خداوندا !
خداوندا ! مرا آرامشي عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتي مرا ده تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم و بينشي مرا عطا كن تا بشناسم تفاوت آنها را.
خدايا ! تو را سپاسگزارم كه مرا ياري كردي تا به روياي دنيويم رنگ واقعيت بپوشانم.
خدايا ! تو را به خاطر تمامي اميدهاي كه در نا اميديم به تو داشتم و بي منت و بزرگوارانه عطايم كردي شكر گزارم.
بارالها ! تو را شكر مي گزارم كه در طول مدت عمري كه تا كنون از تو به من امانت گرفته ام علي الخصوص در اين 5 سال گذشته ، هميشه و در همه حال يار وياور من بودي و در روزها و شب هاي سخت هميشه و همه جا رحمت واسعه ات را احساس كردم و هرگاه اميدم به تار مويي بند بود به ياريم آمدي و به من توانايي دادي تا از عهده اين آزمون سخت برآيم.
خداوندا ! تو را سپاس كه در عين ناتواني به من توانايي عطا كردي تا تحقق دهم كاري را كه در باور هيچ كس نمي گنجيد.
خدايا ! قسم به تمام مقدسات عالم كه هرگاه با تو به درد دل مي نشينم و از آرزوهايم لب به سخن باز مي كنم ، در وجودم امنيت خاطري ايجاد مي شود تا بتوانم سرنوشتي را كه تو برايم مقدر كرده اي پذيرا باشم.
خداوندا! تا تو را دارم و تا تو را تك تك سلول هايم احساس مي كنم ، از هيچ چيز و هيچ كس و هيچ پيامدي هراس ندارم ، حتي از آنچه كه تو مي داني و بندگانت از دركش عاجزند و هيچ كدام اين قصه پرغصه در باورشان نمي گنجد.
خدايا ! هر آنچه را كه تو برايم مقدر كني پذيرايم.
بارالها ! زبانم را قاصر است از بيان هر آنچه را كه به من عطا كردي . از اين كه به من توانايي دادي تا بتوانم دردهاي درونم را تحمل كنم و گاه آنها را به فراموشي بسپارم از تو ممنونم.
خداوندا ! شكرگزار تو هستم كه مرا واداشتي تا فقط به آزمون بزرگ تو بپردازم و هر آنچه را كه غير از ان است از ياد ببرم.
بار الها ! مي دانم اين بنده حقير و كوچك تو شايستگي اين همه لطف و محبت تو را نداشته است.
خداوندا ! خوشحالم از اين كه سربلند بر آزموني كه برايم مقدر كرده اي فائق آمده ام.
خدايا ! از تو ممنونم كه عزيزاني را بر سر راهم قرار دادي كه مرا در اين مسير سخت و دشوار ياري كنند تا اين آرزوي بزرگ زندگيم تحقق يابد.
خداوندا ! به من توانايي عطا كن تا هر صبح كه خورشيد طلوع مي كند ، اميد زندگي در من بارور شود.
خدايا ! به من توانايي عطا كن تا به خوشبختي هاي كوتاه مدت و مصيبت هاي بي پايان نينديشم و تنا به آفرينش زيباي تو فكر كنم و همه لحظات باقي مانده عمرم را از آن سرشار سازم.
خدايا ! به من توانايي عطا كن تا همواره به تو پروردگار مهربانم هستي بينديشم و هرگز از رحمت تو غافل نباشم.
خداوندا ! مرا ببخش كه در طول مدت اين آزمون ، گاه پشيمان و گاه خسته و رنجور بودم ، زيرا مي پنداشتم اين راه پاياني ندارد.
پروردگارا ! مرا عمري ده تا بتوانم ثمره كار خود و اين آزمون بزرگ را ببينم ، كه همين مرا كفايت مي كند.