هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
الآن خوشبخت تر از این کانگورو کیه !
سلام،
حال همگی خوبه؟
دوباره چند روزه که اینجا کم رفت و آمد شده!!!
جناب مدیر لااقل خودت بیا یه حرکت ابداعی بزن!
صندلی داغ رو هم دوباره راهش بندازیم! در مورد صندلی داغ هم میشه خلاقیت جدید بکار برد! مثلاً یکیش اینه که به کاربری که در هربار برنامه جالب ترین سوال رو بپرسه امتیاز ویژه بدهیم! به این صورت که در یک پست این ارزیابی صورت بگیره! یعنی بهترین پست را که سوالات جالبی مطرح کرده به انتخاب مدیر یا با انتخاب کاربرات(از روی تشکر ها)امتیاز ویژه بدهیم و اون کاربر را اهم در پستی معرفی کنیم تا تشویقی بشه! نظرتون چیه؟
البته این فقط یه طرحه فی البداهه است و میشه طرح های بهتر هم داد!
راستی جای آقا حامد در انجمن ها خالیه، منظورم مدیر گرامی سولدوزی جناب hamed_yurdum عزیز هستش که برای ادامه تحصیل رفته و همکاریش با سایت متوقف شده . من از همین جا به آقا جاوید برادرش میگم که از طرف ما بهش بگو بابا شما که رفتی تهران،اونجا هم مطمئناً در داخل دانشگاه اینترنت رایگان در اختیار دانشجویان هست، در مورد وقت هم فکر کنم در حدی که هر یکی دو روزی نیم ساعت یه ساعت بیاد سایت رو داشته باشه، پس بهش بگید بازم بیاد سایت سر بزنه... در ضمن سلام هم برسونید(قبل از اینکه موارد بالا رو بگی
یا علی
سلام
بنده هم به جناب hamed_yurdum تبریک می گم. انشاالله در همه امور زندگیشون موفق باشند.
سلام،
حال همگی خوبه؟
دوباره چند روزه که اینجا کم رفت و آمد شده!!!
جناب مدیر لااقل خودت بیا یه حرکت ابداعی بزن!
صندلی داغ رو هم دوباره راهش بندازیم! در مورد صندلی داغ هم میشه خلاقیت جدید بکار برد! مثلاً یکیش اینه که به کاربری که در هربار برنامه جالب ترین سوال رو بپرسه امتیاز ویژه بدهیم! به این صورت که در یک پست این ارزیابی صورت بگیره! یعنی بهترین پست را که سوالات جالبی مطرح کرده به انتخاب مدیر یا با انتخاب کاربرات(از روی تشکر ها)امتیاز ویژه بدهیم و اون کاربر را اهم در پستی معرفی کنیم تا تشویقی بشه! نظرتون چیه؟
البته این فقط یه طرحه فی البداهه است و میشه طرح های بهتر هم داد!
راستی جای آقا حامد در انجمن ها خالیه، منظورم مدیر گرامی سولدوزی جناب hamed_yurdum عزیز هستش که برای ادامه تحصیل رفته و همکاریش با سایت متوقف شده . من از همین جا به آقا جاوید برادرش میگم که از طرف ما بهش بگو بابا شما که رفتی تهران،اونجا هم مطمئناً در داخل دانشگاه اینترنت رایگان در اختیار دانشجویان هست، در مورد وقت هم فکر کنم در حدی که هر یکی دو روزی نیم ساعت یه ساعت بیاد سایت رو داشته باشه، پس بهش بگید بازم بیاد سایت سر بزنه... در ضمن سلام هم برسونید(قبل از اینکه موارد بالا رو بگی
یا علی
.........................................................
سلام
حالمان خوب است ، حال شما چطوره؟
مواقعی که اینجا رفت و آمد کم میشه احتمالا دل کاربران تنگ نشده و آن هایی هم که دلشان تنگ شده حوصله ی مطلب گذاشتن در اینجا رو ندارند...!!
شاید بعضی ها به این فکر می کنند که به جای اینکه به اینجا بیایند و وقت بگذارند و مطلب تایپ کنند و آخرش هم پنج امتیاز بگیرند چه بهتر است که در مدت کوتاهی به تالارهای دیگری رفته و چند تا مطلب کپی پیستی بگذارند و امتیازی چند برابر هم به دست آورند...!!
درمورد پیشنهاد خوبی که در مورد صندلی داغ مطرح کردید ممنونم ، انشالله برای هفته آینده صندلی داغ برگزار می شود و طرح جالب شما هم پس از هماهنگی با مسئولین روابط عمومی در نظر گرفته خواهد شد.
راستی اینترنتتون خوب شد؟
سلام دوستان
من هم خیلی دوست دارم این روزا بیام راسخون
خصوصا پاتوق راسخونی ها
ولی دیگه بخاطر درسا نمیشه مثل قبلنا زیاد بیام
موفق باشید
یازهرا!
تقصیر ماست غیبت طولانی شما
بغض گلو گرفته پنهانی شما
بر شوره زار معصیتم گریه میکنی
جانم فدای دیده بارانی شما
ای یوسف مدینه مرا هم حلال کن
عفو وگذشت سنت کنعانی شماست
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ارحمنا بهم
سلام دوستان
من هم خیلی دوست دارم این روزا بیام راسخون
خصوصا پاتوق راسخونی ها
ولی دیگه بخاطر درسا نمیشه مثل قبلنا زیاد بیام
موفق باشید
یازهرا!
..........................................................
سلام بر شما
ابتدا درس هایتان را خوب بخوانید و 20 بگیرید تا در آینده یک فرد مفید و موفق باشید بعد از درس خواندن هم اگر فرصتی داشتید به راسخون بیایید و ما رو با مطالب خوب تان بهره مند کنید.
مؤید باشید.
سلام،
آقا چقدر اینجا همه ماشاالله شیرین و خوشمزه شدند!! آدم دلش میخواد بخورتشون!!!
ممنون خوبیم، در آخرین روزهایی که در خدمتتون هستم به سر میبرم، البته شایدم این آخرین روزها خیلی زود به اولین روزهای دوباره در خدمت بودن وصل بشه! تا ببینیم خدا چی میخواد!
میگم شما چرا همیشه منتظرید ما طرح بدیم؟ خب بابا شما خودتون مدیرید، تالارتون هم که جمع و جوره، میتونید تمام فکرتون رو متمرکز کنید روی اینکه کیفیت تالار رو بهبود بدید! من اون پیشنهاد رو بدون حتی 2دقیقه فکر کردن مطرح کردم، حالا ببینید اگه خودتون یکم بیشتر فکر کنید چه ایده ها خوب دیگه ای میشه مطرح کرد.
راستی به نظرم وجی منزل نیست که حتماً این تالار یک تاپیک و اون هم تاپیم "هر چه دل تنگت میخواهد..." باشد، میشه تاپیک های کم و در تعداد محدود دیگری نیز ایجاد کرد و برای بوجود آوردن تنوع و از طرفی شلوغ نشدن تالار آنها را بطور دوره ای غیرفعال نموده و با تاپیک های دیگری جایگزین کرد.
بنده در تالار گفتگوی آزاد تاپیکی بنام "بعضی ها" ایجاد کردم که خوشبختانه استقبال خوبی هم ازش شد، اگر امکان ایجاد تاپیک در این تالار بود به نظرم محل مناسب تر تاپیک "بعضی ها" همین تالار بود(امیدوارم این قسمت رو جناب نیکبخت نخونند!!
پیشنهاد دیگه میتونه ایجاد تاپیک "هر چه دل تنگت میخواه به مسئولان بگو" باشد .
واز این دست تاپیک هایی که جنبه ی عمومی آن زیاد است و میتونه تبدیل به پاتوق خوبی برای راسخونی ها بشه...
در مورد اینترنت هم خداروشکر برگشته به سرعت سابقش و امیدوارم دیگه حالش ناخوش نشه!
ممنون،یا علی
سلام،
آقا چقدر اینجا همه ماشاالله شیرین و خوشمزه شدند!! آدم دلش میخواد بخورتشون!!!
ممنون خوبیم، در آخرین روزهایی که در خدمتتون هستم به سر میبرم، البته شایدم این آخرین روزها خیلی زود به اولین روزهای دوباره در خدمت بودن وصل بشه! تا ببینیم خدا چی میخواد!
میگم شما چرا همیشه منتظرید ما طرح بدیم؟ خب بابا شما خودتون مدیرید، تالارتون هم که جمع و جوره، میتونید تمام فکرتون رو متمرکز کنید روی اینکه کیفیت تالار رو بهبود بدید! من اون پیشنهاد رو بدون حتی 2دقیقه فکر کردن مطرح کردم، حالا ببینید اگه خودتون یکم بیشتر فکر کنید چه ایده ها خوب دیگه ای میشه مطرح کرد.
راستی به نظرم وجی منزل نیست که حتماً این تالار یک تاپیک و اون هم تاپیم "هر چه دل تنگت میخواهد..." باشد، میشه تاپیک های کم و در تعداد محدود دیگری نیز ایجاد کرد و برای بوجود آوردن تنوع و از طرفی شلوغ نشدن تالار آنها را بطور دوره ای غیرفعال نموده و با تاپیک های دیگری جایگزین کرد.
بنده در تالار گفتگوی آزاد تاپیکی بنام "بعضی ها" ایجاد کردم که خوشبختانه استقبال خوبی هم ازش شد، اگر امکان ایجاد تاپیک در این تالار بود به نظرم محل مناسب تر تاپیک "بعضی ها" همین تالار بود(امیدوارم این قسمت رو جناب نیکبخت نخونند!!
پیشنهاد دیگه میتونه ایجاد تاپیک "هر چه دل تنگت میخواه به مسئولان بگو" باشد .
واز این دست تاپیک هایی که جنبه ی عمومی آن زیاد است و میتونه تبدیل به پاتوق خوبی برای راسخونی ها بشه...
در مورد اینترنت هم خداروشکر برگشته به سرعت سابقش و امیدوارم دیگه حالش ناخوش نشه!
ممنون،یا علی
..........................................................
سلام
میگم شما چقدر عملکرد مغزتان سریعه...!! ظرف 2 دقیقه چنین پیشنهادی رو دادید اگر چند دقیقه بیشتر بهش زمان می دادید که دیگه اینجا رو پیشنهاد باران می کردید...!!
به مغز مبارک و سلول های خاکستری خودم میگم که کمی بیشتر فعالیت کنند و طرح خوبی رو ارائه بدهند ، البته به سرعت مغز شما نمیرسه...!!
یا حق
با سلام خدمت دوستان عزیزم
امید وارم حالتون خوب باشه
باور کنید خیلی دوست دارم هر روز بیام اینجا و مطلب بزنم ولی خب نمیشه !
و اما...
یه موضوع و انجمن مسئول جلسمون ایجاد کرده ! خیلی خوبه
خوحال میشم شرکت کنید! باور کنید طولی نمیکشه یه پست کوچولو زدن! :
اگر میومد...
منتظرتون هستم...
سلام
اینجا یک تالار متروکه و دورافتاده است ، هیچکسی به اینجا نمی آید ، حتی پرنده هم پر نمی زند.
آخرین باری که قدم به این تالار گذاشته شده 2 روز پیش است و از آن زمان تا حالا دیگر اثری از مدیر یا کاربری در اینجا دیده نشده است...!!
قبلا کاربری به نام architect0811 به این تالار سری می زد و مطالب خوبی هم می گذاشت ولی چند روزی هست دیگر خبری از وی نیست ، 2 مدیر دیگر هم بودند که یکی از آن دو bivafa نام داشت که اخیرا گفته که می خواهد به خدمت سربازی برود(برای خواندن متن وی به این لینک مراجعه کنید.) یک مدیر دیگر هم که aliasghar313 هست احتمالا مشغول درس و تحصیل می باشد و بعضی از مدیران و کاربران دیگر هم که به این تالار می آیند فقط تشکر می زنند و می روند و کمتر پستی از آن ها دیده شده است...!!
در کل انشالله همگی موفق و پیروز باشند.
سلام
اینجا یک تالار متروکه و دورافتاده است ، هیچکسی به اینجا نمی آید ، حتی پرنده هم پر نمی زند.
آخرین باری که قدم به این تالار گذاشته شده 2 روز پیش است و از آن زمان تا حالا دیگر اثری از مدیر یا کاربری در اینجا دیده نشده است...!!
قبلا کاربری به نام architect0811 به این تالار سری می زد و مطالب خوبی هم می گذاشت ولی چند روزی هست دیگر خبری از وی نیست ، 2 مدیر دیگر هم بودند که یکی از آن دو bivafa نام داشت که اخیرا گفته که می خواهد به خدمت سربازی برود(برای خواندن متن وی به این لینک مراجعه کنید.) یک مدیر دیگر هم که aliasghar313 هست احتمالا مشغول درس و تحصیل می باشد و بعضی از مدیران و کاربران دیگر هم که به این تالار می آیند فقط تشکر می زنند و می روند و کمتر پستی از آن ها دیده شده است...!!
در کل انشالله همگی موفق و پیروز باشند.
جناب bivafa که ازامروزعازم خدمت زیرپرچم هستند.
توی بانک 2000 نفر سپرده بذارن و بانک به1999 نفر جایزه بده من اونیم که جایزه نمیبره. حالا اگه تو دنیا یه مریضی بیاد که ابتلاش یک به میلیارد باشه شامل من میشه اونم به وخیم ترین شکلش.
پولدار شدن رابطه مستقیم با پدر داره:یا باید پدرت دراومده باشه، یا باید پدر بقیه رو در آورده باشی، یا پدرت پولدار باشه یا پدر زنت پولدار باشه. حالا شما کدومشی؟