راسخون

پیام و وصیت نامه شهدا

abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|

وصیت نامه شهید مطلب محسنی

کل امر ذائقه الموت مومنین و المومنات و المسلمین والمسلمات و خیراً والاموات عاهل توفیقات ربانی شامل حال

اینجانب مطلب محسنی دارای شماره شناسنامه ۹۰۸ متولد ۱۳۴۲ صادره از میانه فرزند مرحوم موسی محسنی شده است که وحدانیت الهی و نبوت جمع انبیاء و اوصیاء و خاتمیت محمد بن عبدالله (ص) و ولایت عصمت اولاد فاطمه زهرا ائمه اثنی عشر صلوات اله علیهم اجمعین که اصولاً و فروعاً که مصائب شرعیه و انقلاب اسلامی ایران به رهبری زعیم عالیقدر امام خمینی دامت بقاعه و اصولاً که اینجانب در حال صحت می باشم مسائل شرعیه از من ممفی و نافذ بوده است. وصیت می نمایم که وصی خود را قرار دادم آقای معرفت محسنی که وصیت می نمایم همیشه از انقلاب اسلامی پشتی بانی نماید و از دولت پشتی بانی نماید اگر انشاء اله بنده شهید شدم از خون شهیدان تجلیل بعمل آورد تا روزیکه حق بر باطل غلبه نماید راضی نباشند صدمه به انقلاب وارد آید اگر خدا نکرده خللی از جای ناشایسته دیدند گزارش نمایند تا ستون پنجم نتواند قدرت خود را تحمیل نماید…….

اینجانب مطلب محسنی

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

وصیتنامه پاسدار شهید محمد ماندنی

بسم الله الرحمن الرحیم

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا، بل احیاء عند ربهم یرزقون
با سلام و درود بیکران به محضر حضرت ختمی مرتبت پیامبر اسلام محمد بن عبدالله (ص) و ائمه اطهار (ع) مخصوصاً مهدی موعود(عج) و بقیه ا… العظم ارواحنا له الفدا و با سلام به رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی و نائب مهدی (عج) امام خمینی و با سلام به رزمندگان و مجروحین و معلولین و خانواده های معظم شهدا، مفقودین و اسرا و شهداء از صدر اسلام تا کنون، وصیت نامه خود را آغاز می کنم، ضمن تقدیم عرض سلام حضور پدر عزیز و گرامی خودم که برای بزرگ کردن من چه زحمات و سختی ها را پشت سر نهاده و من می گویم هر چه کنم نمی توانم زحمات شما را جبران کنم و با سلام به مادر عزیزم که همیشه سلامتی من آرزوی او بود. امیدوارم تا الان توانسته باشم خدمتی به شما گوهرهای گرانبها کرده باشم، پدر و مادر عزیزم از شما می خواهم که خواهران و برادرانم را با تربیت اسلامی تحویل جامعه دهید و از بچه های من مراقبت کنید، از همسرم می خواهم همانند زینب (س) شجاع باشد و طفلان مرا با قرآن و احکام اسلامی آشنا کند، از پدر و مادر و همسر و خواهرانم می خواهم مقاومت به خرج دهید و صبر کنید که خداوند به صابران پاداشی بس عظیم عنایت می کند، از خواهرانم می خواهم که حجاب اسلامی را رعایت کنند زیرا حجاب زینت زنان است و شما می توانید بشتر دشمن را نابود کنید. از همسر و مادر و خواهرانم می خواهم که در تشییع جنازه من گریه نکنید و نوحه خوانی کنید و به همه نشان دهید که تحمل مصیبت را دارید و همه این را می دانیم خدا انسان را یک روز می آفریند و یک روز هم می برد و همه تقدیر و تقدیس الهی است، پدر جان و مادرجان خودتان بهتر می دانید که

من خودم این راه را انتخاب کردم و همانطور که دفعات قبل هم جبهه می رفتم ولی این بار می دانم که شهید می شوم چون خواب امام زمان را دیدم که به من گفت چرا نشستی، برخیز به جبهه برو که جزء شهدا خواهی بود و من عازم شدم و خیلی خوشحالم که عاقبت خداوند مرا لایق دانست تا با نثار خون ناقابل خویش بتوانم دینم را به اسلام و قرآن و انقلاب ادا کنم

پدر و مادر عزیزم پیرو و یار امام عزیز باشید و هیچگاه صحنه های انقلاب را، ( تظاهرات ، نماز جمعه) را خالی نگذارید چون سستی و رخوت در وجود شما باعث سقوط اسلام و جمهوری اسلامی می شود و در کارهایتان همیشه خدا را ناظر بر اعمال خود ببیند و برای خوار و بار و مواد غذایی نق نزنید و طوری باشید که منافقین نا امید شوند و دیگران از شما درس بگیرند زیرا مادیات زودگذر است ، از اقوام و فامیل و آشنایان می خواهم که برای من زیاد گریه نکنند بلکه اسلحه من و دیگر همرزمانم را بردارید و راه شهدا را ادامه دهید نگذارید خون شهداء پایمال شود، فقط پشتیبان انقلاب و امام باشید و جبهه ها را ترک نکنید، دعاگوی امام و رزمندگان باشید، به جبهه بشتابید چون جبهه دانشگاه عشق است و استاد دانشگاه امام حسین (ع) است، پدر و مادر عزیزم از نوگلان و یادگارهای من مراقبت کنید، از پدر و مادر و خواهر و برادر و اقوام و آشنایان و اهالی داودآباد حلالیت می طلبم زیرا خداوند از حق ا… می گذرد ولی از حق الناس نمی گذرد پس با بخشش شما ما آمرزیده می شویم، از بسیج و سپاه ورامین خصوصاً بسیج داودآباد می خواهم که مردم را جذب انقلاب کنند، از مردم می خواهم که همیشه در صحنه حاضر باشند و به همه نشان دهند که مقاومت و استقامتشان تا آزادی تمام ملل اسلامی از یوق جباران ادامه دارد و هرگز شکست نخواهید خورد، حرف یاوه گویان را گوش نکنید، خداحافظ ، من را حلال کنید، امام را دعا کنید.
۲۰/۲/۱۳۶۵ محمد ماندنی

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

بسم الله الرحمن الرحیم

وصیت نامه شهید حسین لاله

وصیت می کنم که از خط خونبار حزب الله جدا نباشید .

بسم الله الرحمن الرحیم

یا ایها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک ، راضیه مرضیه فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی ( سوره     فجر آیات آخر)

اینجانب حسن لاله فرزند هادی لاله دارای شماره شناسنامه ۱۰۴۰شهادت می دهم به یگانگی خداوند ( اشهد ان لا اله الا الله ) و شهادت می دهم به رسالت آن خاتم النبئین وحی ( اشهد ان محمد رسول ا…) و شهادت می دهم به امامت مولا علی (ع) و یازده فرزند بر حقش تا امام زمان (عج) (اشهد ان علی ولی ا…).
با درود بر امام امت و عزیز و قلب امام زمان و امیر مستضعفان جهان و با درود بر تمامی شهدای انقلاب اسلامی و با درود بر رزمندگان اسلام . من بنده ای نا لایق از بندگان خدا هستم میدانم که از او در زندگی بسیار دورم و من می دانم که لیاقت شهادت در راه خداوند را ندارم مگر اینکه او به بنده حقیرش نظر کند و نور رحمتش را بر وجود من بگسترد و به شهادت برسم. انشاء الله
ای عزیزان من شهادت را آگاهانه پذیرفتم و به جان خریدم و بس معامله ای نیکو با خدایم کردم که در عوض جانی ناقابل را نصیبم کرد که البته آن جان هم از او بود که همه از اویند و به سوی اویند و من یافتم زندگی را.

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

وصیت نامه شهید سیدجلال کسرائی

بنام خدا

به قید تکلیف موظف هستم که وصیت نامه خود را بنویسم گرچه خلاصه می باشد.
با عرض سلام به همسر عزیزم و پدر زن عزیزم و مادر زن عزیزم. سلام به مادر عزیز و مهربانم که نشاط و جوانی خود را در راه بزرگ کردن ما گذاشت مادر عزیزم اگر بدی و خوبی از من دیدی مرا به بزرگی و مهربانی خود ببخش و سلام به برادرانم جواد و محمد و سلام به خواهرانم مریم ، ناهید ، نسرین و سلام به تمام فامیلهای عزیزم. امیدوارم که در پناه خداوند بزرگ همیشه سلامت بوده باشید. همسر هزیزم چه رویاهایی و چه نقشهایی که برای شما داشتم خدا می داند همه ناکام ماند می خواستم شما را خوشبخت کنم ولی چه شد. حالا من یک رزمنده سرباز هستم و با این جنگ نابرابر من مجبور هستم که از خاک عزیز و از شما ها دفاع کنم. فردا عملیات بزرگ آزادسازی نفت شهر می باشد در این حمله بزرگ معلوم نیست که من زنده بمانم و یا شهید شوم پس مجبور هستم وصیت نامه خود را به شما بنویسم تا شما به آن عمل کنید. همسر مهربانم من شما را به پدر و مادر و برادر و مادرم و آنها را به خدا می سپارم و از آنها می خواهم که از شما و از ۲ فرزند عزیزم و نور چشمانم خوب مواظبت کنند و از برادرم جوا می خواهم که در کارها به شما کمک کند و از پدر و مادر و مادر خودم می خواهم که خوشبختی که من نتوانستم برای شما بوجود بیاورم آنها برای خوشبختی شما بکوشند. بعد از شهادت من پدر و مادر برای زندگی تو فکری می کنند و از تو می خواهم که از یادگارهای من خوب نگهداری کنی و آنها را سالم و با سواد به اجتماع تحویل دهی.
همسر عزیزم دلم می خواهد فرزندانم تا دکترا تحصیل کنند تا فرد مفیدی باشند. همسرم از تو می خواهم که در سوگ من زیاد عزاداری ننمایی نمی گویم برایم گریه نکن ولی حتی نمی خواهم دشمنان گریه تو را ببینند. تو جوان هستی و باید زندگی کنی و خوشبخت شوی. فرزندان من برای یادگار پیش تو می مانند تا تو همسر وفادارم همیشه یاد من باشی. از اینکه من نتوانستم تورا در زندگی خوشبخت کنم و به آرزوهایت نرسیدی مرا ببخش. امیدوارم در زندگی بعدی خوشبخت باشی. همسرم نمی دانم از پدر و مادرت چگونه عذرخواهی کنم و از آنها می خواهم که مرا حلال کنند و را به بندگی خود ببخشند. به کسانی که بدهکار هستم به برادرم جوا بگو که از اموال خودم بدهکاری مرا بدهد و برایم حلالیت بطلبد. همسر عزیزم در آخر من اختیار تام به پدر زن و مادر زنم می دهم که هر کاری که برای تو و فرزندانم صلاح هست انجام دهند و از اینکه زیر بار زحمات آنها ماندم شرمنده هستم و امیدوارم مرا حلال کنند. کاری هم می خواستم برای پدر و مادرت انجام دهم که اگر شهید شدم آن را به گور می برم. همسر مهربانم در آخر می گویم تنها چیزی که فکرش را نمی کردم همین وصیت نامه بود و چه سخت است نوشتن ناکامی و رویاهای خودم در این آخر نتوانستم دلم را راضی کنم که چیزی نگویم دلم ترکید و این کلمات از آن خارج شد. ای کاش می توانستم برای آخرین بار خانواده عزیزم را ببینم کاش می توانستم رو به روی آنها بایستم و بگویم دوستتان دارم . ای کاش می توانستم همسرم ، بابک و میترا عزیزم را ببینم. کاش می توانستم یک بار دیگر به دیدار آنها بروم و با آنها وداع کنم. دلم می خواست چهره زیای فرزندانم را غرق هزاران بوسه می کردم و آنها را مثل یک گل سرخ برای آخرین بار می بوسیدم.
ولی فردا عملیات شروع می شود و     رویاهایی         می باشد. همگی شما عزیزان را به پروردگار متعال می سپارم . جلال کسرائی فرزند میر حسین کسرائی دارای شماره شناسنامه ۱۳۴۷۶ صادره از مرند متولد ۱۳۴۰ متاهل دارای ۲ فرزند به نامهای میترا و بابک .
۷/۱۰/۶۵ سید جلال کسرائی

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

وصیت نامه شهید محمدرضا کریمی

بسم الله الرحمن الرحیم

و من یخرج من بیته هما جرا الی الله و رسوله ثم یذرکه الموت فقد وقع اجره علی الله
هر کس از خانه اش خارج شد برای رضای خدا و رسولش پس اگر مرگ او را دریابد شهید است و اجر او با پروردگار است. (قرآن کریم)
این وصیت نامه ها انسان را می لرزاند و بیدار می کند.
(امام خمینی)
با سلام و درود فراوان بر امام امت و با درود بر شهدای عزیز و گرانقدر و با سلام بر مفقودین ، اسرا و جانبازان جنگ تحمیلی.
برادران و خواهران عزیز و گرانقدر مبادا امام را تنها بگذارید قدر این عالم عادل متفکر جلیل القدر ، یاور مستضعفان را بدانید و همیشه در پی انجام فرمان ایشان باشید یاران با وفای امام را تنها نگذارید قدر این شهدای عزیز را بدانید از صدر اسلام تاکنون همیشه دشمنان درصدد بوده اند تا اینکه اسلام ترویج پیدا نکند چونکه اسلام مخالف با منافع این مزدوران و ظالمان است ولی از همان اوایل نیز افرادی بوده اند که باعث زنده نگهداشتن اسلام و قرآن بوده اند و در این زمان نیز علی اکبرها و حبیب بن مظاهرها هستند که اسلام را یاری می دهند برادران قدر این انقلاب و این جنگ را بدانید به والله این جنگ برای ما نعمت است اینقدر باید در این راه شهید بدهیم که راه کربلا باز شود و قدس عزیز آزاد شود ما در این راه شهیدانی داده ایم که واقعاً برای این انقلاب مثمر ثمر بوده اند شهیدانی که هرگز پیکرهایشان به سوی خانهایشان حمل نشد و بر روی دوش دوستان و آشنایان قرار نگرفت.
اگر خداوند به ما لطفی نمود و ما را جزء سعادتمندان خویش قرار داد و شهادت این هدیه الهی را نصیب ما کرد می خواهم که دوستان و آشنایان در فراق من صبور باشند و راه این شهیدان عزیز را ادامه دهند و نمی خواهم کسانی که خطشان خط امام نیست حرفشان حرف امام نیست راهشان راه امام نیست در تشییع جنازه من شرکت کنند وقتی که می خواهید من را به خاک بسپارید چشمانم را باز نگهدارید تا دشمنان بدانند با چشمان باز شهید شدم مشتهایم را گره کرده تا این ضد انقلاب ها بدانند که من هنوز نیز بر علیه آنها آماده جنگم و دهانم را باز بگذارید تا بدانند هنوز ندای حسین (ع) در لبهای من است.
سخنانی با خانواده :
خانواده عزیز و گرانقدر و مادر مهربان و بهتر از جانم امیدوارم که من را حلال کنید و مرا ببخشید من برای ما فرزند خوبی نبودم و باعث آزار و اذیت شما بودم امیدوارم تمام بدیهایی که از من دیده اید مورد عفو قرار دهید و در مرگ من صبور باشید و گریه نکنید چونکه دشمنان اسلام شاد می شوند اگر خواستید گریه کنید به یاد سرور شهیدان حسین ابن علی گریه کنید به یاد مظلومیت ابا عبدالله الحسین گریه کنید و شما ای خواهرانم زینب وار باشید هی نگویید که حضرت زینب پیام امام حسین را به مردم رساند شما نیز اینگونه باشید و امیدوارم که من را مورد عفو خود قرار دهید چونکه من نتوانستم برای شما برادر خوبی باشم و شما ای برادرانم راه علی اکبرها و علی اصغر های زمان را ادامه دهید و راه حسین علیه السلام را ادامه دهید در پایان از تمام دوستان عزیز ، آشنایان و فامیلها تقاضای عفو می کنم و امیدوارم که من را ببخشید و حلال کنید اگر پیکرم به دست شما رسید من را در حسین رضا به خاک بسپارید و اگر پیکرم به دست ما نرید به یاد شهدایی که پیکرهایشان در کربلای جبهه ها به جا مانده است باشید به یاد مفقودین به خصوص برادرم علیرضا باشید دیگر وصیتی ندارم و برای تمام مومنین و مومنات آرزوی سلامتی می نمایم.

آری ره رسم عشق این است             جان دادن عاشقان چنین است

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی (عج) خمینی را نگهداری

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

وصیت نامه شهید علی اکبر حسن بیگی

"بسم رب الشهداء و الصدیقین"

*و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون .. *

با سلام و درود به محضر مبارک آقا امام زمان(عج) و نائب بر حقش رهبر کبیر انقلاب امام خمینی.

خدمت والدین گرامیم*

پدر و مادر عزیزم سلام مرا بپذیرید. نمی دانم با چه زبانی از شما به خاطر زحمات چندین ساله ام که بر دوشتان بوده تشکر کنم البته جبران این زحمات محال است و لی امیدوارم که به بزرگی خودتان همان طور که در طی زندگی چند ساله ام خطا های من را ندیده گرفتید و از آن چشم پوشی کردید، من را حلال کنید و در آن جهان من را عاق نکنید که تحمل آتش جهنم را ندارم.

خدمت خواهران و برادرانم سلام می رسانم، امیدوارم که در مرگ من صبر و استقامت را فراموش نکنید،خواهرم امید وارم که برای من گریه دشمن شاد نکنید و در انجام فرایض دینی و حجاب اسلامی کوتاهی نکنید، اگر از این حقیر روزی رنجیده و ناراحت شده بودید، امیدوارم به لطف خودتان حلال کنید.

پیامی برای مردم و امت شهید پرور*

البته من کوچکتر از آنم که صحبتی داشته باشم برای شما،

همیشه و در همه حال صبر را فراموش نکنید و دعا برای امام عزیز و رزمندگان را فراموش نکنید و قدر این پیر جماران را بدانید که او بزرگترین نعمت می باشد و گول سخنان منافقین کور دل را نخورید و ای منافقین بدانید که کشته شدن امثال من باعث شکست ما نمی شود و نشانه ضعف ما نیست بلکه کشته شدن امثال من در اصل تزریق خون به درخت انقلاب است که باعث رشد این درخت 9 ساله است.

در آخر از همه اقوام، فامیل، دوستان، آشنایان و همکلاسی ها و ... طلب حلالیت می کنم و از ایشان به عنوان یک برادر حقیر  می خواهم که امام را تنها نگذارید و رزمندگان اسلام را دعا و یاری کنید. دیگر عرضی ندارم. التماس دعا از همه شما دارم، ان شاء الله و السلام خدا نگه دارتان باد.

(( هنگامی که انسان هدف اصلی خود را می یابد و پی می برد که معشوق اصلی کیست، دیگر در قفس تن آرام نمی گیرد و نمی گنجد و احتیاج به جای بزرگتری دارد که جهان آخرت است.))

** خدایا، خدایا، تا انقلاب مهدی (عج)، خمینی را نگه دار**

از عمر ما بکاه و بر عمر رهبر افزا

**رزمندگان اسلام، نصرت عطا بفرما**

دوشنبه 3/12/1366

برادر حقیر تان و کوچک تان

علی اکبر حسن بیگی

abdo_61 کاربر طلایی1
|
|

abdo_61 کاربر طلایی1
|