راسخون

عاشقان امام رضا

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

عاشق بودن به نوشتن ده ها جمله نیست

عاشق بودن تنها در یک جمله است

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

دعای امام رضا برای امام زمان

امام علیّ بن موسی الرضا(ع) ـ که روز جمعه را روز ظهور حضرت مهدی(ع) می‌داند ـ ، در یکی از بهترین لحظات نیایش خود یعنی قنوت نماز ظهر جمعه سرود بی‌قراری و انتظار سر می‌دهد و برای فرج و ظهور آن بزرگوار دعا می‌کند:

« اَللّهُمَّ اَصْلِحْ عَبْدَ کَ وَ خَلیفَتَکَ، بِما اَصْلَحْتَ بِهِ اَنْبِیائَکَ وَ رُسُلَکَ، وَ حُفَّهُ بِمَلائِکَتِکَ، وَ اَیِّدْهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ مِنْ عِنْدِکَ، وَ اسْلُکْهُ مِنْ بَیْنِ یَدَیْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ رَصَداً، یَحْفَظُونَهُ مِنْ کُلِّ سُوءٍ،وَ اَبْدِلْهُ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِ اَمْناً، یَعْبُدُ کَ لا یُشْرِکُ بِکَ شَیْئاً، وَ لاتَجْعَلْ لِاَحَدٍ مِنْ خَلْقِکَ عَلی وَ لِیِّکَ سُلْطاناً، وَ ائْذَنْ لَهُ فى جِهادِ عَدُوّ ِکَ وَعَدُوّ ِه، وَ اجْعَلْنی مِن اَنْصارِهِ، اِنَّکَ عَلی کُلِّ شیْ ءٍ قَدیر.»

بارالها، کار ظهور بندة شایسته و خلیفة راستینت (امام مهدی) را اصلاح فرما، همانگونه که کار پیامبر و فرستادگانت را اصلاح نمودی، و از فرشتگانت نگاهبانانی بر او بگمار، و از سوی خویش با «روح القدس» او را یاری و پشتیبانی فرما، دیده‌بانانی ازپیش رو و پشت‌سر همراه وی گردان، تا از هر بدی نگاهش دارند، ترس و هراس او را به امن و امان دگرگون ساز، که او تو را می پرستد و هیچ چیز را همتا و همانند تو نمی داند، پس برای هیچیک ازآفریدگانت برتری و چیرگی نسبت به «ولی» خودت قرار مده، و او را درجهاد با دشمنت و دشمنش اجازت فرما، و مرا از یاران او بشمارآور،که همانا تو بر هر کاری توانایی.

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

نیم ساعت به اذان مغرب امشب بود که نمیدونم چرا ولی دلم خیلی گرفته بود. البته اکثر افراد میگن که غروب های جمعه دلگیره.

اومده بودم تو سایت و میون صفحه ها می گشتم تا به این تایپک رسیدم. شروع کردم از همون اول خوندن پست ها ...

دلم هوای صحن های حرم رو کرد ... هوای رفتن به نماز جماعت ... هوای وضو گرفتن از حوض ها ... هوای قدم زدن تو خیابون منتهی به حرم ... هوای سلام دادن به آقا و ... .

اذون رو دادند ... بعد از خوندن نماز دلم خیلی شکست و به خدا گفتم خدایا اگه به صلاحم هست و لایق هستم این چهل و هشتم زیارت امام رضا رو نصیبم کن ...

چند ساعتی گذشت و پای سفره ی شام نمی دونم چی شد که بحث مدرسه پیش اومد و اینکه نصف بچه های کلاسمون می خوان با هیئت برن مشهد ... .

پدر م هم گفتند خوب تو هم باید اسمت رو می نوشتی ... منم گفتم حالا که دیر شده فردا ساعت 8 می خوان برن ...

همین لحظه بود که دادش بزرگترم گفت اشکالی نداره من زنگ می زنم به دوستم که مسئول هیئته تا تو هم باهشون بری ...

خلاصه داداشم زنگ زد و دوستشون هم قبول کردند ...

...

باور کنیم اگر واقعا از خدا درخواست خیر بکنیم محاله خدا جوابمون رو نده ...

حالا هر چی پیش بیاد باید مطمئن باشیم که به صلاحمونه ...

شرمنده سرتون رو درد آوردم ...

طلب حلالیت ...

التماس دعا

moradi92 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3481
|

|
|

خیره می شوم به گنبد تو ...

خیره می شوم به آسمان رویاها ...

از صحن گوهر شاد تا ضریحت فاصله ای دریاییست

با دل خود بال گشوده ام سمت ضریح ...

و چه زیباست زیارت نامه خواندن از در کنج دلم !

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

|
|
|
|
دلم تنگِ روضه های حرمت شده آقای من...

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ایها الامام الرئوف

|
|
|
|

آهوى دلم، دوان دوان مى‏ آید به سوی تو یا امام رضا...

امروز، تنها نه خیابان‏هاى خراسان که تمام رگ‏هاى عاشقانت، به گلدسته و رواقت ختم مى‏شود.

چشم‌ها در ایوان طلای تو، مثل گمشده‌ها به اصل خویش، ‌به روزگار وصل خویش باز می‌گردند.

خاطره سوزاندن جگرت، تا قیامت از ذهن خاک خراسان بیرون نمى‏ رود.

تو آن جگرسوخته‏ اى که آب را به زائرانش هدیه مى‏کند؛ زیرا اولاد على (ع) از عزیزترین‏ هاى خود مى‏ بخشیدند و من در صحن تو، به دنبال اشاره‏ هایى مى‏گردم که با آن حرف مى‏زنى؛ مثل پرواز همان کبوتران که با گندم‏ هاى محبت تو، عمرى است اسیر رهایى در آسمان همجوار تو هستند.

باور کن اشک‏ها براى زیارت تو، لحظه شمارى مى‏ کنند و نفس‏ها، حبس مى‏شوند تا کبوترانه، پیش پاى ضریحت بپرند؛ نکند لیاقت کبوتر شدن در آسمان حرمت را نداشته باشیم؟

كبوتران مسافر را بنگر؛ رنج دوری را به جان می‌خرند تا نزدیك باشند به تو؛ كسی كه تو را دارد، غریب نخواهد شد.

آقا، اگر چه «غریب‌الغربا»یت می‏ گویند، اما در این سرزمین، در میان امواج ارادت و عشق دل‏های پاک، شناوری

f3080h517 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2840
|

در سوگ نبی جهان سیه می پوشد
در سینه، دل از داغ حسن می جوشد
از ماتم هشتمین امام معصوم
هر شیعه ز درد، جام غم می نوشد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد
التماس دعا
f3080h517 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2840
|

شب شهادت مولای مهرپرور ماست 

کسی که سایه لطفش پناهِ کشور ماست 

شب شهادت هشتم امام معصوم است 

که آستانه او قبله گاه باور ماست .

شهادت امام رضا(علیه السلام) تسلیت باد.

|
|

امشب عجیب دلتنگ جاده های منتهی به مشهدت شده ام...

جریان چیست؟

به دلم نگاه کرده ای؟

دلتنگِ نفس کشیدنم...

هوای مسموم این شهر نفسم را بریده است...

فقط هوای حرم توست که آرامم می کند...

چه اعجازی در هوایت نهفته است، ایها الرئوفــــ ؟

دیرگاهی است که نفس هایم به شماره افتاده...

دلتنگ هوای حرمت شده ام باز ...

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

|
|

اى ضامن هر چه نیاز و اى امام رئوف!

ما خود را به پنجره نگاه تو آویخته ایم و چشم هاى آغشته به رازمان را به ضریح تو دوخته ایم. ما را از سقاخانه لطفت سیراب کن

moradi92 کاربر طلایی1
|
|

امشب دخیل پنجــــــــره فــــــــولاد میشوم

در بیستون عشق تو، فرهاد میشوم

moradi92 کاربر طلایی1
|
|

هَر جــــــآ سوال شُـد

کهـ « دِلَتـــــــ دَر کُجــــآ خوش استــــــــ ؟ »