راسخون

*** بعضی ها ***

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

بعضیا نمیدونید که چقدر دلم واسه واسه چند سال قبل راسخون تنگ شده

من برم دعا کنم یکمی  بلکه فرجی حاصل شه

از گفتن دردا به مسولین فرجی حاصل نمیشه که هیچ، یه طوری برخورد میکنن انگار .... ول کنید..

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

آخه کسیم میاد ایده ی جدید میذاره نمیذارن اجراش کنه.

یکی نیست بگه تعداد قالباتون کلا میشه 200 تا که به درد بخور و گرافیکی و خوبش کلا 10 تاست که اونم برای مسابقه محرم بودش الان قالبای طرح مترجم قالبو من پدرم در میاد قبل از گذاشتن برای ترجمه کلی میگردم و خوباشو انتخاب میکنم و دو هفته هم 14 تا حداقلش قالب خوب گرافیکی و کد نویسی شده عالی ترجمه میکنیم اون وقت می گند فعلا چون قالبامون زیاده نیازی بهش نداریم!!!!

ما نخواستیم این طرحو همون بهتر که کاربرا از همون قالبای قبلی استفاده کنند.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

آخه کسیم میاد ایده ی جدید میذاره نمیذارن اجراش کنه.

یکی نیست بگه تعداد قالباتون کلا میشه 200 تا که به درد بخور و گرافیکی و خوبش کلا 10 تاست که اونم برای مسابقه محرم بودش الان قالبای طرح مترجم قالبو من پدرم در میاد قبل از گذاشتن برای ترجمه کلی میگردم و خوباشو انتخاب میکنم و دو هفته هم 14 تا حداقلش قالب خوب گرافیکی و کد نویسی شده عالی ترجمه میکنیم اون وقت می گند فعلا چون قالبامون زیاده نیازی بهش نداریم!!!!

ما نخواستیم این طرحو همون بهتر که کاربرا از همون قالبای قبلی استفاده کنند.

من نمی دونم اگه برای یه انجمن یا تالار مدیر انتخاب می کنن چرا نمی گذارن طرح ها اجرا بشه ،خب مدیر انتخاب نکنند ،منم قبلا همین مشکل را داشتم

siryahya کاربر طلایی1
|
|

بعضیا عیب نداره 

میدونید کل اون کاری ک باید برای آپلود و بارگذاری انجام بشه شاید برای 50 تا قالب 2 ساعت طول نکشه

احتمالا کارهای مهمتری در موسسه هست. البته میدونید من تعجب میکنم که هیچ وقت چرا این کارا ب چشم کابرا نیومد و هی گفتن این کار داره میشه و دریغ از .....

|
|
چون حاج آقا گفتند تو انجمن و جلوي دید کاربرا اعتراض نکنید ديگه بهتره ادامه ندیم به احترام حاجی چون داره لحنمون تند ميشه، باز هم سکوت می کنیم تا در جلسه بعدی مدیران طبق فرمایش بعضيا در مورد برخورد تند و غیر درست با منتقدین صحبتبشه، اگر می فرمایند انتقاد خوبه پس چرا این برخورد!!!!
siryahya کاربر طلایی1
|
|

بعضیای عزیز مگه عادت نداری به این حرف ها وشعارای بزرگوارن؟

بیاین به چیزای خوب فکرکنیم

مثلا فکرکنیم چندروز دیگه حاجی برگرده و شیرینی ازش بگیریم 

|
|

بعضیا تشکر می کنیم که قرار شد طرح مترجم قالب حالا حالا ادامه داشته باشد و سقف امتیازات رو هم تا 1500 امتیاز برایهر قالب افزایش دادید.

تاپیک بعضیا ازت متشکرم که وقتی میاییم مطلبی می نویسیم چون مخاطبات زیادن همه مبینند و ترتیب اثر داده میشه

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام و عرض ادب.

تاپیک بعضیا چی شده!!!!دست ایجاد کنندش درد نکنه که اینجا شده پاتوقی برا انتقادات وپیشنهادات کاربران عزیز.

میدونم.میدونم.من الان تا حرفی بزنم دوستان هزاران حرف میزنن.طبق روال گذشته ها.(از جمله اینکه:شما با مسئولین نسبتی دارین و......بیخیال.

ولی خدا وکیلی بهتر نیس این همه اعتراض دارین اولا با یه لحن دیگه گفته بشه .ومسائل رو جایی دیگه و جوری دیگه حلش کنین؟؟!!بخدا اگه جور دیگه مطرح بشه مشکلاتم زودتر حل میشه.

من نمیگم راسخون هیچ مشکلی نداره و بی عیب هست.چرا.اتفاقی مشکلاتش زیاده .عیبهاش زیاده.همه کاربران هم مشکل دارن.بخدا فکر نکنم تو راسخون هیچ کس به اندازه ایی که من دچار مشکل میشم ,دچار مشکل 

شده باشه.باور ندارین از مسئولین بپرسین.باور کنین یه زمانی اینقدر با سایت مشکل داشتم که حتی پیام هم دادم میخوام فعالیتمو کم کنم به خاطر یه سری مشکلات.یه کم منطقی تر باشیم.اینجوری بهتر حل میشه مشکلات.

الان دوستان اومدن واحد نظارت رو بردن زیر ذره بین.شما خودتون رو بزارین جای ایشون....چقدر دیگه..!!!!

من حرفم اینه.منم مثل شما یه کاربر معمولیم.از هیچ کس هم دفاع نمیکنم.فقط میگم:باور کنین اگه به یه روش دیگه اعتراضاتتون رو مطرح کنین.بهتر به نتیجه میرسین.اینجوری فقط و فقط مسائل رو کش میدین و ذهن یه سری از افراد رو هم در گیر.شما آقایون که محدودیتی ندارین به راحتی میتونین مشکلات رو جای دیگه مطرح کنین و به نتیجه برسین.

ما همه از کاربرای قدیمی سایت هستیم.باید با کمک  همدیگه سایت رو بسازیم نه.....

التماس دعا

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام به همه بعضیا

با هشت روز جلوتر تولد امام رضای عزیزم رو به بعضیا و بعضیا تبریک میگم ان شاءالله بهترین عیدی ها رو از اقا بگیرین

اجی بعضیا یه چند روزیه درگیرم کمتر میتونم بیام سایت و پست بزنم .این هفته فقط یه روز اومدم سایت و پست زدم. وقتی هم میام وقتم رو برای وبلاگم میزارم.دلم برای اجی بعضیای پشت پرده خیلی تنگ شده

گرچه نیستیم ولی به یاد اجی های بعضیای دیگه هم هستیما

ممنون از بعضیا بابت صلواتاشون.خیر ببینین الهی

بعضیا ریـــــــــــلکس ریــــــــــلکس ریلکس ترکاش هم بعضیا و هم بعضیای دیگه یه کاری نکنیم که با گفتن بعضی حرفا احترام بینمون از بین بره

طبق معمول به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بعضیهاسلام

بعضیهاامروزعصربعضیهاروملاقات کردن که چقدرمتواضع وفروتن بودند.

نایب الزیاره همه بعضیهابودم وبودیم.

افتخارمیکنم که بابعضیهاملاقات نمودم،برام خاطره خوشی شد.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بعضیهاسلام

بعضیهاانگاراگه نباشن انگارراسخون تعطیله

بعضیهاانگارنه انگارکه من هستم اماتنهافعالیت میکنم

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

بعضیا سلام.

بعضی از آجیای خودم :شیفتمون هیچ وقت بهم نمیخوره.زمانی که شما هستی من نیستم و وقتی من هستم شما نیستی دلم یه ذره شده براتون.

بعضیا من میگم وقتی اومدی راسخون به من پیام بده شما 11شب به من پیام میدی.فدای بعضی از آجیای گلم خوبه گفتم کارتون دارم

بعضی از آجیا چقدر جاشون خالیه.یاده گذشته ها بخیر.چه دورانی باهم داشتیم.

اوااا بعضیا یه مدت هست یادشون رفته امضاشونو تغییر بدن.گفتم که یه وقت فراموش نشه.

qazwsx کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 576
|

بعضی ها هستند تو بعضی ها و بعضی ها هستند تو بعضیها

بعضی ها هم جمله سنگین میگن

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

بعضیا سلام.

بعضیا چند وقته شانس در خونه ام را نمی زنه :(

بعضیا هم که مدتی هست مسافرتند و نیستند...

بعضیا هم قراره بروند زیارت امام رضا (ع)... بعضیا ما را از دعای خیرشان محروم نکنند.

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام به همه ی بعضی های راسخونی 

سلام به شما بعضی عزیز که  با این تاپیک از خاطرات خوش راسخون و ... حرف می زنید

سلام به شما بعضی عزیزی که از سر دلسوزی قلم در دست گرفتی و کمک میکنی تا راه حلی پیدا شود.

سلام به شما بعضی عزیزی که میدانی و و اطلاع داری و با اطلاع حرف میزنی.

سلام به شما  بعضی عزیزی که با انتقاد ات و پیشنهادات  سازنده  ات  غبارنگرانی را از چهرها  پاک می نمایی

سلام به شما بعضی عزیز راسخونی که صبر و حوصله را  در مسیر تبلیغ دین خدا قرار دادی.

سلام به همه ی ما بعضی ها /بعضی هایی که که در کنار همدیگر می توانند برای همدیگر آینه باشند زیرا دوستی  صادق تر ار آینه نداریم 

و سلام خاصه من به همه ی شما خوبان  راسخونی /ممنون و سپاسگذارم

وسلام ویژه به بعضی عزیزی که نماز مغزب و عشا را در معیت ایشان در صحن جامع رضوی به جماعت خواندیم.