هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
عجبببببببب
من فکر میکردم اینجا واقعا پاتوقه همه ی راسخونی هاست ؛ اما از صبح هیچ کاربری رو در اینجا ندیدم.
دیدم کسی نیست گفتم صلوات بفرستم واسه سلامتی آقامون امام زمان (عج)
کاربر گرامی و دوست عزیز سلام و عرض ادب
به پاتوق راسخونی ها خوش آمدید، اینجا بعضی روز ها شلوغ و پر رفت و اومده بعضی وقت ها هم مثل امروز خلوت
به هر جهت از حضور شما درانجمن های راسخون خوشحالیم
صلوات زیبایی ارسال کرده بودید
امیدواریم دلتنگیتان نیز رفع شود
فعلا خدا نگهدار
آقا همون بهتر که کسی اینجا نیست
ما همیشه تنهاییم امروزو الان و تو پاتوقشم تنها !!!!!!!!!!!!! مشکلی نیست
راستش بهش قول دادم که شمارشو به همه بدم ؛ آخر عشق ؛ شرف ؛ مرام و ...................................... محبته
نگاه نکن
به شماره نگاه نکن بچه پررو ادامه ی پست رو بخون .
آدمه دیگه یه روزایی با وجود مردونگی هم پر بغض و پر اشک میشه و آسمون با زمینش براش تنگ میاد و هیچ راه چاره ای براش وجود نداره
توی یکی از این روزهای پرتکرارم خیلی اتفاقی وارد انجمن های راسخون شدم و چشمم به پست زیر افتاد.
دلت گرفته؟ به این شماره زنگ بزن!
با دیدن موضوعش گفتم آره دلتنگم ؛ پست رو خوندم و کلی شاد و شنگول که دیگه تنها نیستم و کسی هست که باهاش دردو دل کنم
از اون روز به بعد منو امام رضا شدیم رفیق جون جونی ؛ آخه قبلا از لطف و کرم امام رضا (ع) چیزایی شنیده بودم که اگه حسش بود عرض میکنم خدمتتون .
یادتون نره ها حتما زنگ بزنید ؛ بزارید بین همه ی شماره های آشنایی که هیچ وقت هیچکدومشون محرم دلتنگی هاتون نمیشن ؛ این شماره باشه .
tell : 05112003334
nafas یادتون نره ها !!!!!!!!!!!!!!
فعلا وقت دارم و میتونم اون ماجرارو براتون شرح بدم .
یکی میگفت که از حجت الاسلام دانشمند چیزی رو شنیده بود که باعث یه عهد و پیمونی بین خودشو خداش شده , که البته خوشبختانه یا متاسفانه فقط 4 سال و 6 ماه سر پیمونش موند و توبه شکست .
حالا بریم سراغ ماجرا : یه روزی یه گل پسری ( من نیستمااا ؛ ولی کاش من بودم ؛ خدا شانس بده به خدا ) وقتی داشته تو خیابون قدم میزده چشمش به دختری میفته و خاطرخواش میشه ؛ کمر همت میبنده که بره دنبال دختره تا با هم باشن ؛ اما یهو یاد این میفته که ارتباط با نامحرم چقدر و چقدر گناه داره و از طرفی میبینه اگه نره دنبالش مرغ از قفس میپره ................
در همین تفکرات تصمیم میگیره که رضای خدارو به رضای خودش ترجیح بده و دنبال گناه نره .
میگذره و میگذره تا یه روز این پسر میره امام رضا ؛ میگه امام رضا هرکسی خونه بخواد ؛ زن بخواد ؛ کار بخواد ؛ مکه بخواد ازتو میخواد ؛ منم از شما هم زن میخوام ؛ هم خونه ؛ هم کارو مکه .
میگذره و میگذره تا یه روز صبح زود زنگ خونه ی این پسر به صدا درمیاد ؛ میره درو باز میکنه و میبینه که زن و مردی پشت در هستند و هردوشون زار زار گریه میکنند و بهش گفتن که تو فلانی هستی گفت : آ ره ؛
زن و مرد شروع کردن به صحبت که امام رضا (ع) دیشب به خواب هردو و همچنین دخترشون رفته و هر3 تای اینا یه خواب مشترک دیدندو خواب هر سه تاشون از این قراره که امام رضا بهشون گفته برید فلان آدرس دنبال فلان پسر و دخترتونو به عقدش در بیارید .
پدر مادر به پسر گفتند که ما این خواب رو دیدیم و اومدیم دنبال شما حالا شما اگه میخواید بیاید خواستگاری ؛ ما حاضریم دخترمونو بدیم ؛ اگرم نه که خودتون نخواستید .
پسر با خونوادش میره خواستگاری و قتی که خونه ی دختر خانم بود پدر مادرش میگن دخترمون تو اتاقشه میتونی بری ببینیش .
فکر میکنید چه اتفاقی میافته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی پسر داخل اتاق میره میبینه دختره همونی هستش که اون روز تو خیابون دیده بودش
خلاصه اینکه این دو با هم ازدواج میکنند و پدر زن هم بسیار بسیار پولدار بوده ؛ کارخونش رو در اختیار این پسر قرار میده ؛ بهشون خونه و ماشین هم میده ؛ به جای عروسی هم میفرستتشون حج
به همین زیبایی
سلام سلام از همه کسایی که بهم تبریک گفتن ممنونم خیلی بهم محبت کردن
و کاربر نفس عزیز عارضم که بنده تمام تلاشم رو دارم که پاتوق خالی نباشه خوشحالم که به راسخونی ها پیوستید منتظر پست هاتون هستیم
یه امروز نبودم اما مطمئن باشید هر کی تو پاتوق نباشه من هستم
البته کاربر سلامت هم یه موقع میان الان روز نیومدن غیبت داشتن کاربر سلامت غیبت هاتونو موجه کنید و گرنه حذف میشید
سلام امشب تولدمه اول نمیخواستم بگم بعد گفتم بذار تو شادیامم با راسخون شریک باشم
سلام
بعد از چند وقت گذری از اینجا رد شدم و گفتم ببینم چه خبره که دیدم خوب موقع ای رسیدم!
×××مبارک باشه×××
انشااله عمری پر از موفقیت و خوشبختی را داشته باشید،
حالا باید واسه کیک تولدتون چندتا شمع گذاشت تا فوت کنید؟!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام کاربر بی وفا
بی وفا شدید دیر به دیر به پاتوق سر میزنید قدم سر چشم ما بذارید
حقیقتا تعداد شمع ها زیاد بود وقت نشد بشمرم
سلام امشب تولدمه اول نمیخواستم بگم بعد گفتم بذار تو شادیامم با راسخون شریک باشم
سلام
بعد از چند وقت گذری از اینجا رد شدم و گفتم ببینم چه خبره که دیدم خوب موقع ای رسیدم!
×××مبارک باشه×××
انشااله عمری پر از موفقیت و خوشبختی را داشته باشید،
حالا باید واسه کیک تولدتون چندتا شمع گذاشت تا فوت کنید؟!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام کاربر بی وفا
سلام
ممنون شما لطف دارید! اما باور نمایید من بی وفا نیستم!دوستان دیگری که از شرایط من در این 3-4ماه آگاه هستند دلیل کم آمدنم رو میدونند و البته که من راسخونو بدجوری دوست دارم و کم آمدنم همراه با یه حس ناراحتی همیشگی است...
امیدوارم و خوشبین هستم که کم کم دارم به سطح فعالیت قبل برگردم...انشاالله
راستی یه سوال فنی الان توجهم رو جلب کرد!البته راجع به کاربر nafaas...چرا با وجود پست های زیاد ایشان ،هنوز تعداد را عدد 2 نشون میده؟! و اینکه یه نکته ای جالب و تعجب برانگیز بود برام و اونم اینکه با وجود سابقه کم ایشون (طبق تاریخ عضویتی که زیرآواتارش نشون میده)خیلی خوب و عجین با سایت به نظر میرسه!!نکنه قبلا هم با نام دیگه ای حضور داشته!؟امیدوارم هر چه که هست از کاربران همیشگی و پر و پا قرص راسخون بشوند...
راستی تعداد شمع ها رو نگفتیدااااا نکنه تعدادش از شمارش در رفته!
موفق باشید
سلام
ممنون شما لطف دارید! اما باور نمایید من بی وفا نیستم!دوستان دیگری که از شرایط من در این 3-4ماه آگاه هستند دلیل کم آمدنم رو میدونند و البته که من راسخونو بدجوری دوست دارم و کم آمدنم همراه با یه حس ناراحتی همیشگی است...
امیدوارم و خوشبین هستم که کم کم دارم به سطح فعالیت قبل برگردم...انشاالله
راستی یه سوال فنی الان توجهم رو جلب کرد!البته راجع به کاربر nafaas...چرا با وجود پست های زیاد ایشان ،هنوز تعداد را عدد 2 نشون میده؟! و اینکه یه نکته ای جالب و تعجب برانگیز بود برام و اونم اینکه با وجود سابقه کم ایشون (طبق تاریخ عضویتی که زیرآواتارش نشون میده)خیلی خوب و عجین با سایت به نظر میرسه!!نکنه قبلا هم با نام دیگه ای حضور داشته!؟امیدوارم هر چه که هست از کاربران همیشگی و پر و پا قرص راسخون بشوند...
راستی تعداد شمع ها رو نگفتیدااااا نکنه تعدادش از شمارش در رفته!
موفق باشید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
زیاد بود نتونستم بشمورم
در مورد کاربر نفس هم با هاتون موافقم قضیه مشکوک
البته پست هاشون که امروز زدن همین امروز تایید نمیشه فردا معلوم میشه چند تا پست زدن
احتمال میدم این کاربر از آشنایان باشن
سلام به دوستان راسخونی
یک ماه و نیم تا عید نوروز مانده و هنوز عید نوروز نرسیده ولی بنده احساس می کنم بوی عید داره میاد...!
هوا معتدله انگار که اصلا زمستون نیست ، یه سرمایی ، یه برفی ...!!
دوستان هوای شهر شما چجوریه؟!
سلاممممممممممممممممم دوستای گلم. چقدر دلم تنگ شده بود واستون. نمیدونین چقدر خوشحالم که دوباره به سایت برگشتم. امیدوارم که هنوز شلوغ باشه اینجا و همه از دلتنگی هامون بگیم.
سلاممممممممممممممممم دوستای گلم. چقدر دلم تنگ شده بود واستون. نمیدونین چقدر خوشحالم که دوباره به سایت برگشتم. امیدوارم که هنوز شلوغ باشه اینجا و همه از دلتنگی هامون بگیم.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
سلام خوش اومدید مطمئن هستم دل بقیه هم برای شما تنگ شده به پاتوق خوش اومدید کاربر محترم
سلام به دوستان راسخونی
یک ماه و نیم تا عید نوروز مانده و هنوز عید نوروز نرسیده ولی بنده احساس می کنم بوی عید داره میاد...!
هوا معتدله انگار که اصلا زمستون نیست ، یه سرمایی ، یه برفی ...!!
دوستان هوای شهر شما چجوریه؟!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام مدیر مدیر خیلی کم میاین پیش ما نمیگید دل راسخونی ها واسه شما تنگ بشه ؟
اتفاقا مدیر من 2 روز پیش به مامانم گفتم واااااااای داره بوی عید میاد تا اینو گفتم فرداش یه دفعه چنان هوا سرد شد مه مجبور شدیم دوباره پالتو بپوشیم امروزم که برف اومد
.......................................................
سلام بر مدیر گرامی
بنده هم از اینکه شما دوباره به سایت برگشتید خوشحالم ، امیدوارم دوباره مثل قبل از مطالبتون استفاده کنیم.
موفق باشید.
آقا همون بهتر که کسی اینجا نیست
ما همیشه تنهاییم امروزو الان و تو پاتوقشم تنها !!!!!!!!!!!!! مشکلی نیست
راستش بهش قول دادم که شمارشو به همه بدم ؛ آخر عشق ؛ شرف ؛ مرام و ...................................... محبته
نگاه نکن
به شماره نگاه نکن بچه پررو ادامه ی پست رو بخون .
آدمه دیگه یه روزایی با وجود مردونگی هم پر بغض و پر اشک میشه و آسمون با زمینش براش تنگ میاد و هیچ راه چاره ای براش وجود نداره
توی یکی از این روزهای پرتکرارم خیلی اتفاقی وارد انجمن های راسخون شدم و چشمم به پست زیر افتاد.
دلت گرفته؟ به این شماره زنگ بزن!
با دیدن موضوعش گفتم آره دلتنگم ؛ پست رو خوندم و کلی شاد و شنگول که دیگه تنها نیستم و کسی هست که باهاش دردو دل کنم
از اون روز به بعد منو امام رضا شدیم رفیق جون جونی ؛ آخه قبلا از لطف و کرم امام رضا (ع) چیزایی شنیده بودم که اگه حسش بود عرض میکنم خدمتتون .
یادتون نره ها حتما زنگ بزنید ؛ بزارید بین همه ی شماره های آشنایی که هیچ وقت هیچکدومشون محرم دلتنگی هاتون نمیشن ؛ این شماره باشه .
tell : 05112003334
nafas یادتون نره ها !!!!!!!!!!!!!!
سلام خوشحالم که به این انجمن تشریف اوردید
سلام سلام از همه کسایی که بهم تبریک گفتن ممنونم خیلی بهم محبت کردن
و کاربر نفس عزیز عارضم که بنده تمام تلاشم رو دارم که پاتوق خالی نباشه خوشحالم که به راسخونی ها پیوستید منتظر پست هاتون هستیم
یه امروز نبودم اما مطمئن باشید هر کی تو پاتوق نباشه من هستم
البته کاربر سلامت هم یه موقع میان الان روز نیومدن غیبت داشتن کاربر سلامت غیبت هاتونو موجه کنید و گرنه حذف میشید
سلام تبریک گفتن کی گفته
تولد کیه؟
کجاست ؟
تموم شد؟
من نبودم که
راستش یکی از بستگان نزدیک مریض شدند من رفتم بیمارستان تا صبح پیشش بمونم واسه همین وقت نکردم بیام اینجا شرمنده اگه دیر رسیدم