هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام خدمت دوستان
جناب مدیر نظرتون چیه ؟؟؟؟
دیدید یکی از مدیرای خوبمون رو کشوندم به اینجا
البته ایشون خیلی بزرگوار هستند و لطف دارن
جناب nikbakht از لطف و تشریف فرماییتون نهایت سپاس رو دارم
شاد و پیروز و سلامت باشید
.................................................
سلام
انشالله با فعالیت خوب شما و دیگر دوستان که موجب جذابیت تالار می شود ، زمینه حضور دیگر مدیران تالارها را هم فراهم کنیم.
موفق باشید.
اووخش
بالاخره من هم 2 تالاری شدم
مدیر شدنم برای تالار فسقلی ها بر خودم مبارک باد
این هم شیرینی برا شما فقط یه جوری بخورین به همه برسه:
..................................................
سلام
بنده هم مدیریت شما رو برای 2 تالار تبریک میگم.
بخاطر شیرینی هم ممنون ، ولی بنده کیک می خورم...!!!
سلام همشهری گرامی
راجع به نقل قول منظورم کلی بود ؛ راستش راسخونی های عزیزمون کم حرفن ؛ مثلا من اومدم میگن میخوام فیلم دونگ یی رو نگاه کنم ؛ نمیشه که همش یکی بیاد حرف تازه بزنه ؛ برای رونق تالار باید بیان و نقل قول بزنن و مثلا بگن آره فیلم جالبیه منم نگاه میکنم یا نمیکنم و ...................
بعدشم خواهر نه خاهر ؛ راستی یه سوال آدم چه طوری میتونه دانشگاه بوعلی همدان قبول بشه
منو برادرم که قسمت نشد ؛ تنها امیدمون به این خواهر کوچولومونه
چی بگم از هوا داشتن !!!!!!!! به طفلکی میگم اصلابه خودت سختی نده ؛ خدا دانشگاه آزاد رو ازمون نگیره
با این روحیه دهی من عمرا قبول بشه مردم .............. دارن طفلی خواهر منم داره !!!!!!!!!
سلام مجدد.
الان غلط املایی گرفتی!! نخیر سریع تایپ کردم واش جا موند.
هر کاری از دستت بر میاد براشون انجام بده (حتی اجبار به شرکت، انجام ثبت نامش و گرفتن کارت ورود به جلسه و پیگیری منابعش و... ) و بعد مثل من به (البته خواهرا نمی شه چنین حرفی زد) به برادرا که پوستشون ... بگو: فدای سرت و بی خیال نداریم!! پوستتو می کنم اگه قبول نشی!! بعد اگه داداش من باشه که موقع اعلام نتایج سعی می کنه دم دست من نباشه که اگه خدای نخواسته قبول نشد، پوستش سر جاش بمونه . راستی یکی دیگه از دلایل قبول شدنش قول زن گرفتن براش بود که توی همین عید فطر اخیر جشن عقدش بود! (که چند روزی بود نمی تونستم بیام سایت). نتایج دکتری (فکر نکنید 18 سالگی براشون زن گرفتیم، 25 سالش بود) که اعلام شد و افتاد ایجا، گفتم اینکه اومدی پیش ما، هم خوبه هم بد. بدیش به اینه که دوران خوشیت تموم شده!! (چقدر خوبه آدم سنگدل باشه!!)
در مورد خواهران باید نرم خو بود و خوش اخلاق. از یه راهکار دیگه باید استفاده کرد. از جنبه روحی و عاطفی. و این بسته به اخلاقیاتش فرق می کنه. مهمترین نکتش اینه که بدونه دیگران مواظبش و هواشو دارند. به کم قانع نباشند تا انشاالله جای خوبی قبول شوند.
با آرزوی موفقیت برای ایشون و سایر پشت کنکوریهامون در هر مقطعی.
الان صرفاً امدم بر پدر و مادر کس یا کسانی که جلوی سرعت اینترنت رو میگیرن و باعث شدن من و احتمالا خیلی های دیگه اعصابشون بهم بریزه ،لعنت بفرستم.
الان صرفاً امدم بر پدر و مادر کس یا کسانی که جلوی سرعت اینترنت رو میگیرن و باعث شدن من و احتمالا خیلی های دیگه اعصابشون بهم بریزه ،لعنت بفرستم.
سرعتش خیلی ام خوبه
به اعصاب خودتون مسلط باشید
آخه میدونید چیه ؟؟؟؟ ما راسخونیها هر وقت انار پایین صفحه رو میبینیم میگیم :
خداوندا هرآنکس که این انار را به تنهایی میخورد؛ سرعت اینترنتش را در وضعیت سرخی آن انار قرار بده .
آمین
سلام
اگه گفتید امروز چه قصه ای میخوام بگم ؟؟؟؟؟
امروز سر ظهری گریزم به یه تاپیکی افتاد که صاحب تاپیک تادلتون بخواد عکس تک پستی گذاشته بود ؛ منم کلی عکس مناسب اون تاپیک داشتم و تادلم خواست عکس تک پستی گذاشتم
گفتم سر ظهره دیگه کسی گیر نمیده
اما وقتی صدای زنگ گوشیم درومد فکر کردم همراه اوله ولی اون نبود ؛ حالا اگه گفتید کی بود
آفرین
البته از این همه نظارت خیلی خوشحال شدم و جا داره از همه عزیزان زحمتکش تشکر کنم
خدا خودش امتیازه رو مباح و حلال قرار بده
سرعتش خیلی ام خوبه
خداوندا هرآنکس که این انار را به تنهایی میخورد؛ سرعت اینترنتش را در وضعیت سرخی آن انار قرار بده .
آمین
سلام
از دست شما که انقدر منون اذیت میکنید چیکار کنم:(( :دی
ولی واقعاً سرعت افتضاحه!! هر صفحه از راسخون رو که میخوام باز کنم یا گزینه پست جدید رو که میزنم قشنگ 4-5دقیقه طولش میده!! معلومه که سرعت بصورت غیرطبیعی کم شده و عمدی در کار بوده!!! من که از بانی و واصی این کار نمیگذرم!
بخدا منم تابحال اناری درست حسابی نخوردم:((((( فقط دیشب خونه مامان بزرگم یه لیوان آبشو داد خوردم! وگرنه اصلاً انار نخوردم تااین لحظه!! اما اگه خواستم بخورم به یاد شما خواهم بود :دی :p
سرعتش خیلی ام خوبه
آمین
سلام
از دست شما که انقدر منون اذیت میکنید چیکار کنم:(( :دی
ولی واقعاً سرعت افتضاحه!! هر صفحه از راسخون رو که میخوام باز کنم یا گزینه پست جدید رو که میزنم قشنگ 4-5دقیقه طولش میده!! معلومه که سرعت بصورت غیرطبیعی کم شده و عمدی در کار بوده!!! من که از بانی و واصی این کار نمیگذرم!
بخدا منم تابحال اناری درست حسابی نخوردم:((((( فقط دیشب خونه مامان بزرگم یه لیوان آبشو داد خوردم! وگرنه اصلاً انار نخوردم تااین لحظه!! اما اگه خواستم بخورم به یاد شما خواهم بود :دی :p
منم خیلی انار دوست دارم
الان هم یکی باز کردم ولی کمی عجیبه! سفیده ولی ترشه ! عجب!!
خب اینترنت ما اینطوره! البته من با اینترنت 2mb صفا میکنم البته بعضی وقتا هم راسخون خیلی سرعتش کم میشه و آدم رو عذاب میده!
یه سری به اینجا بزنید! ما تو سرعت اینترنت رتبه 163 رو داریم
یازهرا!
تفاوت دیدنی رفت و آمد به مدرسه !
باورت بشود يا نه
روزي ميرسد كه دلت براي هيچ كس به اندازه من تنگ نخواهد شد!
براي نگاه كردنم...
اذيت كردنم...
خنديدنم...
براي تمامي لحظاتي كه در كنارم داشتي!
روزي خواهد رسيد
كه در حسرت تكرار دوباره من خواهي بود...
ميدانم روزي ديگر نيستم!!
و هيچ كس تكرار من نخواهد شد....
وقتی که میگویی دوستت دارم
اول روی این جمله فکر کن
شاید نوری را روشن کنی
که خاموش کردن آن
به خاموش شدن او ختم شود !!!
باور کن که نیازی نیست
به یاد کسی که نیست ......
اولش ترسناک ، بعد دردناک ، و بعد آزاد و رها و شاد ...........
فراموش می کنم!
خدا حافظ
چه جنس خرابی دارند بعضی ها ××!!
سلام بر دوستان مخصوصا دوست گلم جناب architect0811
قانون گاو و سگ را شنیدید؟!؟
قانون گاو:
گاو سرشو میاندازه پایین و کار خودشو انجام میده، کاری نداره کسی چی میگه! از شاخش هم استفاده نمیکنه، چون بهترین شاخ زنها رفتن توی میدان گاو بازی و نابود شدند.
برای مثال شما قصد داری به عیادت کسی در بیمارستان بری، بهترین راه اینه که راه خودت را بگیری و مستقیم وارد بخش بشی و به کسی هم توجه نکنی، حالا مثلا اگر از نگهبان بپرسی که “الان ساعت ملاقات هست؟” یا اینکه “میتونم برم تو؟” اگر هیچ مشکلی هم وجود نداشته باشه نگهبانه برای اینکه قدرت خودشو بهت نشون بده جلوت را میگیره. این قانون در جاهایی که قوانین مسخره و دست و پا گیر داره هم کاربرد داره، یعنی خیلی موانع قانونی (یا بهتر بگم سنگ اندازیها) در مرحله آغازین کارها بیشتر جلوه میکنند، وقتی شما بی توجه به همهی آنها کارت را آغاز کردی، اکثر آنها خود به خود کنار میروند یا فراد مجبور می شن خودشونو با شما وقف بدن. در کل این قانون (قضیه) در جوامعی مثل جامعه ایران که فضولی در کار دیگران امری پسندیده (!) محسوب میشود بسیار کاربرد دارد.
قانون سگ:
سگی شما رو دنبال کرده و شما فقط یه قرص نان دارید، اگر کل نان را جلوش بندازید، زود میخوردش و بعدش به شما حمله میکنه، پس بهترین کار اینه که نان را تکه تکه بهش بدین تا زمانی که به جای امنی برسید.
مثلا میدانید که طرح یک پروژه یک ماه طول میکشه، اما اگر به کارفرما بگویید یک ماه، شاکی میشه و فحش میده، شایدم رفت و کار را داد به یکی دیگه، پس کار را در چند مرحله بهش تحویل میدهید. مثلا هفته اول سایت پلان، به همراه پلان اولیه، هفته دوم پلان نهایی و الا آخر! اینطوری طرف شاکی نمی شه که هیچ، کلی هم ذوق میکنه که تو جریان پیشرفت کار قرار داشته!
سلام بی وفا
سخت نگیرید احتمالا شرکت که اینترنت گرفتید خوب نیست
والا منکه از شرکت .................. اینترنت گرفتم معرکه است
سرعتشم چی بگم قیمتش رو که دیگه نپرس
بهتره قبل از اینکه به عامل بد وبیراه بگین تحقیق کنید مشکل از شرکت هست یا از وسایل مورد استفاده
بازم سلام
سلام بی وفا
سخت نگیرید احتمالا شرکت که اینترنت گرفتید خوب نیست
والا منکه از شرکت .................. اینترنت گرفتم معرکه است
سرعتشم چی بگم قیمتش رو که دیگه نپرس
بهتره قبل از اینکه به عامل بد وبیراه بگین تحقیق کنید مشکل از شرکت هست یا از وسایل مورد استفاده
بازم سلام
سلام prompet جان؛
در مورد شرکت خدمات دهنده ی بنده که باید بگم شرکت ...هست! شرکتی که خودش یه جورایی دولتیه و در تمام شهرهای ایران فعال و به قولی دیتابیش و زیرساخت های اینترنت رو خودش داره! فکر کنم فهمیدید منظورم کجاس!!!
دوماً که برای بنده هم سرعتش و به نسبت قیمتش خیلی خوب و راضی کننده بود ، اما نمیدونم به چه دلایلی( احتمالاً سیاسی/امنیتی) سرعت رو کم کردند! حالا ظاهراً از غروب به این ور بهتر شده و تقریباً عادی شده خدارو شکر! امیدوارم دیگه از این بلاها سر مردم نیارند! وقت و اعصاب مردم کم چیزی نیست که الکی سر اینترنت هدر بره!!