سلام و عرض ادب.
تاپیک بعضیا چی شده!!!!دست ایجاد کنندش درد نکنه که اینجا شده پاتوقی برا انتقادات وپیشنهادات کاربران عزیز.
میدونم.میدونم.من الان تا حرفی بزنم دوستان هزاران حرف میزنن.طبق روال گذشته ها.(از جمله اینکه:شما با مسئولین نسبتی دارین و......بیخیال.
ولی خدا وکیلی بهتر نیس این همه اعتراض دارین اولا با یه لحن دیگه گفته بشه .ومسائل رو جایی دیگه و جوری دیگه حلش کنین؟؟!!بخدا اگه جور دیگه مطرح بشه مشکلاتم زودتر حل میشه.
من نمیگم راسخون هیچ مشکلی نداره و بی عیب هست.چرا.اتفاقی مشکلاتش زیاده .عیبهاش زیاده.همه کاربران هم مشکل دارن.بخدا فکر نکنم تو راسخون هیچ کس به اندازه ایی که من دچار مشکل میشم ,دچار مشکل
شده باشه.باور ندارین از مسئولین بپرسین.باور کنین یه زمانی اینقدر با سایت مشکل داشتم که حتی پیام هم دادم میخوام فعالیتمو کم کنم به خاطر یه سری مشکلات.یه کم منطقی تر باشیم.اینجوری بهتر حل میشه مشکلات.
الان دوستان اومدن واحد نظارت رو بردن زیر ذره بین.شما خودتون رو بزارین جای ایشون....چقدر دیگه..!!!!
من حرفم اینه.منم مثل شما یه کاربر معمولیم.از هیچ کس هم دفاع نمیکنم.فقط میگم:باور کنین اگه به یه روش دیگه اعتراضاتتون رو مطرح کنین.بهتر به نتیجه میرسین.اینجوری فقط و فقط مسائل رو کش میدین و ذهن یه سری از افراد رو هم در گیر.شما آقایون که محدودیتی ندارین به راحتی میتونین مشکلات رو جای دیگه مطرح کنین و به نتیجه برسین.
ما همه از کاربرای قدیمی سایت هستیم.باید با کمک همدیگه سایت رو بسازیم نه.....
التماس دعا