اعلام نتایج و برندگان و ......
الان که این جواب را دیدم تقریبا منصرف شدم . چون این دفعه تقصیر شما نیست و تقصیر سازمان اوقافه.
اگه همون روز اول همه این موارد رو می گفتید که زمان اعلام نتایج فقط بر عهده شما نیست و مرتب وعده آخر هفته یا آخر هفته بعد رو نمی دادید شاید بهتر بود.
مثلا همون اول اعلام می کردید که همزمان با تحویل سال نو برندگان و جوایز مشخص می شود.
باور بفرمائید اگر اعلام زمان همزمان با تحویل سال نو هم برای ما مشخص بود، از گفتن آن خوشحال می شدیم.
خلاصه کم مونده بود به خاطر مسابقه وقف امروز لشکرکشی کنیم که فعلا منصرف شدیم تا آخر هفته دیگه.
لطفا پیگیریهاتون رو انجام بدین چون ما از روابط عمومی نتیجه نگیریم سری هم به سازمان اوقاف خواهیم زد. البته حضوری!
امرو در قالب نامه ای، این کار انجام خواهد شد. چون پیگیری های شما قالباً از جنس دیگری است و کمی با خشونت و برخورد همراه است، توصیه می کنم این بار از مراجعه حضوری جداً خودداری فرمائید!
حالا یکی نیست به من بگه تو سر پیازی یا مغزش! فقط اینو بگم من تو دعواهای روابط عمومی و پل ارتباطی پایه ثابتم چه ذینفع باشم و چه نباشم.
من که تصور می کنم با برندگان سر یک درصدی از جوائز آنان، به توافق رسیده اید....آن هم از نوع ژنو!
دیدم پیامها در مورد مسابقه وقف زیاد شده و احتمال شورش میره گفتم قبلش اعلامی بکنم یهو مثل پل ارتباطی غافلگیر نشید.
ما خودمان را از شما جدا نمی دانیم و همه در یک گروه قرار داریم. این انتقادات و نظرات را نیز با دید سازندگی نگاه می کنیم.
با تشکر از شما
موفق باشید
ما اگه تو یه سایت بی فرهنگ فعالیت می کردیم بیشتر هوامون رو داشتند.
نمی دونم این لغت سایت کاربر محور رو کی به مسئولین ارشد سایت یاد داده.
باید می نوشتند و می گفتند سایت واحد فنی محور، یا مدیر تالار محور، یا کلا همه محور به جز کاربر.
تا اونجایی که یادمه همیشه سر اینکه کاربران برتر اعلام میشن دلهره داشتیم که آیا ما هم جزء کاربران برتر هستیم یا نه؟
بعد از یک ماه فعالیت تازه وقتی تاپیک به روز میشد می رفتیم می دیدم ای دل غافل! فعالیت ما اصلا دیده نشده. یعنی مدیر محترم ما رو ریز دیدن و یا اصلا ندیدند.
اینقدری که ما خضوع داریم تو تالارها. ریز دیده می شویم.
البته این حرف کلی هست و من دارم از زبان کاربرانی می گم که قرار بوده برتر بشن و نشدن.
تازه دردسر بعد از این شروع میشه.
این صندوق و اون صندوق باید پیام بدیم که مدیر محترم ما هم گوشه کنار تالار شما بودیم ها! یا بقیه هم بودن! یا کسانی نبودن و شما این ماه رو با دو ماه قبل اشتباه گرفتید یا ....
باید می نوشتند و می گفتند سایت واحد فنی محور، یا مدیر تالار محور، یا کلا همه محور به جز کاربر.
تعریف "هوای کاربر را داشتن" از دید افراد مختلف، متفاوت است. اینکه یک سایت فرهنگی را که 6 نفر فقط در روابط عمومی مشغول پاسخگویی و ارتباط با کاربران از طریق ایمیل ها، تلفن ها، مسابقات، جوائز، فروشگاه و ... (سایر موارد بماند) هستند را کاربر محور ندانیم، بی انصافی بزرگی است.
خداروشکر قسمت های مختلف سایت راسخون هم از نظر فنی و هم از نظر محتوایی در سطح بالایی قرار دارد و صاحب نظران در حوزه فناوری اطلاعات آن را بیان کرده اند. ما همیشه هم با زبان خود هم با رفتار، کاربر محور بودن که را ثابت کرده ایم و بعید می دانم با واضح بودن این موارد، نیاز به بیان و اثبات داشته باشد و کاربران گرامی خود به آن ها واقف هستند. از لطف شما نسبت به سایت راسخون نیز ممنونم.
تا اونجایی که یادمه همیشه سر اینکه کاربران برتر اعلام میشن دلهره داشتیم که آیا ما هم جزء کاربران برتر هستیم یا نه؟
بعد از یک ماه فعالیت تازه وقتی تاپیک به روز میشد می رفتیم می دیدم ای دل غافل! فعالیت ما اصلا دیده نشده. یعنی مدیر محترم ما رو ریز دیدن و یا اصلا ندیدند.
البته این حرف کلی هست و من دارم از زبان کاربرانی می گم که قرار بوده برتر بشن و نشدن.
این صندوق و اون صندوق باید پیام بدیم که مدیر محترم ما هم گوشه کنار تالار شما بودیم ها! یا بقیه هم بودن! یا کسانی نبودن و شما این ماه رو با دو ماه قبل اشتباه گرفتید یا ....
لطفاً اجازه دهید کاربرانی که شما آن ها را وصف کردید، خودشان صحبت کنند. نظرات منطقی و غیرمغرضانه کاربران برای ما اهمیت دارد و هر زمان که موضوعی را جهت پیگیری و بررسی مجدد به ما اعلام کنند، آمادگی آن را داریم که این کار را انجام داده و با همکاری مدیریت محترم، امکان تجدید نظر و اطلاح هرگونه خطای احتمالی و سهوی در موارد مختلف از جمله مسابقات و جوائز وجود دارد که جای هرگونه نگرانی را از کاربر سلب می کند.
لطفاً اجازه دهید کاربرانی که شما آن ها را وصف کردید، خودشان صحبت کنند. نظرات منطقی و غیرمغرضانه کاربران برای ما اهمیت دارد و هر زمان که موضوعی را جهت پیگیری و بررسی مجدد به ما اعلام کنند، آمادگی آن را داریم که این کار را انجام داده و با همکاری مدیریت محترم، امکان تجدید نظر و اطلاح هرگونه خطای احتمالی و سهوی در موارد مختلف از جمله مسابقات و جوائز وجود دارد که جای هرگونه نگرانی را از کاربر سلب می کند.
با سلام خدمت حضرتعالی و عرض خسته نباشید
جناب کیانی امیدوارم از حذف پستهایی که واقفیم جاش اینجا نبود خسته نباشید ولی خوب دیدیم اتاق روابط عمومی به علت سردی هوا و قعطی گاز سرد شده گفتیم گرمش کنیم با حضور گرم خودمون
راستش رو بخواید موضوعی رو که اجی سلما مطرح کردن به این دلیل بود که از انجا که اکثر کاربران رابطه صمیمانه خارج از سایت دارن و کمی بیشتر با هم درارتباط هستن و به نوعی از احوال همیدیکه خبر دارن ایشون و بنده امدیم به نمایندگی از طرف بقیه دوستان مطرح کردیم که تک تک بچه ها حضور پیدا نکنن و الا من و دیگر کاربران خوب میدانیم هر موردی که مطرح شده و بوده جنابعالی و دیگر همکاران سریع در پی حل مساله بوده اید
بیشتر هدفمان درد و دل کردن بود و چه جایی بهتر از روابط عمومی یک ماه پیش مزاحم اقای نجاران شدیم امروز هم گفتیم مزاحم شما بشیم و به صورت کلی مطالب رو مطرح کنیم
سلام
من یک ماه کامل در تالار ورزش فعالیت کردم اما برتر نشدم. علتش چیه آخه؟ دیدم انگار فایده نداره دیگه فعالیت در تالار ورزش رو کنار گذاشتم
تعریف "هوای کاربر را داشتن" از دید افراد مختلف، متفاوت است. اینکه یک سایت فرهنگی را که 6 نفر فقط در روابط عمومی مشغول پاسخگویی و ارتباط با کاربران از طریق ایمیل ها، تلفن ها، مسابقات، جوائز، فروشگاه و ... (سایر موارد بماند) هستند را کاربر محور ندانیم، بی انصافی بزرگی است.
خداروشکر قسمت های مختلف سایت راسخون هم از نظر فنی و هم از نظر محتوایی در سطح بالایی قرار دارد و صاحب نظران در حوزه فناوری اطلاعات آن را بیان کرده اند. ما همیشه هم با زبان خود هم با رفتار، کاربر محور بودن که را ثابت کرده ایم و بعید می دانم با واضح بودن این موارد، نیاز به بیان و اثبات داشته باشد و کاربران گرامی خود به آن ها واقف هستند. از لطف شما نسبت به سایت راسخون نیز ممنونم.
سلام و عرض ادب و احترام مجدد.
من صبح عجله داشتم نتونستم جلوی هر جمله یه علامت
و البته اینکه همه راحت می تونن حرف دلشون رو در روابط عمومی و یا پل ارتباطی یا بخش های دیگر روابط عمومی بزنن نشانه ارتباط خوب مدیران سایت با کاربران هست.
چند موردی هم که در مورد کاربر برتر گفتم در مورد خودم هم اتفاق افتاده نه اینکه فقط صحبت کاربران دیگر باشد و من زبان اونها شده باشم.
منتهی مساله من فرق می کنه و من برای برتر شدن فعالیت نمی کنم والا در همان موقع اعتراض می کردم.
یعنی فعالیتم تا الان برای خودم بود. به خاطر دوستانی که در مدت فعالیتم پیدا کردم. و البته به منظور برتر نشدن فعالیت خودم رو محدود کردم و کم کم به صفر خواهم رساند.
صندوق پیام هم ایجاد شد و متاسفانه یا خوشبختانه گفتگوهای من با مدیران تالارها و یا مدیران ارشد در مورد کاربران برتر در هر دوره مخفی هست. و الا اشکالات کار مدیران تالارها در چندین دوره کاملا مشهود بود و نمی توان آنها را نادیده گرفت..
قصد باز کردن موضوع رو ندارم. چون فضا را مناسب نمی دانم.
امیدوارم راسخون یار همیشه همراه روز به روز پیشرفت کنه.
از زحمتی که برای شما درست کردم هم صمیمانه عذرخواهی می نمایم.
با تشکر از شما و ممنون ازسعه صدرتون.
ممنون از جواب کاملتون
سلام آقای کیانی واز طرف همه بچه ها عذر خواهی به خاطره حمله ناگهانی امروز به اتاق وراهروی روابط عمومی ، گفتیم غافلگیرتون کنیم ، زدیم میزتون را هم آتیش زدیم ،
سلام
من یک ماه کامل در تالار ورزش فعالیت کردم اما برتر نشدم. علتش چیه آخه؟ دیدم انگار فایده نداره دیگه فعالیت در تالار ورزش رو کنار گذاشتم
با سلام و عرض احترام
منظور شما کاربران برتر آذر و دیماه است؟ زمان آن را اطلاع دهید. نیاز به قطع کردن فعالیت نیست چون موضوع، پیگیری و بررسی می شود و نتیجه آن به اطلاع شما خواهد رسید.
با سلام بیزحمت پست انواع مسابقات رو مثل روزانه یا هفتگی وغیره را در صفحه اصلی قرار دهید خیلی ممنون
با سلام پر از محبت به آفای کیانی مسئول محترم روابط عمومی.و دیگر دوستان که علاوه بر این جا جواب پیامک هامونم به موقع میدن.بسیار متشکریم.
اول تشکر بابت جواب دادن سوالها تا به الان با این که میدونیم از ساعت کاری گذشته و این مسئولیت پذیری بسیار بالای شما بزرگوار را نشان میده.
دوم این که از خواهر سلما و یاس باقری هم بسیار تشکر که با لطافت و شوخ طبعی بسیار به همه دوستان نشان دادن که روابط عمومی جای شنیدن درد و دل ها و مشکلات هستش بدون هیچ نگرانی.واقعا تشکر
سوم این که حرف آبجی سلما حرف بیشتر دوستان هستش که خجالت میکشن بگن و ایشون رو به تنهایی پرسشگر سوالها ندونید .اون سوال ها سوال همه ی ما و حرف ها حرف همه ی ما بود که شما با صبر و حوصله و درایت بالا جواب دادین.
شیشه. در یا پنجره هر چی شکسته رو ما تعمیر میکنیم با محبت و هم دلی و فعالیت بیشتر تو سایت
با تشکر از شما عزیزان ما
یا حق
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام
بنده وقتی می خواهم شارژ بخرم هنگامی کهخ درگاه بانک ملّت را انتخاب می کنم
فروشنده شارژ فروشگاه اینترنتی ایرانیان امید است آیا این نام مورد اعتماد شما است؟
حق(ج) یارتان
یا علی(ع)
با تشکّر
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام
بنده وقتی می خواهم شارژ بخرم هنگامی کهخ درگاه بانک ملّت را انتخاب می کنم
فروشنده شارژ فروشگاه اینترنتی ایرانیان امید است آیا این نام مورد اعتماد شما است؟
حق(ج) یارتان
یا علی(ع)
با تشکّر
با سلام و تشکر
شما مراحل خرید را از طریق آدرس echarge.rasekhoon.net دنبال کنید. مشکلی در نام فروشنده وجود ندارد.