0

دلتنگ ایمان خواجه

reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

پاسخ به:دلتنگ ایمان خواجه

سلام جناب ایمان جون. خوشحالم که برگشتین. نمیدونین دلمون چقدر واستون تنگ شده بود. اصلا شما یه طرف سایت راسخون هم یه طرف. بیشتر ما مدیرا و کاربرا فقط به خاطر اخلاق ومنش خوب تو بود که جذب راسخون شدیم ولی یکم ازت دلگیرم که یدفعه رفتی و بازم حالا خیلی خوشحالم که برگشتی باور کن وقتی صفحه ی انجمن ها باز شد و نام کاربریت رو دیدم که پست زده بودین اشک تو چشمام جمع شد. قول بده که دیگه ما رو تنها نمیذاری.heart دوست دارم ایمان جون.

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

یک شنبه 2 مهر 1391  10:33 AM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa iman_karbala
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول reza_rasekhekhoon

سلام جناب ایمان جون. خوشحالم که برگشتین. نمیدونین دلمون چقدر واستون تنگ شده بود. اصلا شما یه طرف سایت راسخون هم یه طرف. بیشتر ما مدیرا و کاربرا فقط به خاطر اخلاق ومنش خوب تو بود که جذب راسخون شدیم ولی یکم ازت دلگیرم که یدفعه رفتی و بازم حالا خیلی خوشحالم که برگشتی باور کن وقتی صفحه ی انجمن ها باز شد و نام کاربریت رو دیدم که پست زده بودین اشک تو چشمام جمع شد. قول بده که دیگه ما رو تنها نمیذاری.heart دوست دارم ایمان جون.

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی بخدا بنده فقط انجام وظیفه می کنم . شرمندم که با عث ناراحتی شما و خیلی ازکاربران عزیز راسخونی شدم .

یک شنبه 2 مهر 1391  10:21 PM
تشکرات از این پست
architect0811 reza_rasekhekhoon bivafa
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول iman_karbala

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی بخدا بنده فقط انجام وظیفه می کنم . شرمندم که با عث ناراحتی شما و خیلی ازکاربران عزیز راسخونی شدم .

سلام

جناب خواجه خیلی خودتونو ناراحت نکنید با برگشتنتون به سایت همه ی ناخوشی هارو فراموش کردیم .

میدونید که مدیر تالارمون بسیار مهمون نواز هستند و جاداره که من هم به نوبه ی خودم و از طرف ایشون حضور دوبارتون و ان شاءالله همیشگیتون رو تبریک و خیر مقدم عرض کنم

و همچنین بهتون قول میدم که اگه به فعالیت هاتون ادامه بدید به عنوان کاربر برتر ؛ نه شرمنده به عنوان مدیر برتر انتخاب بشید

با آرزوی شادمانی و توفیقات روز افزون

یک شنبه 2 مهر 1391  10:26 PM
تشکرات از این پست
bivafa siasport23 iman_karbala reza_rasekhekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها