راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
ضمن سلام و عرض ادب و احترام، در صورت امکان در بخش مسابقات، قسمتی را برای هر مسابقه اضافه کنید که تعداد شرکت کنندگان و تعداد پاسخ دهندگان صحیح مشخص شود. با تشکر.
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام

در نرم افزار مشاهیر ایران نام هایی بودند که اصلا ایرانی نبودند چطوری قرار گرفته اند در دسته مشاهیر ایرانی؟

با سلام

کاربر گرامی، به اسم نرم افزار دقت کنید. نام آن، مشاهیر ایران و جهان است و حاوی زنگینامه بیش از 20000 شخصیت معروف ایران و جهان می باشد.

نسخه دانلودی رو میگم نه فروشگاهی رو

ولی نصب کردم و بازش کردم نوشته نرم افزار جامع مشاهیر ایران...

مدیر و دوست گرامی، با سلام و عرض ادب

تامل فرمایید تا در روز شنبه، موضوع مورد بررسی و اعلام نتیجه واقع شود.

با تشکر

موفق باشید

با سلام و عرض ادب

اگر این چنین است، عنوان نرم افزار به درستی نوشته نشده. 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض ادب

کاش تصمیمی اتخاذ میکردید که وقتی پاسخ مشاوره به ایمیل کاربران ارسال میشود .سوال و جواب باهم در ایمیل نمایش داده شود.برای بنده جواب مشاوره ارسال شده که اصلا نمیدانم سوالم چه بوده که اینطور پاسخ داده شده است

با تشکر

با سلام و خسته نباشید

پیشنهاد شما را به مدیر سایت انتقال دادیم. آِیا در پاسخی که برایتان ارسال شده مشکلی وجود دارد؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام.در صورت صلاح دید این پست را http://www.rasekhoon.net/forum/thread/872169/page1/  در لینک چرخشی بارگذاری کنید. با تشکر از شما

با سلام و تشکر از پیام شما

مطلب به مسئول مربوطه انتقال داده شد.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

ضمن سلام و عرض ادب و احترام، در صورت امکان در بخش مسابقات، قسمتی را برای هر مسابقه اضافه کنید که تعداد شرکت کنندگان و تعداد پاسخ دهندگان صحیح مشخص شود. با تشکر.

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما کاربر و مدیر پرتلاش
پیشنهادتان را به مدیر سایت انتقال دادیم تا در صورت صلاحدید به واحد فنی ابلاغ نمایند.
farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

جناب جمشیدکیانی

باسلام واحترام

لطفا"برای صندوق پستی جهت حذف نامه های چندصفحه ای امکان حذف نامه های خوانده شده رابصورت کلی یاهمون allبگذاریدچون بااین سرعت نت واقعا"خیلی وقت صرف حذف تک به تک نامه هامی شود.باتشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

جناب جمشیدکیانی

باسلام واحترام

لطفا"برای صندوق پستی جهت حذف نامه های چندصفحه ای امکان حذف نامه های خوانده شده رابصورت کلی یاهمون allبگذاریدچون بااین سرعت نت واقعا"خیلی وقت صرف حذف تک به تک نامه هامی شود.باتشکر

سلام خدمت شما کابر گرامی و ارجمند

ممنون از پینشهادتان. این موضوع را با واحد فنی مطرح خواهیم کرد.

موفق باشید

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

جناب جمشیدکیانی

باسلام واحترام

موفق باشید

سلام و عرض ادب و احترام.ا

من و چند کاربر دیگر در صفحات قبل این پیشنهاد را دادیم ولی چون شما گفتید واحد فنی گفته نمیشه دیگه اصرار نکردیم. شاید هم بس تقاضا داشتیم این یکی رو وقتی داشتید می بردید به واحد فنی ارجاع بدین بین انبوه درخواست های ما گم شده و یا از دستتون افتاده. من به آقای نجاران هم پیشنهاد دادم وقتی پیشنهادها و انتقادها زیاده دو نفری پیشنهادها رو ببرید به واحد فنی برسونید که این وسط بعضی از پیشنهادها گم و گور نشن.

الان هم یه زحمت بکشید تو راهرو موسسه رو نگاه کنید ببینید کاغذی که من پیشنهاد قرار دادن گزینه select allبرای هر صفحه رو دادم نیفتاده؟؟!!

من 700 پیام از راسخون داشتم که به هزار زحمت تا الان تونستم به حدود 500 برسونم.

اگه زود این امکان فراهم میشه فعلا پاک نکنم و بذارم برای بعد اگر هم نه!همچنان به پاک کردن یکی یکی پیامهای راسخون بپردازم.

با تشکر از شما و واحد فنی

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

با سلام و عرض ادب

لطفا صندوق پیامتان را چک بفرمایید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

جناب جمشیدکیانی

باسلام واحترام

موفق باشید

سلام و عرض ادب و احترام.ا

من و چند کاربر دیگر در صفحات قبل این پیشنهاد را دادیم ولی چون شما گفتید واحد فنی گفته نمیشه دیگه اصرار نکردیم. شاید هم بس تقاضا داشتیم این یکی رو وقتی داشتید می بردید به واحد فنی ارجاع بدین بین انبوه درخواست های ما گم شده و یا از دستتون افتاده. من به آقای نجاران هم پیشنهاد دادم وقتی پیشنهادها و انتقادها زیاده دو نفری پیشنهادها رو ببرید به واحد فنی برسونید که این وسط بعضی از پیشنهادها گم و گور نشن.

الان هم یه زحمت بکشید تو راهرو موسسه رو نگاه کنید ببینید کاغذی که من پیشنهاد قرار دادن گزینه select allبرای هر صفحه رو دادم نیفتاده؟؟!!

من 700 پیام از راسخون داشتم که به هزار زحمت تا الان تونستم به حدود 500 برسونم.

اگه زود این امکان فراهم میشه فعلا پاک نکنم و بذارم برای بعد اگر هم نه!همچنان به پاک کردن یکی یکی پیامهای راسخون بپردازم.

با تشکر از شما و واحد فنی

با سلام و عرض خسته نباشید

مطمئن باشید هیچ برگه ای از انتقادات و پیشنهادات شما نه تنها در راهرو، بلکه روی میز ما هم نمی ماند و سریعاً عملیات نقل و انتقال به واحدها صورت می گیرد و بعد به مرحله پیگیری می رسد...

طی آخرین تماسی که هم اکنون با واحد فنی داشتم، این مورد را سرفرصت انجام می دهند و از انجام سریع این پیشنهاد، متأسفانه معذور بودند. اما از آنجایی که روابط عمومی یک واحد کاربر محور است، همکاران ما در این واحد آمادگی دارند تا با دریافت نام کاربری و رمز عبور شما، طی یک عملیات سریع، کلیه پیام های موجود در صندوق شما را حذف نمایند... 

tina1370 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 13
|

سلام  خدمت راسخون

در صورت امکان زمان اعلام نتایج مسابقه مقاله وقف رو اعلام کنید...با تشکر

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام آقای کیانی

دومین کتابچه در روزسه شنبه به مناسبت 22بهمن در 22صفحه منتشر خواهد شد وسومین کتابچه در روز 25اسفند به مناسبت عید نوروز 93،کتابچه سوم با موضوع هدف وموضوعیت در وبلاگنویسی در ده صفحه منتشر خواهد شد.،لذا امیدوارم ،مورد پسند واستقبال کاربران وروابط عمومی قرار گیرد

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام  خدمت راسخون

با سلام و عرض احترام

اگر جوائز فقط از طرف موسسه راسخون بود، همانند سایر مسابقات، نتیجه حداکثر ظرف مدت یک هفته اعلام می شدند. اسامی برندگان و جوائز آن جهت تأیید به سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال شده است. به محض تأیید، نتیجه را اعلام خواهیم کرد. در حال پیگیری هستیم إن شاالله تا هفته آینده نهایتاً این کار به اتمام رسد. 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام آقای کیانی

دومین کتابچه در روزسه شنبه به مناسبت 22بهمن در 22صفحه منتشر خواهد شد وسومین کتابچه در روز 25اسفند به مناسبت عید نوروز 93،کتابچه سوم با موضوع هدف وموضوعیت در وبلاگنویسی در ده صفحه منتشر خواهد شد.،لذا امیدوارم ،مورد پسند واستقبال کاربران وروابط عمومی قرار گیرد

با عرض سلام خدمت شما مدیر ارجمند راسخونی

کتابچه اول را مطالعه کردم. از زحمات و تلاش های شما تشکر می کنم. إن شاالله با مطالعه این کتابچه ها، وبلاگ نویسان با مطالب جدید و کاربردی، آشنا شوند.

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام  خدمت راسخون

با سلام و عرض احترام

اگر جوائز فقط از طرف موسسه راسخون بود، همانند سایر مسابقات، نتیجه حداکثر ظرف مدت یک هفته اعلام می شدند. اسامی برندگان و جوائز آن جهت تأیید به سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال شده است. به محض تأیید، نتیجه را اعلام خواهیم کرد. در حال پیگیری هستیم إن شاالله تا هفته آینده نهایتاً این کار به اتمام رسد. 

با سلام و عرض ادب و احترام

داشتیم با بچه ها نقشه می کشیدیم امروز بیاییم روابط عمومی مهمان شما باشیم و گپی بزنیم.

در مورد مسابقات و زمان اعلام نتایج و برندگان و ......

الان که این جواب را دیدم تقریبا منصرف شدم . چون این دفعه تقصیر شما نیست و تقصیر سازمان اوقافه.

اگه همون روز اول همه این موارد رو می گفتید که زمان اعلام نتایج فقط بر عهده شما نیست و مرتب وعده آخر هفته یا آخر هفته بعد رو نمی دادید شاید بهتر بود.

مثلا همون اول اعلام می کردید که همزمان با تحویل سال نو برندگان و جوایز مشخص می شود. انتظار با مدت نامعلوم اعصاب آدم رو قلقلک میده.

خلاصه کم مونده بود به خاطر مسابقه وقف امروز لشکرکشی کنیم که فعلا منصرف شدیم تا آخر هفته دیگه.

لطفا پیگیریهاتون رو انجام بدین چون ما از روابط عمومی نتیجه نگیریم سری هم به سازمان اوقاف خواهیم زد. البته حضوری!

حالا یکی نیست به من بگه تو سر پیازی یا مغزش! فقط اینو بگم من تو دعواهای روابط عمومی و پل ارتباطی پایه ثابتم چه ذینفع باشم و چه نباشم. 

دیدم پیامها در مورد مسابقه وقف زیاد شده و احتمال شورش میره گفتم قبلش اعلامی بکنم یهو مثل پل ارتباطی غافلگیر نشید.

با تشکر از شما