اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن
شادي: شانس صعود به مرحله يکچهارم را دارممليپوش روئينگ ايران در المپيک لندن گفت: هنوز براي صعود به مرحله يکچهارم شانس دارم. |
|
|
|
|
محسن شادي درباره مسابقات امروزش در المپيک لندن گفت: مسابقه زياد خوب نبود اما اميدوارم فردا بتوانم نتيجه بهتري کسب کنم. فردا نيز مسابقه داريم و هنوز شانس صعود به مرحله بعد براي من وجود دارد. وي در پاسخ به اين سوال که چرا نتوانست رکوردي که براي کسب سهميه کسب کرده بود تکرار کند، اظهار داشت: شرايط در المپيک فرق ميکند و وضعيت آب و هوا نيز موثر است. حريفان با آمادگي در مسابقات شرکت کردند. شادي در با بيان اينکه از حريفانش تا حدودي در جدول بازندهها شناخت دارد، تصريح کرد: امروز مرحله مقدماتي برگزار شد و اگر مقامي کمتر از سومي هم کسب ميکردم تفاوتي نداشت اما تمام تلاشم را به کار ميگيريم تا فردا نتيجه بهتري کسب کنم. شادي امروز در مرحله مقدماتي از بين 6 ورزشکار ششم شد. |
عابديني: بهترين مبارزه ام را به نمايش ميگذارمنخستين شمشيرباز المپيک ايران خودش را بدشانسترين ورزشکار ميداند که در مرحله نخست به مرحلهاي دشوار برخورد کرده اما معتقد است که اعتماد به نفس لازم براي به نمايش گذاشتن عملکردي مناسب را از دست نخواهد داد. |
|
|
|
|
به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک و به نقل از خبرنگار اعزامي لندن ، مجتبي عابديني به آسيبديدگي جزئي مچ پا اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تمرينات خوبي در دهکده المپيک دارم. آسيبديدگي قديميام از ناحيه مچپا کمي بيشتر شده بود که امروز احساس درد کردم، به همين دليل قرار است بعدازظهر فيزيوتراپي داشته باشم. به جز اين مصدوميت شرايط بدني و روانيام مناسب است و به عبارتي قدرتمند ظاهر خواهم شد.
شمشيرباز المپيکي ايران درباره حريف رومانياي خود عنوان داشت: از حريف اروپاييام شناخت دارم. او نفر دوم تيم روماني است که در جام جهاني به مدال برنز رسيده است. فکر ميکنم بدشانسترين ورزشکار بودم که با اين قرعه روبرو شدم. در هر حال اعتماد به نفسم را از دست نخواهم داد، چرا که ميخواهم براي ايران بهترين نتيجه را بگيرم. عابديني در صورت پيروزي برابر شمشيرباز اهل روماني بايد به مصاف شمشيربازي از کره جنوبي برود. وي درباره اين حريف آسيايياش گفت: با شمشيرباز کرهاي اردوي مشترک داشتيم و از او شناخت دارم و او نيز سابقه قهرماني جهان دارد و سبک بازي وي در اسلحه سابر منحصر به فرد است اما تمام تمرکز من بر روي ديدار نخست است تا بتوانم برنده شوم به مرحله بعد صعود کنم. مجتبي عابديني نخستين شمشيرباز ايراني است که پس از انقلاب شکوهمند اسلامي سهميه المپيک به دست آورده است. |
وزنه بردار آلبانيايي اولين دوپينگي لندن 2012"هيسن پولاکو"، وزنه بردار دسته 77 کيلوگرم تيم ملي آلباني به دليل مثبت اعلام شدن تست دوپينگش به عنوان نخستين ورزشکار متخلف در المپيک لندن از دهکده المپيک اخراج شد. |
|
|
|
|
فدراسيون جهاني وزنه برداري اعلام کرد اين وزنه بردار 19 ساله آلبانيايي اکنون ممکن است تا دو سال از حضور در تمامي رقابتها محروم شود. "مارک آدامز"، رئيس بخش ارتباطي کميته بين المللي المپيک اعلام کرد: اميدواريم اين پيامي از سوي ما به متخلفان باشد که به آنها بگوييم اگر دوپينگ کنيد ما شما را محروم ميکنيم.
وي در ادامه افزود: در اين رقابتها پنج هزار تست دوپينگ انجام ميشود، بنابراين هيچ ورزشکاري نميتواند چيزي را از ما پنهان کند.
|
پورکاظمي:از ايرانيها تست دوپينگ گرفته نشدهرئيس فدراسيون پزشکي ورزشي ايران گفت: تنها مصدوم کاروان ورزش ايران در المپيک 2012 لندن امير زرگري است که امروز در مسابقات دوچرخهسواري از ناحيه قوزک پا آسيب ديد. |
|
|
|
|
لطفعلي پورکاظمي در خصوص مصدوميت امير زرگري رکابزن کشورمان در رقابتهاي دوچرخهسواري جاده المپيک 2012 گفت: متأسفانه پس از طي کردن 80 کيلومتر از آغاز رقابت چند دوچرخه سوار با هم برخورد کردند که يکي از اين افراد امير زرگري از ايران بود. وي افزود: زرگري از ناحيه تحتاني قوزک پا دچار آسيبديدگي شده و به احتمال زياد تاندونهاي مچ پايش آسيب ديده است. در حال رفتن به بيمارستان هستيم تا آخرين وضعيت وي را بررسي کنيم اما به نظر ميرسد مشکل زرگري مهم نباشد و با درماني سرپايي برطرف شود. پورکاظمي احتمال عمل جراحي را منتفي دانست و تأکيد کرد: يک تورم 2 سانتيمتري در پشت پاي زرگري ايجاد شده و متأسفانه با بدشانسي که وي به سراغش آمد ديگر نميتواند به رقابت بپردازد. در جريان رقابتهاي دوچرخهسواري اگر رکابزني براي درمان با آمبولانس منتقل شود ديگر نميتواند به رقابت ادامه دهد. رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي در پاسخ به اين سؤال که به جز زرگري شرايط ساير اعضاي کاروان ايران چگونه است، عنوان کرد: ورزشکاران ايران امروز بر سر رقابتهاي خود حاضر شدند و خوشبختانه مصدوم خاصي نداريم. وي در پايان با هشدار به ورزشکاران کشورمان در خصوص گرفتن تست دوپينگ از آنها گفت: شماره اتاق و حتي تخت ورزشکاران ايراني را از ما گرفتهاند و احتمالاً به صورت سرزده طي چند روز آينده تست دوپينگ به عمل ميآيد. البته تا امروز از هيچ کدام از ورزشکاران ايراني تست دوپينگ گرفته نشده است.
|
برخورداري از رسيدن به فينال بازماندابراهيم برخورداري از راهيابي به فينال رقابتهاي تيراندازي المپيک در ماه تپانچه ده متر باز ماند. |
|
|
|
|
برخورداري در مرحلهي مقدماتي رقابتهاي المپيک با 569 امتياز در ردهي 33 قرار گرفت و نتوانست به فينال راه پيدا کند. |
عباسي هم در گروه خود آخر شدروئينيگ بانوان تيم ملي ايران در رقابتهاي المپيک لندن در گروه خود در رده آخر قرار گرفت. |
|
|
|
|
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از لندن، در مسابقات روئينگ تکنفره سنگينوزن در بخش بانوان سولماز عباسي در کنار حريفاني از ليتواني، آرژانتين، برزيل، نيوزلند و ايرلند به رقابت پرداخت و با زمان 8 دقيقه و 17 ثانيه و 46 صدم ثانيه آخر شد. پاروزنان تيمهاي نيوزلند، ليتواني و ايرلند اول تا سوم شدند. وي بايد فردا در گروه بازندهها براي رسيدن به مرحله يکچهارم تلاش کند. پيش از اين شادي در گروه خود ششم و آخر شده بود.
|
احمدي:هاشمي بود، بهتر نتيجه ميگرفتمتيرانداز زن المپيک ايراني گفت که در مسابقات بعدي عملکرد بهتري به نمايش خواهد گذاشت. |
|
|
|
|
الهه احمدي در خصوص عملکردش در رقابتهاي تيراندازي و کسب مقام ششم در ماده تفنگ 100 متري بادي گفت: رقابت سختي بود و اختلاف بين تيراندازان در مرحله مقدماتي و فينال بسيار اندک بود. تمام تلاشم را کردم تا با کسب مدال آغازگر کار بزرگ در تيراندازي، ورزش کشور و ورزش بانوان باشم. وي ادامه داد: با اين حال هنوز فرصت باقي است و رقابتهاي تفنگ 50 متر سه وضعيت را در پيش داريم و اميدوارم با تلاش و تجربهاي که داريم بتوانيم بهترين عملکرد را از خود به نمايش بگذاريم. احمدي تاکيد کرد: رشته تفنگ 50 متر سه وضعيت، در فضاي باز برگزار ميشود و شرايط آب و هوايي در آن تاثيرگذار است. با اين حال در اين رقابت کار مثبتي انجام دهيم. البته نميتوانم قول مدال بدهم اما توکلم به خدا است براي رسيدن به اين امر تمام تلاشم را ميکنم. وي در خصوص عنوان چهل و سومين مهلقا جامبزرگ گفت: جامبزرگ تجربه کمي دارد و جوان است به همين دليل نتوانست در شرايط سنگين المپيک به خوبي رقابت کند. اميدوارم او نيز در مسابقات تفنگ 50 متر سه وضعيت موفق باشد. تيرانداز زن کشورمان در پاسخ به اين سؤال که آيا در رقابت فينال استرس نداشته يادآور شد: هر مرحله سختي خاص خودش را دارد اما من توانستم استرسم را کنترل کنم و يک کار معقول را ارائه دهم. تنها يک اشتباه داشتم و اگر آن را مرتکب نميشدم قطعا نتيجه بهتري به دست ميآمد. با اين حال اشتباهات را تبديل به تجربه ميکنم و در رقابت بعدي عملکرد بهتري را از خود ارائه ميدهم. احمدي در پايان در خصوص صحبت سيد مهدي هاشمي که عنوان کرده بود در صورت حضور در لندن ميتوانست از لحاظ روحي و رواني تاثيرگذار باشد گفت: همين طور است و اگر آقاي هاشمي حضور داشتند از روحيه بالاتري برخوردار ميشديم و ميتوانستيم نتيجه بهتري کسب کنيم. اميدوارم با رفع مشکلات وي در مسابقات بعدي حضور داشته باشد.
|
صفرزاده: زرگري از مسابقه خارج شدسرمربي تيم ملي دوچرخهسواري ايران با اعلام خبر مصدوميت امير زرگري و خروج وي از ادامه مسابقه استقامت جاده، ابراز اميدواري کرد مهدي سهرابي بتواند در نهايت نتيجه خوبي را کسب کند. |
|
|
|
|
مهرداد صفرزاده در گفتگو با خبرنگار اعزامي مهر به المپيک 2012 لندن، در مورد وضعيت مسابقه استقامت جاده ضمن بيان مطلب فوق گفت: امير زرگري پس از طي 90 کيلومتر از مسير، پس از برخورد چندين دوچرخهسوار به يکديگر، به دليل آسيب ديدگي از ناحيه مچ پا، متاسفانه از ادامه مسابقات محروم شد. وي با بيان اينکه وضعيت اين ورزشکار پس از مداواي نهايي مشخص ميشود، افزود: مهدي سهرابي و عليرضا حقي همچنان با ساير دوچرخهسواران مطرح رقابت خود را ادامه ميدهند که در اين بين مهدي سهرابي در گروه اصلي رکاب ميزند. سرمربي تيم ملي دوچرخهسواري ايران خاطرنشان کرد: اميدواريم مهدي سهرابي تا پايان رقابت با قدرت به کارش ادامه دهد و در نهايت بتواند نتيجه قابل قبولي را کسب کند.
مسابقات دوچرخه سواري المپيک 2012 لندن در ماده استقامت جاده به مسافت 250 کيلومتر ساعاتي پيش با حضور 144 رکابزن در قالب 62 تيم آغاز شده است. |
برخورد دوچرخه سواران در استقامت جاده (عکس)در برگزاري مسابقات استقامت جاده دوچرخه سواري حادثه اي رخ داد. |
|
|
|
|
در برگزاري مسابقات استقامت جاده يکي از دوچرخه سواران حاضر در رقابت دچار حادثه شد و به زمين خورد و همين جريان باعث به زمين خوردن دوچرخه سواران ديگري نيز شد که 2 نماينده از کشورمان درگير اين حادثه شدند اما يکي از آنها به سرعت مسير خود را ادامه داد و ديگري مصدوم شد.
|
شادي بين 6 ورزشکار ششم شدقايقران تيم ملي ايران در رقابتهاي المپيک در روئينگ سنگينوزن در گروه خود بين 6 ورزشکار ششم شد. |
|
|
|
|
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از لندن، محسن شادي در گروه اول اين رقابتها با حريفاني از مکزيک، بلژيک، شيلي، کوبا و هند رقابت کرد و در نهايت با زمان 7 دقيقه 27 ثانيه و 42 صدم ثانيه ششم شد. نمايندگان بلژيک، کوبا و مکزيک اول تا سوم شدند.از ساعت 17 به وقت ايران، سولماز عباسي ديگر نماينده کشورمان در گروه اول با حريفاني از ليتواني، آرژانتين، برزيل، نيوزلند و ايرلند مسابقه ميدهد.
|
|
قاسم رضايي : همه فرنگي کاران لايق کسب مدال هستندکشتي گير وزن 96 فرنگي گفت : با توجه به زحماتي که در تمرينات و اردوها کشيده شده بچه هاي ملي پوش لياقت کسب مدال و بالا رفتن از سکو را دارند. |
|
|
|
|
قاسم رضايي عنوان داشت : شرايط بدني اعضاي تيم ملي عالي است و در پيک آمادگي خود به سر مي بريم. ما در مدت طولاني تمرينات سختي را متحمل شديم تا همه بچه هاي کشتي فرنگي دست پر از المپيک 2012 به کشور بازگردند.
وي تاکيد کرد : بچه هاي ما از نظر روحي عالي هستند و همه اعضاي تيم اميد به کسب مدال دارند. در تيم کشتي فرنگي همه سردار هستند، اگر از من با تجربه تر نباشند کمتر تجربه تر نيستند و از نظر جسمي و روحي در آمادگي کامل به سر مي برند. کشتي گير وزن 96 فرنگي در پايان خاطر نشان کرد : استرس حضور در مسابقات المپيک به خاطر اين است که ميدان بزرگي است و ما اطلاع نداريم چه شرايطي را در آن مسابقات براي ما رقم مي خورد. برخي اوقات داوري و شرايط ناخواسته ممکن است در روندي حرکتي خللي ايجاد کند که قابل پيش بيني نيست. |
|
المپيک 2012 - لندن زرگري راهي بيمارستان شد/حقي ادامه ميدهدرکابزن کشورمان در جريان رقابتهاي دوچرخه سواري جاده المپيک 2012 لندن مصدوم و راهي بيمارستان شد. |
|
|
|
|
مسابقات دوچرخه سواري المپيک 2012 لندن در ماده استقامت جاده با حضور 144 رکابزن در قالب 62 تيم، از ساعاتي پيش به مسافت 250 کيلومتر در حالي آغاز شد که امير زرگري رکابزن ملي پوش کشورمان پس از طي 90 کيلومتر از مسير در نظر گرفته براي برگزاري اين رقابتها به دليل آسيب ديدگي از ناحيه قوزک پا دچار مصدوميت شده و راهي بيمارستان شد.عليرضا حقي نيز به زمين برخورد کرد اما با برطرف شدن مشکلش به کار ادامه داد. خسرو قمري، سرپرست فدراسيون دوچرخه سواري با تأييد اين خبر گفت: مهدي سهرابي ديگر نماينده تيم ملي دوچرخه سواري کشورمان در جايگاه خوبي قرار دارد.
|
الهه احمدي به مقام ششم المپيک دست يافتالهه احمدي تيرانداز المپيکي ايران در رشته تفنگ بادي 10 متر بازي هاي المپيک 2012 لندن به مقام ششمي دست يافت. |
|
|
|
|
احمدي در دور مقدماتي با کسب 397 امتياز موفق شد در بين هشت نفر برتر رقابت ها قرار بگيرد و اولين تيرانداز ايراني لقب بگيرد که توانسته در المپيک به مرحله فينال رقابت ها راه پيدا کند.
به گزارش ايرنا ،وي در مسابقه فينال که ساعاتي پس از پايان مرحله مقدماتي برگزار شد، با رساندن مجموع امتيازات خود به 499.1 امتياز در جايگاه ششم المپيک ايستاد. واي سيلنگ از چين با 502.9 امتياز به مدال طلا دست يافت، بوگاکا سيلويا از لهستان با 502.2 امتياز نقره گرفت و واي دان ديگر نماينده چين به مدال برنز بسنده کرد. |
بولت: اگر شکست بخورم دنيا به آخر نميرسدستاره جامائيکايي دو و ميداني اعلام کرد که ممکن است در رقابتهاي 4 در 400 متر امدادي المپيک شرکت کند. |
|
|
|
|
يوسين بولت در حالي گام به المپيک 2012 لندن ميگذارد که طلاي دوي 100 متر، 200 متر و 4 در 100 متر المپيک پکن را در کارنامه خود دارد.
به نقل از ايسنا ،وي درباره حضور در رقابتهاي 4 در 400 متر المپيک لندن گفت: قبل از هر تصميمي بايد ببينم که نتيجه دوي 200 متر چه ميشود و اينکه آيا خستگي به من اجازه خواهد داد يا خير. اوسين بولت گفت: اگر خسته نباشم، چرا که نه؟ هميشه هر کاري لازم باشد براي کشورم انجام خواهم داد. همه چيز بستگي به اين دارد که چه انتظاري از من وجود داشته باشد. با اين حال، حضور در 400 متري انفرادي امکانپذير نيست. وي پيش از اين اعلام کرده بود که قصد دارد با تکرار قهرمانيهاي خود در بازيهاي لندن نام خود را به عنوان يک اسطوره در تاريخ دووميداني ثبت کند. با اين حال بولت خاطر نشان کرد که اگر در المپيک لندن به موفقيت نرسد باز هم در آينده شانس کسب پيروزي را خواهد داشت. وي گفت: فکر نميکنم که اگر شکست بخورم دنيا به آخر رسيده است، اما قطعا اگر دوم شوم، ناراحت خواهم شد. با اين حال هميشه از لحاظ ذهني از توان بالايي برخوردارم. افراد خوبي اطرافم هستند که به من کمک ميکنند. بولت در پايان گفت: فکر نميکنم که نيازي باشد درباره شکست صحبت کنيم، چون برخي از دوستانم از اين موضوع خوششان نميآيند. |
تيرانداز چيني نخستين مدال طلا را کسب کردبانوي تيرانداز چيني نخستين مدال طلاي بازيهاي المپيک 2012 لندن را در مسابقات تيراندازي اين بازيها کسب کرد. |
|
|
|
|
در دومين روز از مسابقات المپيک 2012 لندن بانوي تيرانداز 10 متر چين، با کسب عنوان نخست مسابقات تيراندازي نخستين مدال طلاي بازيهاي المپيک 2012 را به خود اختصاص داد.
به گزارش مهر ،"سيلينگ يي" از کشور چين با 9/502 امتياز مدال طلاي ماده تفنگ 10 متر مسابقات تيراندازي بازيهاي المپيک 2012 را از آن خود کرد. "سيلويا بوکاچکا" از لهستان نخستين مدال نقره و "دان يو" از چين نخستين مدال برنز سيامين دوره مسابقات المپيک را در همين رقابت به خود اختصاص دادند. در اين رشته "الهه احمدي" از کشورمان حضور داشت که عملکرد فوق العادهاي را از خود ارائه کرد اما در نهايت به جايگاه ششم دست يافت. |