0

خداوندا !

kamelia
kamelia
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 465

خداوندا !

خداوندا ! مرا آرامشي عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتي مرا ده تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم و بينشي مرا عطا كن تا بشناسم تفاوت آنها را.

خدايا ! تو را سپاسگزارم كه مرا ياري كردي تا به روياي دنيويم رنگ واقعيت بپوشانم.

خدايا ! تو را به خاطر تمامي اميدهاي كه در نا اميديم به تو داشتم و بي منت و بزرگوارانه عطايم كردي شكر گزارم.

بارالها ! تو را شكر مي گزارم كه در طول مدت عمري كه تا كنون از تو به من امانت گرفته ام علي الخصوص در اين 5 سال گذشته ، هميشه و در همه حال يار وياور من بودي و در روزها و شب هاي سخت هميشه و همه جا رحمت واسعه ات را احساس كردم و هرگاه اميدم به تار مويي بند بود به ياريم آمدي و به من توانايي دادي تا از عهده اين آزمون سخت برآيم.

خداوندا ! تو را سپاس كه در عين ناتواني به من توانايي عطا كردي تا تحقق دهم كاري را كه در باور  هيچ كس نمي گنجيد.

خدايا ! قسم به تمام مقدسات عالم كه هرگاه با تو به درد دل مي نشينم و از آرزوهايم لب به سخن باز مي كنم ، در وجودم امنيت خاطري ايجاد مي شود تا بتوانم سرنوشتي را كه تو برايم مقدر كرده اي پذيرا باشم.

خداوندا! تا تو را دارم و تا تو را تك تك سلول هايم احساس مي كنم ، از هيچ چيز و هيچ كس و هيچ پيامدي هراس ندارم ، حتي از آنچه كه تو مي داني و بندگانت از دركش عاجزند و هيچ كدام اين قصه پرغصه در باورشان نمي گنجد.

خدايا ! هر آنچه را كه تو برايم مقدر كني پذيرايم.

بارالها ! زبانم را قاصر است از بيان هر آنچه را كه به من عطا كردي . از اين كه به من توانايي دادي تا بتوانم دردهاي درونم را تحمل كنم و گاه آنها را به فراموشي بسپارم از تو ممنونم.

خداوندا ! شكرگزار تو هستم كه مرا واداشتي تا فقط به آزمون بزرگ تو بپردازم و هر آنچه را كه غير از ان است از ياد ببرم.

بار الها ! مي دانم اين بنده حقير و كوچك تو شايستگي اين همه لطف و محبت تو را نداشته است.

خداوندا ! خوشحالم از اين كه سربلند بر آزموني كه برايم مقدر كرده اي فائق آمده ام.

خدايا ! از تو ممنونم كه عزيزاني را بر سر راهم قرار دادي كه مرا در اين مسير سخت و دشوار ياري كنند تا اين آرزوي بزرگ زندگيم تحقق يابد.

خداوندا ! به من توانايي عطا كن تا هر صبح كه خورشيد طلوع مي كند ، اميد زندگي در من بارور شود.

خدايا ! به من توانايي عطا كن تا به خوشبختي هاي كوتاه مدت و مصيبت هاي بي پايان نينديشم و تنا به آفرينش زيباي تو فكر كنم و همه لحظات باقي مانده عمرم را از آن سرشار سازم.

خدايا ! به من توانايي عطا كن تا همواره به تو پروردگار مهربانم هستي بينديشم و هرگز از رحمت تو غافل نباشم.

خداوندا ! مرا ببخش كه در طول مدت اين آزمون ، گاه پشيمان و گاه خسته و رنجور بودم ، زيرا مي پنداشتم اين راه پاياني ندارد.

پروردگارا ! مرا عمري ده تا بتوانم ثمره كار خود و اين آزمون بزرگ را ببينم ، كه همين مرا كفايت مي كند.

شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
و بخند که خدا هنوز آن بالا با توست

پنج شنبه 27 آبان 1389  4:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها