راسخون

دلتنگ ایمان خواجه

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

سلام جناب ایمان جون. خوشحالم که برگشتین. نمیدونین دلمون چقدر واستون تنگ شده بود. اصلا شما یه طرف سایت راسخون هم یه طرف. بیشتر ما مدیرا و کاربرا فقط به خاطر اخلاق ومنش خوب تو بود که جذب راسخون شدیم ولی یکم ازت دلگیرم که یدفعه رفتی و بازم حالا خیلی خوشحالم که برگشتی باور کن وقتی صفحه ی انجمن ها باز شد و نام کاربریت رو دیدم که پست زده بودین اشک تو چشمام جمع شد. قول بده که دیگه ما رو تنها نمیذاری. دوست دارم ایمان جون.

iman_karbala کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4259
|

سلام جناب ایمان جون. خوشحالم که برگشتین. نمیدونین دلمون چقدر واستون تنگ شده بود. اصلا شما یه طرف سایت راسخون هم یه طرف. بیشتر ما مدیرا و کاربرا فقط به خاطر اخلاق ومنش خوب تو بود که جذب راسخون شدیم ولی یکم ازت دلگیرم که یدفعه رفتی و بازم حالا خیلی خوشحالم که برگشتی باور کن وقتی صفحه ی انجمن ها باز شد و نام کاربریت رو دیدم که پست زده بودین اشک تو چشمام جمع شد. قول بده که دیگه ما رو تنها نمیذاری. دوست دارم ایمان جون.

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی بخدا بنده فقط انجام وظیفه می کنم . شرمندم که با عث ناراحتی شما و خیلی ازکاربران عزیز راسخونی شدم .

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی بخدا بنده فقط انجام وظیفه می کنم . شرمندم که با عث ناراحتی شما و خیلی ازکاربران عزیز راسخونی شدم .

سلام

جناب خواجه خیلی خودتونو ناراحت نکنید با برگشتنتون به سایت همه ی ناخوشی هارو فراموش کردیم .

میدونید که مدیر تالارمون بسیار مهمون نواز هستند و جاداره که من هم به نوبه ی خودم و از طرف ایشون حضور دوبارتون و ان شاءالله همیشگیتون رو تبریک و خیر مقدم عرض کنم

و همچنین بهتون قول میدم که اگه به فعالیت هاتون ادامه بدید به عنوان کاربر برتر ؛ نه شرمنده به عنوان مدیر برتر انتخاب بشید

با آرزوی شادمانی و توفیقات روز افزون